- 30 Nisan 2017
- 21
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Belki bir gun
Evet artık boşanma sürecine giricem eşimin küfür lerinden şiddetinden yoruldum çok yorgunum çok başım balon gibi oldu hiç birşey yapcak halim yok oğlumla bile ilgilencek halim kalmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abarti yapmis. bismillah ilk yorumda oglundan vurmak olmamis.Oğlunuzun hatası ne ki ilgilenmiyorsunuz?
Tek boşanan siz değilsiniz..
Tamam işte sorun çözülecek kurtulacaksınız yeni mutlu bir hayata başlayacaksınız..
Oğlunuz sizi mutlu görürse ancak bu boşanmadan etkilenmez ve güvende hisseder..
Siz boşanıyorsunuz diye o çocuğu harcama hakkınız yok...
abarti yapmis. bismillah ilk yorumda oglundan vurmak olmamis.
Her son yeni bir başlangıçtır denir. Yaşama küsmeyin. Tecrübe sahibi biri olarak bu işten almanız gereken derse bakıp hayatınıza devam edin. İlişkilere çok yatırım yapmayı şahsen çok sıcak bulmuyorum. Kendinize yatırım yapın. Keşfedilecek çok şey var. Güzel bir ömür ve olumlu anlamda fırsatlar diliyorum.Evet artık boşanma sürecine giricem eşimin küfür lerinden şiddetinden yoruldum çok yorgunum çok başım balon gibi oldu hiç birşey yapcak halim yok oğlumla bile ilgilencek halim kalmadı
abarti derken konu sahibinden bahsettm. hani ilgilenemiyorm derken. dediklerinizde haklisiniz ama kinu sahibinin kucuk bi dert yanmasini da siz buyutup ustune gitmissiniz gibi geldi bana.Abartı yapmadım..
Oğlundan hiç vurmadım üslubunuza dikkat etseydiniz keşke..
Ben de boşandım..
İki tane çocuğum vardı boşandığımda..
O yüzden çocuklar benim en hassas noktam..
Biliyorum ki boşanmada en çok etkilenen çocuklar oluyor..
O yüzden biz güçlü olmak onlarla daha fazla ilgilenmek ve mutlu olamıyorsak da mutlu görünmek zorundayız..
İlgileniyorum ama morelsiz olunca çok oynuyamiyorum
abarti derken konu sahibinden bahsettm. hani ilgilenemiyorm derken. dediklerinizde haklisiniz ama kinu sahibinin kucuk bi dert yanmasini da siz buyutup ustune gitmissiniz gibi geldi bana.
Yolun sonu derken artık eski eziyetli dunyamdan yeni dunyama adım atmak mayetindeydi