Yolun Sonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi 404
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

404

never found
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2017
92
43
3
Bunca zamana kadar hep sabrettim ama artık olmuyo. Dayanamıyorum artık. Bu bir haftadır çıldırmak üzereyim. Bir yerden bi yardım bi çıkış yolu bekledim ama olmuyor.
Benim yaptığım hataları yapmayın. Korkak olmayın. Karşınızdaki her kim olursa olsun korkak olmayın. İçinize atmayın. Ben her şeyi içime attıkça bana yer kalmadı ki.
Çok sıkıldım artık hiçbir şeyi düzeltemiyorum ki.
Yarın büyük hesaplaşma var.
Kendinizi daima sevin.

Bunca zamana kadar hep sabrettim ama artık olmuyo. Dayanamıyorum artık. Bu bir haftadır çıldırmak üzereyim. Bir yerden bi yardım bi çıkış yolu bekledim ama olmuyor.
Benim yaptığım hataları yapmayın. Korkak olmayın. Karşınızdaki her kim olursa olsun korkak olmayın. İçinize atmayın. Ben her şeyi içime attıkça bana yer kalmadı ki.
Çok sıkıldım artık hiçbir şeyi düzeltemiyorum ki.
Yarın büyük hesaplaşma var.
Kendinizi daima sevin.
Hatalarınız nedir? Neyden sıkıldınız?

Yarın boşanma günün mü?
Yoksa sevgilinden ayrılık günün mu?
Uf hep bizim hayal gücümüze de bırakmayın yaw

Yarın ne olacak? Sessizce gitmekte bir seçenek,Allah'a havale edin,büyük hesaplaşmayı o en ince detayına kadar gorur. Hayırlısı olsun ama yarın sakin olun lütfen.

Sanirim esinle problemlerin var. Cocuk oldugu icin bitiremiyorsun. Cocuklar anne mutluysa daha mutlu oluyor. Bosanma durumuna da daha kolay adapte oluyor. Hem esler bosaniyor, annelik ve babalik devam ediyor.
Herseyi bizim cozmemizi beklemeyin. Daha acik yazsaniz daha cok yardimci olurduk.

Back
X