Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

busecan kral faruktan dolayı gergindi işleri var

fatonun hepinize selamı var tefrice okuyor

mısra gayet iyi ama nete bağlanamıyor galiba

ahsenim susukunn

şekerleblemi kırmızılara büründü

cimcimenin eşi iznli

kumsalımın poposuna nazar değdi merdivenlerden düştüü

eee tualina 7 klo verdi çok halsiz mide bulantıları var

wenhar tedavisini görüyor

hpt honey gayet iyi dr kontrolu olumlu geçmiş

ahada günün özetii

ebraracım iyim canım sadce kafam 1 milyoın bulut :))) uykum var biraz uyudum bugün hep ofisteydim canım çıkmadım ama yarın resmi kurumlarda olucam
kafayı dağıtmak lazım o halde biraz fazla yoğunlaştın canım sen yaa olumsuz bi durumda çok etkileneceksin inş. olumsuzluklar olmaz ama yinede biraz kafayı dağıt sen bence balım :1hug:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis olay budur işte

kumsal nerden ne zman düşmüş yavf

geçmişşş olsunn kumsalllll :teselli:

saol canım iyiyiz valla ne olsun
ben menü vermedim valla iftara davetliyimde :)))))
hımm afiyet olsub bakalım benimde dün davetim vardı kalan yemeklerle takılacaz kaydirigubbakcemile3

benimde çokk uykum var kızlar yaa kaydirigubbakcemile5
neden canımcım

dün ben sabah 11.30 da uyandım süperdi yaaaaa aklinialirimsmile

ohhh ne güzelde özetlemişsin valla eşim izinli evet ama hem oruç var hemde dükkan koca evde yatıyo ben burda çalışıyom ama bişz çalışamıyoz vallaa :)))))))

ebrar kumsala nazar değdi valalhii

niahlim bende uyumak istiyorum nedense tatlım

ahsen sabahta girdi okudu çıktı şimdide (

entersanda susukun aman bugün kzılar susupus pzt ya galiba ondan .)))))

hımm afiyet olsub bakalım benimde dün davetim vardı kalan yemeklerle takılacaz kaydirigubbakcemile3

neden canımcım

dün ben sabah 11.30 da uyandım süperdi yaaaaa aklinialirimsmile
yaa sahura kadar uyuyamadım şimdi uykum geldi
aslında yogun bir hafta sonu geçirdim cumartesi alışveriş biraz temizlik ve yemek iftar ve sahura kadar oturduk sahurdan sonra gittiler (annemler teyzemler ve ablamlar ) haa bide 4 çoçuk vardı onların ardından hemen yattım tabi öğlene kadar ama ev karmançormandı mutfak salon her :)) temizlik yaptım yine akşamada protokol iftar verdi dayımlardaydık ama çok protokol geçer onlarla çok zenginler karısı çok kibar ve kültürlü ayyyy çok gergin bide neyse tabi şıkşık giyindik makyaj falan gittik :)) gece döndük tabi üstune boşgeçmesin diye çalışma banyo bide sahur okadar

kızlar vallhii bende kocamı yakalmışken şu malum günler diye uykusuz kaldım barii değsse 40 yılda bir zamanlamyı yakaldık inşallhhh olumlu olur eğer olmasada ne yapayım yapacak bişi yok .))

cimcime çalışacağın günlerde yakındır :))))

ebrarraım vallhi bugün rahatsın en iysii yemeğini yedikten sonra güzelce uyu

niahll sen panikleme bu aralar yumurtluyorsun canım ama sen boş geçme teste göre 11 gün yumurtladım ama bugünkii duruma göre galiba yeni çatlama oldu yani boş geçme bilgisayra hesaplayıcılar öyle çıkartıyor ve senin akıntında öyle ben o akıntıyı görmedim

süpersin ya şu protokole pekk güldümm süper bir anlatım ya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ŞenizŞeniz

kızlar yarın 8 kişi + bizde 2 kişi misafirim var
menü
yoğurt çorbası
türlü
dolmabiber
pilav
çıtır tavuk butları ve patates kızartması
zeytinyağlı taze fasulye
havuç salatası
salata

kadayıflı tavuk göğsü

nasıl ????

süpersin ya şu protokole pekk güldümm süper bir anlatım ya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ŞenizŞeniz
aklinialirimsmile ay serpil camera olsaydı valla ölürdün gülmekten teyzemlerin arabası yok dayım onlaro şöförle aldırmış falan :)))) kapıda hizmetçi karşılıyo kendileri salanda bekliyo yengemi görsen botoxlu her yeri hep sizli bizli konuşuyoruz onla :))) nihalcimm biraz kilo mu aldın sen dikkat etmelisin fazla guvenme fiziğine :)))) ayyyy merak etme yenge dedim

canım güzel ama hem türlü hem fasulye fazla değil mi ?
bide dolma biber var ise pilav ve yoğurt çorbasıda priçli yani 3 pirinç fazla geldi bana

ya bende bı patlıcan yemegı tarıfı vardı kaybettım...kasarlı,dıl peynırlı falandı..bende bugun o yemekten yapayım dedım ama artık kafadan atcam ...

baya yoğunmuşsun ama sahura kadar yatmayınca ondan uykun var canım
benimde cumartesi misafrim vardı onları geçirdik bizde sahura kadar uyumadık pazar günü 11.30 da kalktım temizlik yemek vs. pazarda misafirim vardı onlarında çocukları azcık yaramaz olunca erken kalktılar bende güzelce uyudum a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…