ahsen_81, cimcimes53, kumsal+, serpil02507 napıyosunuz şekerler nasılsınız?
menüleri filan vermişsiniz hemen kaydirigubbakcemile5
benimde çokk uykum var kızlar yaa kaydirigubbakcemile5ebraracım iyim canım sadce kafam 1 milyoın bulut :))) uykum var biraz uyudum bugün hep ofisteydim canım çıkmadım ama yarın resmi kurumlarda olucam
kafayı dağıtmak lazım o halde biraz fazla yoğunlaştın canım sen yaa olumsuz bi durumda çok etkileneceksin inş. olumsuzluklar olmaz ama yinede biraz kafayı dağıt sen bence balım :1hug:ebraracım iyim canım sadce kafam 1 milyoın bulut :))) uykum var biraz uyudum bugün hep ofisteydim canım çıkmadım ama yarın resmi kurumlarda olucam
alkisalkisalkis alkisalkisalkis olay budur iştebusecan kral faruktan dolayı gergindi işleri var
fatonun hepinize selamı var tefrice okuyor
mısra gayet iyi ama nete bağlanamıyor galiba
ahsenim susukunn
şekerleblemi kırmızılara büründü
cimcimenin eşi iznli
kumsalımın poposuna nazar değdi merdivenlerden düştüü
eee tualina 7 klo verdi çok halsiz mide bulantıları var
wenhar tedavisini görüyor
hpt honey gayet iyi dr kontrolu olumlu geçmiş
ahada günün özetii
hımm afiyet olsub bakalım benimde dün davetim vardı kalan yemeklerle takılacaz kaydirigubbakcemile3saol canım iyiyiz valla ne olsun
ben menü vermedim valla iftara davetliyimde :)))))
neden canımcımbenimde çokk uykum var kızlar yaa kaydirigubbakcemile5
busecan kral faruktan dolayı gergindi işleri var
fatonun hepinize selamı var tefrice okuyor
mısra gayet iyi ama nete bağlanamıyor galiba
ahsenim susukunn
şekerleblemi kırmızılara büründü
cimcimenin eşi iznli
kumsalımın poposuna nazar değdi merdivenlerden düştüü
eee tualina 7 klo verdi çok halsiz mide bulantıları var
wenhar tedavisini görüyor
hpt honey gayet iyi dr kontrolu olumlu geçmiş
ahada günün özetii
ebrar kumsala nazar değdi valalhii
niahlim bende uyumak istiyorum nedense tatlım
ahsen sabahta girdi okudu çıktı şimdide(
entersanda susukun aman bugün kzılar susupus pzt ya galiba ondan .)))))
yaa sahura kadar uyuyamadım şimdi uykum geldihımm afiyet olsub bakalım benimde dün davetim vardı kalan yemeklerle takılacaz kaydirigubbakcemile3
neden canımcım
dün ben sabah 11.30 da uyandım süperdi yaaaaa aklinialirimsmile
:bbo::bbo:benım baygınlık saatlerım geldı ya ondan....
yaa sahura kadar uyuyamadım şimdi uykum geldi
aslında yogun bir hafta sonu geçirdim cumartesi alışveriş biraz temizlik ve yemek iftar ve sahura kadar oturduk sahurdan sonra gittiler (annemler teyzemler ve ablamlar ) haa bide 4 çoçuk vardı onların ardından hemen yattım tabi öğlene kadar ama ev karmançormandı mutfak salon her :)) temizlik yaptım yine akşamada protokol iftar verdi dayımlardaydık ama çok protokol geçer onlarla çok zenginler karısı çok kibar ve kültürlü ayyyy çok gergin bide neyse tabi şıkşık giyindik makyaj falan gittik :)) gece döndük tabi üstune boşgeçmesin diye çalışma banyo bide sahur okadar
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile ay serpil camera olsaydı valla ölürdün gülmekten teyzemlerin arabası yok dayım onlaro şöförle aldırmış falan :)))) kapıda hizmetçi karşılıyo kendileri salanda bekliyo yengemi görsen botoxlu her yeri hep sizli bizli konuşuyoruz onla :))) nihalcimm biraz kilo mu aldın sen dikkat etmelisin fazla guvenme fiziğine :)))) ayyyy merak etme yenge dedimsüpersin ya şu protokole pekk güldümm süper bir anlatım ya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ŞenizŞeniz
kızlar yarın 8 kişi + bizde 2 kişi misafirim var
menü
yoğurt çorbası
türlü
dolmabiber
pilav
çıtır tavuk butları ve patates kızartması
zeytinyağlı taze fasulye
havuç salatası
salatağurt
kadayıflı tavuk göğsü
nasıl ????
yaa sahura kadar uyuyamadım şimdi uykum geldi
aslında yogun bir hafta sonu geçirdim cumartesi alışveriş biraz temizlik ve yemek iftar ve sahura kadar oturduk sahurdan sonra gittiler (annemler teyzemler ve ablamlar ) haa bide 4 çoçuk vardı onların ardından hemen yattım tabi öğlene kadar ama ev karmançormandı mutfak salon her :)) temizlik yaptım yine akşamada protokol iftar verdi dayımlardaydık ama çok protokol geçer onlarla çok zenginler karısı çok kibar ve kültürlü ayyyy çok gergin bide neyse tabi şıkşık giyindik makyaj falan gittik :)) gece döndük tabi üstune boşgeçmesin diye çalışma banyo bide sahur okadar
cıncığıne yirim seniii özledim seniiiiBEN GELDİM cıcığımm çıktı ayyyy kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?