Yolun sonu

Bugün iyi bir gün degilmis sein icin ama, yarin bambaska olabilir. Sakin bir hat yapmayin, anneniz ve babaniz ve bütün seni srvenler cok üzülürler.
Ben sana numarami vereyim, canin sikilinca isterseniz beni ara. Ben hessen de kaliyorum.
...

Son düzenleyen: Moderatör:
yurt dışında eğitim alabiliyor olman için (kendi paran yoksa) birinin ya da bir kurumun seni finanse ediyor olması lazım. Daha detaylı anlat, bir çıkış yolu bulalım sana.

Yolun sonu....

Belki önceki konularimi hatirlayan olur. Yurtdisinda, meslegimle ilgili ileri egitim aliyorum ve su an staj yapiyorum. Ilk departmanda hersey yolunda, ancak bu ikinci departmanin basindaki kadin benden tam anlamiyla nefret ediyor. Bugun sabahin korunde gittim staja. Departman sefi de en gec 6'da Yapabildigimi yaptim, emin olmadigim icin baslamadim ve bilen kisinin sabah ise gelmesini bekledim. Bunu goren kadin bas bas (almanca olarak) "defol seni artik bu departmanda istemiyorum, bunu coktan ogrenmen gerekirdi" diyerek beni atti! Aglamaktan geberdim. Daha once sadece 1 kere gordugum o deneyi, o sirada tek basima yapip herseyi corba etmektense, bir bileni bekledigim icin suclu oldum....
Bu igrenc gunumun ilk kismi. Sefe durumu anlattim. Once 1 saat biryerde yalniz kalip agladim, sonra diger herseyin iyi gittigi departmana donup calistim, o igrenc sismis surat ve sifir enerji ve motivasyonla.
Eve geldim, dusa girdim. Esim aramis. Dusta uzun kalmisim, ulasamayinca bir dolu mesaj yazmis, sorumsuzlugumdan tutun da ne bicim insan olduguma kadar. Geri aradim, ulasamayinca ayni mesajlari ona gonderdim. Telefonu actiginda "s.tr git, senin yuzunden tek bos zamanim olan spor salonunda bile nefes alamiyorum" dedi ve kapatti. Durulmus olan aglama krizim tavan yapti. Geri telefon actim "kufur agir degil miydi" diye "su anda dustan ciktim, sen beni nelerle ugrastiriyorsun, senin yuzunden hasta olucam, moralimi bozdun, aksam da ise gitmiyorum" dedi ve kapatti.
Yok bosan demeyin, zira tek kurus param isim yok, ayrica sakat bir birey olarak zaten fiziksel gorunumumdeki kompleksler yuzunden ruhsal olarak da cokusteyim.
Bugun yasananlar bardagi tasiran son damla, kararimi onaylatan son olaylardi.
Ve artik yolun sonuna geldim. Daha fazla dayamamiyorum. Yillardir nefes alamadigimi hissediyorum.

Tek basina ayakta duran kadinlara sesleniyorum: boyun egmeyin.

Allahim beni affet. Verdigin bedeni ruhu tasiyamiyorum. Bu dunya benim cehennemim. Herkese elveda.

Lutfen, lutfen bu zorbalar yuzunden Boyle bir sey yapmayin. Pislik zorbalar. Siz gercekten guzel bir insansiniz nolur kendinize kiymayin. Bir cikis yolu bulunur. Sozkonusu kisiyi sikayet edersiniz, baska bir is veya staj bulursunuz, esi de sutlarsiniz. Her kisin bahari vardir. Yapmayin gozunuzu seveyim.

Yapma kuzum sakinleş biraz temiz hava al evine gel.. Kendine bir kahve yap güzel bir müzik dinle, kafan götürürse birşeyler aç izle. Hayat kimsenin aptalca tavrı yüzünden sona erdirilmeye değmez. Hepimiz zor günler yaşıyoruz tek senin mi hayatın zor zannediyorsun? Hepimiz özel hayatlarımızda nelerle uğraşıyoruz..
Kaldı ki gideceğin yer böyle bir günaha girdiğin için buradan daha iyi olmayacaktır... Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaya ne gerek var?
Bulunduğun durumu düzeltip daha mutlu bir hayat yaşamaya çalışacak kadar güçlü bir kadın ol 💪🏻
İnşallah bizlere güzel haberlerle gelirsin, ne zaman istersen özel olarak da yazabilirsin dertleşiriz 💕

H hamburgdanhabervar değer mi? Biraz sakinleşip düşünün, stajda olanlar veya eşinizin tavrı için değer mi?
Öldünüz diyelim ne olacak sanıyorsunuz? Sizi ağlama krizine sokanların hayatında bir etkisi olacak mı ölümünüzün?
Tamam boşanmayın, tamam yaşadıklarınıza da üzülün ama kimse için hayattan vazgeçmeyin değmeyecek çünkü.
Size bir şey olsa yerinize başka stajyer bulurlar, eşiniz hayatına devam eder, gençsiniz yaşama ihtimalinizin yüksek olduğu güzel günleri kendi ellerinizle yok etmeyin.
Mune abla lutfen hanimefendiye ulasir misiniz bir sekilde? Cok tedirgin olduk :(

Ya lutfen yapma boyle bisey etrafindaki insanlar kotu sende bir sorun yok bu dunyanin senin gibi hassas insanlara ihtiyaci var ve eminim de isinde cok iyisin yapma onlar yalan soyluyor sorunlu olan onlar lutfen bizi dinle arkadasim.

Maalesef, daha konuya girer girmez bizde kayıtlı telefon vb var mı diye baktım ama yok, o yüzden topikte yazıp belki online kalmasını sağlarım dedim fakat çıkış yaptı, ara ara bakıyorum online olacak mı diye, benim yetkim ve müdahalem bir yere kadar:(

Back
X