Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cimcime iyi yapmışsın eşini Alah kavuştursun yani bir yeremi giidyor yoksa sadce iznlimi ateş ölçemmeişisn ( bu kötü ama neyse sen çalışmalarını yapsaydın :))

bensiz nereye gidecek yolarım adamı valla :)))))))))))

izni evde geçirecek canım benlen beraber arada yatmaya eve gider arada yanıma öle işte bi hafta zaten :))))

hazır izindeyken iftara gider misafir ağırlarız bakalım işte öle

evet canım ateş ölçemedim ama zaten ilk ayım biliyosun deneme amaçlı yapıyodum kısmet artık bi dahaki ay daha garanti davranacam ateş ovulasyon testi hepsini :)))))

evet canım haklsın vallhii oyarsın adamı aman aman :)))))))))))))))))9 önümüzdeki ay tam tekmil olacağız ben tükürüklü olanda almayı tercih ediyorum bakalım nasip kısmet ne olacakk

evet canım haklsın vallhii oyarsın adamı aman aman :)))))))))))))))))9 önümüzdeki ay tam tekmil olacağız ben tükürüklü olanda almayı tercih ediyorum bakalım nasip kısmet ne olacakk

evet o banada mantıklı geldi ama bi tane ovulasyon deniyim diyorum ilk yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

olmadı onu alacam bakalım kısmet valla benim okuduğum kadarıyla babystar mı ne o iyi demiş yazanlar hayırlısı bakalım

bu ay saçma sapan oldu canım ya önumuzdeki ay ben de şu ovilasyon ktinden almalıyım

neler oluyo daha net anlarım :2:

evet nihal ve cimcime

nihal saçmammallamış birtanem normal syerinde devam ediyor benced ovolosyon kitini denemekte fayda var mesala şimdii busecanla benim kafam rahat ne olduğunu artık biliyoruz bugün yarın çalışma yaparız ondan sonra yapmasakta olur artık bu testlerle daha bir rahat ve emin oluyorsun şimdii ben panikemiyorum strese girmiyorum nihal pc hesaplaamlrına göre sen şuan yumurtluyorsun attalım baktım çalışmanda varmış bugünleride değerlendir

ateş ölçme işi malum o kadarda garanti değil sadce bize güzel bir yön gösteriyor ama kitlerde emin oluyorsun bence denemek lazım buseyle ben 12 ci bitirmişiz olayı ondan sonraki çalışmalar öylesine olacak

Mrb kızlar
Bu sabah ikili testimin yorumu için dr gitik eşimle.
Sonuç iyi dedi.
Eşim rica etti bebeği görebilir miyim diye adam zar zor kabul etti sinir olduk.
Daha çok yeni gördünüz dedi halbuki geçen hafta gören bendim eşim değil.
Dr.dan çok soğuduk,eşim bu dr uda ilk kez görmüştü hiç hoşlanmadı.Eski dr ma dönmeyi düşünüyorum.

Ama bebiş çok tatlıydı bacaklarını kaldırdı :))))

mısrammmmmmmmm iyi olmana sevindim bebemmmmmmmmmm

Prenseslerim ikinizide çokkkk seviyorum,kocaman öptüm

sonuçların iyi olmasına sevindim canım..

valla dr çok önemli gerçekten kendini rahat hissetmen lazım memnun değilsen değiş bencede dr unu

merhaba canım sonuçların iyi olmasına çok sevindi inş. sağlıkla sıhhatle büyümeye devam edecek....:1hug: bak sen anneye bide bacak kaldırımışşş yeriz biz onun bacaklarını filannn

kızlarr herkez yoğun galiba benim gibi

mısraaa çok sevindim sonuçlara canım allah tamamına erdirsin

serpil wenhar gelmiş ha nerelerdeymiş klava:

fatoşşş bu haftada yok dime kızlarr

serpil02507+, cimcimes53, ebrar42, kumsal+, nhlkpr+ kızlar slm uyumuşum ben biraz sevgili kocamın sayesinde uyandım rüyalar görüyordum rüyamda opersaoyon oluyordu uyandığımda operasyon tv var filpinlden 14 turist rehinmiş onları kurtramya çalışıyorlar hahhahahhhahahhahahhahhahahhahah

nihall ve har yine bir kriz yaşamış korkuları var senin onu sorduğunu söyleidm çok mutlu oldu inanamıyorum ded,i beni merakmı etiniz dedi çok sevindi canım sık sık girereim dedi bu arada fotoo dün aradı canım haftaya gelecek hepimiziii çok özlemişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…