Yolun sonundayız artık

abba eşine de böyle sözler söylüyor musun?

bir şey diyeyim mi ben hiç sevmem bu tür lafları.

bana sevdiğim insanlardan biri dese böyle,

eeee git et derim. ( sakın sen yapma da )

sevmem acıtasyonu.

annem yapar mesela.

hiç çekemem.

zaten hep ben suçluyum falan der. Allah canımı alsında falan.

Birine kızıyorsan, seni üzüyorsa neden Allah senin canını alsın ki, onunkini alsın derim.

Ne yapayım simdi intihar mı edeyim.bu pislik varlığımı yer yüzünden sileyimmi

Son düzenleme:

Hayır tabiki affetmeyeceğim. Hoş geldiği de yok zaten. Ben şuan kendime gelmeye çalışıyorum. Epey yol kat ettim ama daha yürüyeceğim yol var.
Ondan sonra boşanacağım. Şu an çalışıyorum zaten. Doktor en az altı ay beklememi söyledi. çünkü yanlış karar verebilirmişim. Şu an 5 ay oldu. Kararımı da verdim zaten. Boşanacağım. oğlumun da hazır olmasını bekliyorum. Kendi ayaklarımın üstünde yürüyorum artık. Darısı konu sahibine. Boşanmak zor diyorlar. Henüz yaşamadım ama evliliğimden zor olmasa gerek.

Sen ailemlemi yasıyorsun?

Sen ailemlemi yasıyorsun?

Evet. Önce evden kovuldum. Sonra ben de senin gibi gitmedim. oğlum için. Baktı ki ben gitmiyorum o evi terk etti. Ben 2 ay evimde kaldım. Gelmedi. Ben de baba evine döndüm. Evimiz boş şu anda. O kendi evinde, ben babamlarda.

Evli olarak son 2 gün....

bence erkekler artık çok şımarık..bayanlar çalışıyor ve yorgun..
okullarda yoruluyoruz..inanın hayat için gücüm yok benimde
oku oku oku bilmem kaç yıl sonra bi halt olama,çalıştığın yerde hep savaş
ne bu beeeee
evleniyorsun parayı kocaya ver,
tüm bunları kaldırmak için dağ gibi güçlü bir ruh halin olmalı
eğer inanç kuvvetliyse bunları aşmak mümkün
tüm sorunumuz inançlarımızın eksikliğinden

ayrıca tebrik ederim nasıl olrusa olsun sonuçta boşanıyorsun
bence erkekler için değmez
bende becerebilsem boşucam

Kesinlikle katılıyorum.umarım hakkında hayırlısı neyse o olur.eşim yan çiziyor.git demiş olan bu değildi sanki.ama ben çoook dinledim bu teraneleri.sonunda gştseydin,seni tutanmı oldu diye hakaretler de duydum.

bu evliliğin bitmesi için de ,

ya da ufak bir umut devam etmesi için de,

gitmeniz gerekli

Sen söylediğinden beri bu rahatsızlığı araştırıyorum .ayyynı.ayynı. Bu yüzden arkadaslarımı da bıkturıyorum.asırı ilgi gösteriyorum.elimde değil.demek depresyon falan da hep bu sebepdenmiş.İNŞAALLAH BU SEFER SON BULUŞDUR KENDİME DAİR.umarım budur sebep .yorgunum çunki

bu evliliğin bitmesi için de ,

ya da ufak bir umut devam etmesi için de,

gitmeniz gerekli

Çok doğru söylüyorsun.ama hiç kalmak istemem.yeter,yeter.adam da günaha giriyor.oysa buna layık değil.ama beni sevmiyor işte.bense yapışmışım resmen.daha iyi anladım. Ayrıca konuma vakit ayırmandan dolayı ALLAH RAZI OLSUN

Bir yerde okudum ki .. ilişkinin yürümeme nedeni zaten fazla ilgiden dolayı karşı tarafın uzaklaşması...

karşı tarafta bağlı olursa iki tarafta memnun oluyor...oda bnm gbi bağlı bni anlıyor diorsun ki bu bağlı olan kişinin ilk istekleri arasınddır...olduğu durumu karşıdaki kişinin anlaması için aynı duygularla yakklaşmasını isteyecektir...karşıdakide bağlıysa başkaları için sağlıklı olmayan bu durum ikisi için mükemmel bişeydir

Ya siz gerçekten bir psikoloğa gidin. Bağımlı kişilik bozukluğu teşhisini kabul ettiniz, eyvallah. Yazılarınıza baktığımda evet uyuyor. Ama yukarıdaki yorum da nedir. ADAM DA GÜNAHA GİRİYOR demişsiniz ,bu ne demek. Sizin yaşadığınız hiç bir psikolojik bozukluk o adamın davranışlarını haklı çıkarmaz. Psikolojide var mıdır bilmem ama ben de bir teşhis koyuyorum: Sizde yoğun derecede SUÇLULUK DUYGUSUNA EĞİLİM var.

Önce de belirtmişdim.adam 5 vakit namazında,farzlarının hepsini yerine getiren .,asla haram lokmayı kabul etmez,hakkı gözeten.,imanlı bir müslümandır.beni üzdükten sonra(bazen)günah olduğunu idrak eder.o yuzdendi o lafım.onunkinin üzerine.

Burdan bir yorumla veya kendi kendine teşhiş koyman mümkün değil kaldıki bu genel bir rahatsızlık başım ağrıyo gibi bişey bu gidip sebeplerini danışman lazım uzmanla görüşüp yorum alman gerekiyor şuan buyum diye kendini yanlış yönlendiriyor olabilirsin
nihayetinde hangi pskolojik rahatsızlığa bakarsak kendimize ait bikaç madde buluruz

Ya hepsi uyduysa ve seni anlattıysa

Ya hepsi uyduysa ve seni anlattıysa

Biraz detay vereyim madem

şuan depresyon testi yaparsak sana tamamına yakını uyar ama bu teşhis/tedavi için yeterli değildir
depresyon çok basit bir ilacın yan etkisi bile olabiliyor senin o kullandığın ilacı kesmezsen yıllarca depresyon tedavisi uygula vız gelir.

Aynı bunun gibi b.k.b da bir şeyin uzantısı olabilir yada çok benzeyen durumun içindede olabilirsin ve o kaynağı bulacak kişide bir uzman

Sende hekimsin adam sana yüksek tansiyonla gelse böbrek fonksiyonlarına bakıcan bunu uzman olmayan biri nerden bilebilirki
konu açıp topikte arkadaşlarına sorduğunu düşünsene ne kadar kızarsın??

En iyisi eğitimli insanlarsa şifa aramak hem bi randevu alıp gitsen nolurki tahminim bebeğinle beraber bile kabur ederler.

Birde b.k.b sa yani beraberinde kaygı bozukluğu vs.bişi teşhis koymazsa yanlızca terapi vericek oterapilerdede 3 5 tüyo o kadar basit bi tedavisi var.

Umarım iyi bir psikolog bula bilirim.psikologa gidersem eger İNŞAALLAH,önce derdimi anlatıcam,sonra diycem ki ,bak ,derdim bu,tedavin varsa,ben teslim sana,yoksa artık maddi ve manevi yıpranacak güç yok bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…