Yolun sonu

Mesajını okuyunca çok üzüldüm ama insanların sana deger vermemesi seni kötü veya degersiz yapmaz. Sadece dogru kişiler yok etrafında. En düştügümüz, en kötü şeyleri yaşadıgımız zamanlar yeniliklere, güzelliklere gebedir emin ol. Çünkü sen artık eski sen olmayacaksın. Karar vererek yepyeni bir sen olabilirsin. Tamam bu süreçte belki bir müddet ayıya dayı de ama vazgeçme. Biraz para kazanıp yolunu degiştirebilirsin. Kimsen yok degil ellerini açtıgın an Allah seninle. Sadece biraz daha sabra ve kendini degiştirecek güce ihtiyacın var. Etrafında kimse olmasa da biz burdayız. Bana yazarsan ben seninle elimden geldigince konuşurum. Her şeyin dönüşü vardır. Lütfen en değerlin olan kendine sahip çık!

Ah güzelim inşAllah öyle bir delilik yapmamışsındır burda seni tanımayan onlarca kadın senin için endişelenirken annen baban nasıl olur bir düşün, ve unutma her karanlığın sonu illa ki aydınlıktır 😔

Lutfen kendinize bisey yapmamis olun cunku kimse caninizdan kiymetli degil.her ne olursa olsun ayaga kalkin ve dimdik durup kaldiginiz yerden devam edin.Kadinlar guclu varliklardir bunu etrafinizdakilere durusunuzla gosterin 💪🙏

Lütfen yapmayın giden gittiğiyle kalır kalanlar hayatına devam eder anne babadan başka. Bakın şehitlerimize 2 gün sonra konusulmadı bile. Gündem ne çabuk değişti. İntihar etmek aslında sevdiklerimizi cezalandırmak. Eşinize ceza vermek istiyorsanız boşanın ve çok mutlu olun. Diğer her şey hallolur

En kötü tr döner burda çalışırsın almancan var netten çeviri yaparsın almanca dersi verirsin. Sen güçlü oldukça kimse seni yıkamaz. Fiziksel görünüş kimin umrumda ki? Sanki herkes manken mi?

Ay sondaki elveda hiç hoşuma gitmedi.İyi olduğuna dair bir haber ver lütfen.Siteye kayıt olurken telefon numarası paylaşılıyor.ulasamaz miyiz bir şekilde çok merak ettim

Aslinda almanyada olmak okadar şanslisinki.
1.staja yerini mobbing yüzübden değisteri bilirsin .
2.kocandan psikolijik şiddet yüzünde bosana biliesin ve devlet senin bütün masraflarini karşilar ve türkiyeyede göndermezler korkma.

Benim görümcemde almanyadan evlenmişiti fakat iyi gitmiyordu .Bir gün büyük kavganin arkasina komşuya koştu ,eşim bana tehdit ediyor bana baski uyguluyor diye.
Dava acti boşandi .Mahkemeye devlet ödedi hartz 4 aldi kendi evini tuttu .
Daha geleli bir sene olmuştu ve hic calişmadi burda.
Yani param yok birikimim yok deme,bir iyi avukat bul tamam .
Yada kadinlar için yardim kurumlari var.

Her bildirim geldiginde umutlaniyorum bir haber vardir diye ama yok. Keske konu sahibi ciksa iyiyim ben, vazgectim dese ya da en kotu denedim ama basarisiz oldum dese. Burda cok deneyimli insanlar var. Elbet bir yol buluruz.

Back
X