- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
demekkı sehrınızde abaza sapık erkek yok mutlu olman gerekama kadinlar bastan asagi suzer. erkekleein bakmamasi kadinlarin cok dikkatli bakmasi edendir ki sizce
demekkı sehrınızde abaza sapık erkek yok mutlu olman gerek
2.secenege gelınce senden kadınlar hoslanıyor
belkıde erkeksındır oyuzden sadece kadınlar bakıyordur
bılemedım sımdı
maalesefherkes zayif olmak zorunda mi bosver kiloluykende hiy istedigini.emin ol daha hos gorunuuorsunuz
hic takılma kardeşine.istediğini de giy,özgüvenle de taşı.maalesef
kız kardeşim zayıf, daha kaç yaşındasın saldın kendini tatlıyı görünce tutamıyorsun ondan böyle şişiyorsun diye söyleniyorkollarına bacaklarına bak yaz geliyor çekinmeden nasıl kıyafetleri rahatça giyiyorsun diyor çok üzülüyorum artık kafama takıyorum diye söylenmiyor, kendini hazırla psikolojik olarak sonra vermeye başla diyor ama ben yeterince kırıldığım için özeniyorum
eski kıyafetlerim 27-28 beden(kot)
ben şimdi 33-34 beden kot giyiyorum, 42beden kumaş giyiyorum
inşallah ramazandan sonra veririm de utanmaktan kurtulurum
bu konuyu da kapatmaya geldinizsabahki kapanan konu sahibesinin konusumu bu ??
anlasildi derdimiz:)
gencim guzelim ama bahtsizin, kadinlar beni kiskaniyor mevzuu
evt cnm aynen oyle devam... O Olaganustuhal
ama kadinlar bastan asagi suzer. erkekleein bakmamasi kadinlarin cok dikkatli bakmasi edendir ki sizce
bunlarin hicbiri degilimBenim en çok baktığım kadın tipleri
Baş örtülü tayt giymiş yada kısa etek giymiş hatunlar,
Aşırı kilolu ama külotlu çorabın üstüne etek giymeyi unutmuş hatunlar- içim kalıyor
Erkeklerin bakmamaları iyi bence. İki nedeni olabilir; ya çok saygılılar yada sizi çekici buluyormuyorlar.
yo sorun degil benceÇok dikkat çekici giyinmediği - her anlamda güzel, çirkin, komik, yersiz- bakmam incelemem.
Erkeklerin bakmamasıysa sorun o konuda bir şey diyemeceğim. Ben bir erkek gözlerini dikip baksa rahatsız olurum.
bu konuyu da kapatmaya geldinizgenc guzel olsam erkekler de bakardi demi onu belirttim ki saldirmayin diye.
tövbe estağfurullah..güzelim dedim diye saldırdı tutmadı çirkinsin ondan diye laf sokuyor.Sonra ben anormal bunlar da normal olacak.Allah etrafınızdakilere sabır versin.iste muhtemelen guzel veya dikkat cekici degilsin, sen etrafindaki kadinlari takintili bir sekilde inceledigin icin onlarda sana bakiyo gibi geliyordur.
banada birisi gozunu dikip baksa geri bakarim hani.
kimi erkeler inceliyo kimi incelemiyor, hangisi guzel ama bahtsiz, hangisi cirkin ama yanindaki adam yakisikli ve zengin. bunlari kafaya takmis ve inceliyorsun sanirim, insanlarda kim bu dik dik bakan diye donup sana bakiyor,
sonrada aman Ahhaim kadinlar beni suzuyo diye gelsin konular, gitsin geyikler
tövbe estağfurullah..güzelim dedim diye saldırdı tutmadı çirkinsin ondan diye laf sokuyor.Sonra ben anormal bunlar da normal olacak.Allah etrafınızdakilere sabır versin.
guzel de kadinim aslinda ama erkekler bakmiyor.ben kendi kendime guzel geliyorum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?