- 18 Kasım 2007
- 743
- 74
- 98
- 41
- Konu Sahibi antikaynana
evlenmeden kimse kimsenin iç yüzünü bilemez ki .. az çok tanır ama iç yüzünü bilmek için aynı yatağa yatıp, aynı tastan su içmek lazım....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içime ata ata bunalıma girdim bende ayrılık düşünüyorum ama zor olcak aileler falan özellilkle annemler üzülecek nası yapıcam allah yardımcım olsun
ilk yıl gibi değil emin ol annemler daha muhabbetlidir bu konuda:)komik bir yaklaşım deil sölediklerin sadece çarsizliğe bi öneri ama faydası olur mu bilmem çok üzgünüm yaaa ben bunları hak etmedim iyiki burası var en azından yazarak rahatlıyorumkesinlikle sorun var zaten arkadaşım eşin yardım almazsa sorununu çözmezse nereye kadar gider bu böyle.. çok haklısın düşüncelerinde hiç kimseyede garip gelmez her kadın beğenilmek, istenilmek ister zor bir durum birde daha ilk yılınız... bol bol bal, fındık , fıstık, havuç, kayısı ...pestil gibi şeyler yedirsen acaba sanki sende seviyormuşsun kendin için almışsın süsünü vererek komik bir yaklaşım oldu ama ufakta olsa bir olasılık olur mu olur ...
ewet annesinin paşası kuzusu.....pohpohluyo ama ortada bişey yok.pozitif anlarımız güzel geçiyor ama sanırım geleceği düşünüyorum sadece.kilo problemi iş stresi yok tartışma esnasında özgüvenini kırıcı laf etmedim annesiylede aramda bişey geçmedi...Cinsel isteksizliğin altında yatan başka sebepler olabilir mi?
Misal;
Yoğun çalışma, stresli iş ortamı?
Ailesi ile aranızda, özellikle annesiyle aranızda problemler oldu mu? Bu konuda olumsuz, hatta çok olumsuz konuştuğunuz oldu mu ona?
Tartıştığınız esnalarda, özgüvenini zedeleyici cümleler sarf ediyor musunuz?
Eşiniz kilolu mu? yanında bunu destekleyici astım gibi bir rahatsızlığı yada vb. rahatsızlığı var mı?
Eşin uzman yardımı almayı kabul etmeyecektir. Yüksek ihtimal annesinin pohpohladığı ve üzerine düştüğü bir erkek evlat.. Başarısız bir tahmin yapmış olabilirim.
Lütfen evliliğinizi göz önüne getirdiğinizde, pozitif zamanlarınızı nasıl geçirdiğinizi bir kez daha düşünmenizi rica ederim.
Böyle zamanlarda kendinizi nasıl hissediyorsunuz...?
Belki fikir verebilirim ancak yukarıda yer alan soruların cevapları yön gösterici olabilir ancak..
umarım haddimi aşmadım,
Kolaylıklar diliyorum,
Selamlar,
gerçektende öyleymiş ama yinede kızıorum kendime .....işin gıcık yanı ben sıkıntı içindeyken annesinin yarına akraba ziyareti ayarlaması canım çok sıkkın kimseyi görmek isytemiyorumevlenmeden kimse kimsenin iç yüzünü bilemez ki .. az çok tanır ama iç yüzünü bilmek için aynı yatağa yatıp, aynı tastan su içmek lazım....
kusursuz oldukça daha da üstüme gelicek hayatım boyunca hep idare eden alttan alan fedakarlık yapan ailesini 2. plana atan ben olucam o da keyfini sürcek annesiyle o dışarıya göşteriş için mutluluk gülücükleri atacaklarbole hayat gecmez senı bı komsuma benzettım ne kadar kusursuz olursan ol bulmak ısteyen yıne bulur cok yazık bence hayat bole devam etmez hıb bı tarafı ıı degılmıs nereye kadar bole devam eder bı kere gelıyorux bu dunyaya onuda haketmeyen bırı ıcın heba etmeye degermı hadı evlılıgın surdu hadı bıde cocuk geldı bı kat daha sıkcaksın kendını cocuk aglas ne yapacagını sasıracaksın kendını suclu hıssedeceksın adam sana dege r vermıyor sonuctaaaaa olan cocugada olacak hem sen hem evladın yol yakınken sen bılırsın ama ...
ewet annesinin paşası kuzusu.....pohpohluyo ama ortada bişey yok.pozitif anlarımız güzel geçiyor ama sanırım geleceği düşünüyorum sadece.kilo problemi iş stresi yok tartışma esnasında özgüvenini kırıcı laf etmedim annesiylede aramda bişey geçmedi...
