Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızın harika canım inşallah bu bebek sana bu ay şans getirir...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amin canım ama babası kzı istemiyor potansiyel katilmi yapıcan beni diyor bense kız diye kıvarnıyorumaklinialirimsmile

nihall buse nerde :)))

gizem yarın regl günün varmı bir değişklik balımmm

canım 10 gündür falan ateşimi ölçüyordum hem 36.7-37 arası çıkıyordu.bugun ölçtüm malesef 36.4..ateşim düştü ve yavaş yavaş bel ağrılarım başladı...bakalım bekliyorum Allah hayırlısını versin..

kız ve ya erkek sağlıkla gelsinlerde farketmez..

gizem bu 36.4 sabhmı ölçtün canım olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

gizem ben karar verdim tüp bebek deneyecğim belliki doğal şeklde olmayacak ( yani tüpede sıcak değilim denemedim demmeke için ypıcam sonra bırakacağım sıkıldım vallhii

gizem ben karar verdim tüp bebek deneyecğim belliki doğal şeklde olmayacak ( yani tüpede sıcak değilim denemedim demmeke için ypıcam sonra bırakacağım sıkıldım vallhii

canım bende bu ay rahim filmi sonra aşılama sonrada tüp bebeğe geçecem karar verdm.olmuyor olmuyor ne yapalım..birde böyle deneyelim...

canım bende bu ay rahim filmi sonra aşılama sonrada tüp bebeğe geçecem karar verdm.olmuyor olmuyor ne yapalım..birde böyle deneyelim...

gizem evte en doğrusunu yaparsın önce rahim flmi çektir rahim flmden sonra hamile kalanlar var 1 ay bekle sonra aşılam dene canım vallhii öyle normal yolla olmuyorssa tıptan yyarlanmak laızm en azından neden yapmadık demeyelim canım bende rahim flm temiz ama hamile kalamdım aşılammadan dr çok umutluydu negatif anlamış değilim son tüp direndim diren direndim ama olmuyor ne yapayım valhii ondan sonra popomun üstüne otururum

36.4iç açıcı değil gizem bende 36.4 le adet oluyorum

evet canım bende hep bu ateşle adet oldum..zaten belirtileri başladıda zatten bugun olmazsa yarın kesin:))amannn yarın olursa üzülmeyecem gününde adet oldum en azından derim..eşimede yarın kesin adet oluyorum dedim..yeterr diye bağırdı artık bana hatırlatma adet olacağını günler önceden merasimle çağırmaya başlıyorsun dedi.kocişimide delirtmeyi başardım sonunda..bunalıma girdi oda..çok sakin biridir normalde ama aylardır bu durumu yaşamak onuda bunalttı...dışarı çıktı..

emin ol bu hatayı hepimiz yapıyoruz ve gerçekten hatalıyız bu konuda eşleri delşrtmekte üstümüze yok yanii benimkide sıkıldı artık prof karım diyor yaşın beni ilgilendirmiyor diyor şu kafanı rahatlasan olcakta bu kafayla zorr yaniii bende artık susucamm adamlar haklııyasakkelimeyasakkelime

susamıyorum işte canım...gerçekten şöyle düşünüyorumda 1 haftadır söylüyorum..karnım ağrımaya başladı geliyor..yine olmadı...olmayacak galiba faln:)))bugun isyan bayrağını çekti..ben ağlayarak rahatlıyorum o ağlayamıyorda hep içine atıyor...

gizemm evet bizler ağlıyoruz yırtınıyporuz burda paylaşıyoruz ama ya onlar kimle neyi paylaşısınlar ve biizm bu duurumumuza onlar daha çok üzlüyor zaman içinde onlardadda birikim oluyor canım aslında bize iş düşüyor ben artık bu konuyla lakalı hiç konuşmayacağım susucam en azından onunla konuşmayacağım yani böyle yapamak lazım sende susu hiç konuşma konuyu açma bazan bu bebek mevzusuus cinselliği bile görev haline getiriyor bunlara iizn vermeyelim canım

umarım başarabilirm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…