cimcime iyi yapmışsın eşini Alah kavuştursun yani bir yeremi giidyor yoksa sadce iznlimi ateş ölçemmeişisn( bu kötü ama neyse sen çalışmalarını yapsaydın :))
bensiz nereye gidecek yolarım adamı valla :)))))))))))
izni evde geçirecek canım benlen beraber arada yatmaya eve gider arada yanıma öle işte bi hafta zaten :))))
hazır izindeyken iftara gider misafir ağırlarız bakalım işte öle
evet canım ateş ölçemedim ama zaten ilk ayım biliyosun deneme amaçlı yapıyodum kısmet artık bi dahaki ay daha garanti davranacam ateş ovulasyon testi hepsini :)))))
evet canım haklsın vallhii oyarsın adamı aman aman :)))))))))))))))))9 önümüzdeki ay tam tekmil olacağız ben tükürüklü olanda almayı tercih ediyorum bakalım nasip kısmet ne olacakk
1 ağustos
5 temmuz
23 mayıs
nihal canım senin otomotik hesaplayıclarına baktım normal bu ara yumurtlama dönemindesin doğru yanii ateşin canım yumurtlama dönemin 17 ila 22 si arası yaklaşık adet tarih 5 i canım panikleme gayet normal bu ara çalışmalarına ağırlık ver
nihal
dün topiceri okudum galiba sen geç yumurtluyorsun lovel yorumlasın geç yumurtlama lh hormonuyla alakalıymış eğer bu ay bişi olmassa tekarar bir testlerini yeniletsene canım geç yumurtlama geç döllenme oluyormuş yanii inşalllhh bu ay beklenmeyen kırmızılar 9 ay gelmez ateşin ve uzayaan akıntın onu gösteriyor benim anladığım kadarıyla
mısrammmmmmmmm iyi olmana sevindim bebemmmmmmmmmm
canım benim memelketine giitin geldin iyi olmuş en azından biraz rahatlamışsındır canım dr kontrollerin iyi gececk bundan eminim canım benim ben haftasonu nöbetçi topicçiyidm gözlerim seni aradı sen girmeyince tahmin ettim zatenn canım
Mrb kızlar
Bu sabah ikili testimin yorumu için dr gitik eşimle.
Sonuç iyi dedi.
Eşim rica etti bebeği görebilir miyim diye adam zar zor kabul etti sinir olduk.
Daha çok yeni gördünüz dedi halbuki geçen hafta gören bendim eşim değil.
Dr.dan çok soğuduk,eşim bu dr uda ilk kez görmüştü hiç hoşlanmadı.Eski dr ma dönmeyi düşünüyorum.
Ama bebiş çok tatlıydı bacaklarını kaldırdı :))))
Mrb kızlar
Bu sabah ikili testimin yorumu için dr gitik eşimle.
Sonuç iyi dedi.
Eşim rica etti bebeği görebilir miyim diye adam zar zor kabul etti sinir olduk.
Daha çok yeni gördünüz dedi halbuki geçen hafta gören bendim eşim değil.
Dr.dan çok soğuduk,eşim bu dr uda ilk kez görmüştü hiç hoşlanmadı.Eski dr ma dönmeyi düşünüyorum.
Ama bebiş çok tatlıydı bacaklarını kaldırdı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?