aşk sadakt var aslında birbirimize karşı soğuk değiliz ama cinsel konularda sanki eşim isteksiz sanki kaçış peşinde
ewet doğru tespit hakettiğim değeri göremiyorum kendime haksızlık etmişim kendi değerimi bilememişim...ilerde daha büyük pişmanlık duyucam belkide onlar gayet mutlu herşeye uyum sağlayan güzel gelinleriyle övünüyolar benim ailem ise hiç bişeyden habersiz gayet iyi niyetle şükrediyolar.....Bu durumda bence elinizden geleni yapmışsınız.. Anne kuzusu bir erkeğin annesine katlanmak, şikayet etmemek.. annesi hakkında ya da annesiyle ilgili tartışma çıkarmamak.. çok büyük başarı geçen bu sürede.. Dahası tartışmalarda kişisel alanına müdahale edici hareketiniz de yok.. Bu durumda hakettiğiniz değeri size veremiyor...
Böyle hissetmekte haklısınız..Hissettiğiniz çözüm en doğrusu gibi görünüyor..
Allah yardımcınız olsun,
Selamlar,
cinsel isteksizliğini kendi yada bi uzman yardımıyla çözmeliydi 1 yıl oldu ama halen aynı ben bu konuda konuşmanın işe yaramaktn çok aramızda bu konuda daha çok mesafe açılmasına sebep olcağına inanıyorum nedenseBelki cinsel isteksizliği olduğu için yapıyordur tüm bunları. Bir şekilde üstünü örtmek için. Balayınızda da hasta olmuş. Haftada bir ya da iki haftada bir çok az diye düşünüyorum yeni evli sizler için. Cinsel bir problemi varsa şayet onunla bu şekilde konuşabilirsiniz belki işe yarar hm?
tabi ilk tercihim yuvamı ayakta tutmaya çalışmak ama enerjim yok sen nasıl becerdin neler yaptın peki kötüyü iyiye çevirebilmek için 1 terlik için dayak yemişsin nasıl mücadele ettin kutluyorum seni allah sabrını daim etsin...canımsın bende 11 yıllık evliyim bende senin gibi bırak 150 tl yi bir terlik aldım diye bir haftalık evliyken dayak yedim eşimden hayatta kim kimi çok sevsede isterse 10 yılda flört etse o 10 yıl saniyenin içinde harcanıyo benim sana sölemek istediğim şudur iyiyğle herkez yapar önemli olan kötğyü iyiliğe çevirmek eşini seviyosan yuvanı ayakta tutmak istiyosan zamana ihtiyacın var demek bunun içinde sabır diyorum sana ben şuan çok mutluyum ve hatta eşim şuan eşlerine kötü davranan erkeklerede bir gün anlarda iş işten geçmiş olur falan diyo ben hiç mezuyu uzatmamak için nasıl yani falan diye sormuyorum bile herşeyin ilacı zaman ama seni çok iyi anlayabiliyorum bir süre kötü sözlerine kulanı sağır edeceksin hayat fedakarlık istiyo bitanem ya napcaksın
doğru söylüyosun daha yeniyiz ne olacağı belli değil zatenewliliğin tam oturana kadar çocuk yapma sakın derim...
ewet yaptığım şeyler bi süre sonra zorunluluklarım haline gelicek ama itiraz edincede evde huzursuzluk çıkabilir. bu dengeleri nasıl tutturucam bilemiyorumAllah yardımcın olsun canım ama hemen yuvanı dağıtmayı düşünme eşinle konuş baktın olmuyo bi süre ailende kalmayı dene tepkisini ölç Rabbim kimsnein gülen yüzünü soldurmasın ne olur hemen yuvanı dağıtmayı düşünme belkide sen herşeye tamam dediğin için her söyledikleri yere itirazsız gittiğin için seni mutlu sanıyolar senin problem ettiğinden bile haberleri yok belki bunları konuş eşinle ve asla yapmak istemediğin şeyi yapma insanın yaptığı iyilikler bi süre sonra görevi haline geliyo...
ewet sewiyor bundan eminim samimiyeimiz çok nazı cilveyi sever :)evimizde sık sık öper sarılır sürprizle pek işi yoktur sevdiğini söyler ailesinin yanında isminle hitab eder...Canım merhabalar.. Konuyu okuyunca dedim ne kadar çok insanız kaynana sıkıntısı çeken.. O konuya girmeden önce sana bisey sormak istiyorum.. Esın seni gercekten seviyor mü.. Bunu hiç düşünmeden net bir sekilde eveeet diye cevaplayabiliyorsan öbür konuyla alakalı yorumlar yapicam.. Mesela esinle gercekten samimi misiniz.. Ona naz veya cilve yaptığında tepkisi ne oluyor.. Sana süprizler filan yapıyor mü sevdiğini söylüyor mü.. Ve en önemlisi sana yalnizken nasıl.. Ailesinin yanında nasıl hitap ediyor..