- Konu Sahibi antikaynana
ben çok umursuyorum açıkcası belki başkası olsa hiç üzülmez.herkes bi şekilde sıkıntı çekiyor aslında açıkcası ben yeni evli olduğum için ya ayrılıyım yada bazı sorunları yolun başındayken çözelim diyorum sonra yıpranırızcanim seni oyle iyi anliyorum ki, ve bir cok kadinin yasadigi seyler bunlar ama sen ve ben gibi insanlarda bu depresyona gidiyor. bazi kadinlar umursamior. karakter meselesi bu, herkesin dusuncesi farkli. bence oturup konus, anlat bu sekilde olmaz de. bir omur boyle gecmez de. anlat eger anlayan bir insansa , yoksa hayatin kotu olabilir. ben senden daha agir seyler yasadim. ben cok sessiz cok saygili efendi guler yuzlu bir kizken ve daha henuz nisanliyken esimin ailesi bana neler yapti . aanlatsam sok gecirirsin. daha beni tanimiyolardi. bir kac kez gormuslerdi, paraya o kadar duskun insanlar ki. para diye oluolar. paaraya tapiolar, bizim tum takilarimizi alip bizi 5 parasiz sokaga attilar. daha 2 gunluk ewliyken . saysam sok olursunuz. bence esinle konus . ailesini asla bulastirma kendine. her aile oyle degldir ama ne diyecegimi bilemiorum. ben de 1 yildir ewliyim sukur uzaktayiz ama hala bize bulasmaya calisiolar . para koparma pesindeler hala . benim durumum daha wahim bak.![]()