bence sen buraya üye olmak yerine bir psikoloji sitesine üye ol.
Ne yapayım simdi intihar mı edeyim.bu pislik varlığımı yer yüzünden sileyimmi
sonanda sen ve konu sahibi, problemi bulmuşsunuz
eğitiminiz sizin kendinizi ve eşinizi analiz edebilmenizi sağlamış.
siz teşhisi koymuşsunuz ve tedavinize başlamışsınız.
eee konu sahibi de yapsın.
başlasın tedavisine.
Bakın ikinizde farkındasınız narsist kişiliklerin.
Bizim söylememize bile gerek yok.
Farketmeden kanınızı emmişler. Sizi öz güvensiz yapmışlar..
dışarda farklı içerde farklı
eee tamam işte...
farketmişsiniz.
peki ya bundan sonrası?
siz aylar sonra eşiniz yalvarsa affedecek misiniz? ( bir de aldatma vardı galiba sizde? )
Abbaa123 peki ya siz?
eşiniz kolunuzdan tutup kapıdan fırlatana kadar bekleyecek misiniz?
yada içten içe kendinize üzülüp, hayattan vazgeçip herşeye yarabbi şükür mü diyeceksiniz?
birşeyler yapın.
plan program yapın...
Hayır tabiki affetmeyeceğim. Hoş geldiği de yok zaten. Ben şuan kendime gelmeye çalışıyorum. Epey yol kat ettim ama daha yürüyeceğim yol var.
Ondan sonra boşanacağım. Şu an çalışıyorum zaten. Doktor en az altı ay beklememi söyledi. çünkü yanlış karar verebilirmişim. Şu an 5 ay oldu. Kararımı da verdim zaten. Boşanacağım. oğlumun da hazır olmasını bekliyorum. Kendi ayaklarımın üstünde yürüyorum artık. Darısı konu sahibine. Boşanmak zor diyorlar. Henüz yaşamadım ama evliliğimden zor olmasa gerek.
Sen ailemlemi yasıyorsun?
Evet. Önce evden kovuldum. Sonra ben de senin gibi gitmedim. oğlum için. Baktı ki ben gitmiyorum o evi terk etti. Ben 2 ay evimde kaldım. Gelmedi. Ben de baba evine döndüm. Evimiz boş şu anda. O kendi evinde, ben babamlarda.
Evli olarak son 2 gün....
bence erkekler artık çok şımarık..bayanlar çalışıyor ve yorgun..
okullarda yoruluyoruz..inanın hayat için gücüm yok benimde
oku oku oku bilmem kaç yıl sonra bi halt olama,çalıştığın yerde hep savaş
ne bu beeeee
evleniyorsun parayı kocaya ver,
tüm bunları kaldırmak için dağ gibi güçlü bir ruh halin olmalı
eğer inanç kuvvetliyse bunları aşmak mümkün
tüm sorunumuz inançlarımızın eksikliğinden
ayrıca tebrik ederim nasıl olrusa olsun sonuçta boşanıyorsun
bence erkekler için değmez
bende becerebilsem boşucam
Şu atarı kocanada yapsan...
Pskoloji ile ilgili bir uzmanlığım yok ama yazdıklarından yola çıkarak bağımlı kişilik bozukluğu gibi bir pskolojik rahatsızlığın olabileceğini düşünüyorum
dediğim gibi bir uzmanlığım yok ama en azından bir değerlendir
bu evliliğin bitmesi için de ,
ya da ufak bir umut devam etmesi için de,
gitmeniz gerekli
bence sen buraya üye olmak yerine bir psikoloji sitesine üye ol.
Çok doğru söylüyorsun.ama hiç kalmak istemem.yeter,yeter.adam da günaha giriyor.oysa buna layık değil.ama beni sevmiyor işte.bense yapışmışım resmen.daha iyi anladım. Ayrıca konuma vakit ayırmandan dolayı ALLAH RAZI OLSUN
Ya siz gerçekten bir psikoloğa gidin. Bağımlı kişilik bozukluğu teşhisini kabul ettiniz, eyvallah. Yazılarınıza baktığımda evet uyuyor. Ama yukarıdaki yorum da nedir. ADAM DA GÜNAHA GİRİYOR demişsiniz ,bu ne demek. Sizin yaşadığınız hiç bir psikolojik bozukluk o adamın davranışlarını haklı çıkarmaz. Psikolojide var mıdır bilmem ama ben de bir teşhis koyuyorum: Sizde yoğun derecede SUÇLULUK DUYGUSUNA EĞİLİM var.
Sen söylediğinden beri bu rahatsızlığı araştırıyorum .ayyynı.ayynı. Bu yüzden arkadaslarımı da bıkturıyorum.asırı ilgi gösteriyorum.elimde değil.demek depresyon falan da hep bu sebepdenmiş.İNŞAALLAH BU SEFER SON BULUŞDUR KENDİME DAİR.umarım budur sebep .yorgunum çunki
Burdan bir yorumla veya kendi kendine teşhiş koyman mümkün değil kaldıki bu genel bir rahatsızlık başım ağrıyo gibi bişey bu gidip sebeplerini danışman lazım uzmanla görüşüp yorum alman gerekiyor şuan buyum diye kendini yanlış yönlendiriyor olabilirsin
nihayetinde hangi pskolojik rahatsızlığa bakarsak kendimize ait bikaç madde buluruz
Ya hepsi uyduysa ve seni anlattıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?