ben geldimmm anaaaaaaaaaaaaaaaa harika artık isimleri görebiliyoruz
kızlar ebrar giremiyomuşşş slm söyledi
cimcime kocasının yanına gitsin dedi
nihal neüyü verdi zaten dedi
serpilin avatar tamam dedi
kumsal popposu inş iyileşsin dedi
mısra yorulmasın dedi
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kumsal gizem ne haber kzım nasılş olmuş ya 100 tefricem akldı onuda birazdan okurum allah nasip erdse bitiyor
kızın harika canım inşallah bu bebek sana bu ay şans getirir...
nihall buse nerde :)))
gizem yarın regl günün varmı bir değişklik balımmm
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amin canım ama babası kzı istemiyorpotansiyel katilmi yapıcan beni diyor bense kız diye kıvarnıyorumaklinialirimsmile
canım 10 gündür falan ateşimi ölçüyordum hem 36.7-37 arası çıkıyordu.bugun ölçtüm malesef 36.4..ateşim düştü ve yavaş yavaş bel ağrılarım başladı...bakalım bekliyorum Allah hayırlısını versin..
gizem bu 36.4 sabhmı ölçtün canım olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
gizem ben karar verdim tüp bebek deneyecğim belliki doğal şeklde olmayacak( yani tüpede sıcak değilim denemedim demmeke için ypıcam sonra bırakacağım sıkıldım vallhii
canım bende bu ay rahim filmi sonra aşılama sonrada tüp bebeğe geçecem karar verdm.olmuyor olmuyor ne yapalım..birde böyle deneyelim...
36.4iç açıcı değil gizem bende 36.4 le adet oluyorum
evet canım bende hep bu ateşle adet oldum..zaten belirtileri başladıda zatten bugun olmazsa yarın kesin:))amannn yarın olursa üzülmeyecem gününde adet oldum en azından derim..eşimede yarın kesin adet oluyorum dedim..yeterr diye bağırdı artık bana hatırlatma adet olacağını günler önceden merasimle çağırmaya başlıyorsun dedi.kocişimide delirtmeyi başardım sonunda..bunalıma girdi oda..çok sakin biridir normalde ama aylardır bu durumu yaşamak onuda bunalttı...dışarı çıktı..
emin ol bu hatayı hepimiz yapıyoruz ve gerçekten hatalıyız bu konuda eşleri delşrtmekte üstümüze yok yanii benimkide sıkıldı artık prof karım diyor yaşın beni ilgilendirmiyor diyor şu kafanı rahatlasan olcakta bu kafayla zorr yaniii bende artık susucamm adamlar haklııyasakkelimeyasakkelime
gizemm evet bizler ağlıyoruz yırtınıyporuz burda paylaşıyoruz ama ya onlar kimle neyi paylaşısınlar ve biizm bu duurumumuza onlar daha çok üzlüyor zaman içinde onlardadda birikim oluyor canım aslında bize iş düşüyor ben artık bu konuyla lakalı hiç konuşmayacağım susucam en azından onunla konuşmayacağım yani böyle yapamak lazım sende susu hiç konuşma konuyu açma bazan bu bebek mevzusuus cinselliği bile görev haline getiriyor bunlara iizn vermeyelim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?