Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

merhaba
hanımefendi başka bir topicte yazdığım bu meajı neden buraya alıntı yaptığınızı
ütüne hakaretler ettiğinizi açıklayabilirmiiniz bana acaba.
şahınıza edilmiş bir kelime mi buldunuz
yoka adettenmi izde her yere girip alıntı yaparak üyelere ataşmak
ne yapmaya çalıştığınızı açıkçaı anlaymadım
burada bunu okuyunca şaşırdım

neden bu kadar şaşırdın ?bende sana şaşırdım ama artık bırakın bu oyunları canım fazla komik poziyona düşmeyin olmazmı?

İyi yapıyorsun cnm.Ben de yeğene yoğurt çorbası pişiriyordum bir bakayım dedim.
Şimdi gitmem lazım çocuk açlıktan öldü,çorbanın yağını yapayım

Alıştık artık XXXL ol canem öptüm bye

tamam canım bende birazdan çıkıcam birtanem karışık bir dosyam vardı onu hazırladım öptüm kocaman seni canımmolumunekankayizsmile

sizi yakalayamıyorum yaff serpilim bebeni yirin yirrrrrrrrrrrr canım sıkıyo bu aralar kocam devrelerimi bozuyo stresli bi dönemdeyim tadım yok testlerin bazıları yapıldı dün tüm gün hastanedeydim kollarıma 2 şer defa dan kan aldılar dahada işlemler var hadi hayrlısı benimde bebem yeni uğur getrsin inşşlhhhhhhhhhh

avatarı görmekkkk istemiyommmmmm bu gün bi iş teklifi aldım bi arkadaşımın kreşi var orda hem müddr hem öğretmnlik ama pskolojim kaldrmıyo kafamı dinlemek istiyorum kendi iş yerime geçmek istiyorummm

avatarı görmekkkk istemiyommmmmm bu gün bi iş teklifi aldım bi arkadaşımın kreşi var orda hem müddr hem öğretmnlik ama pskolojim kaldrmıyo kafamı dinlemek istiyorum kendi iş yerime geçmek istiyorummm

canım şimdi öyle geliyordurda belki başlayınca farklı düşünürsün..belkide sana çok daha iyi geleceklerdir.ama tabiki karar senin.ben okulda öğrencilerimle zaman geçirdiğimde unutuyorum sadece bu bebek olayını..

günaydın kızlarr

hpt_honey canım benim avatarı görmek istemiyorsun çok haklsın ama özelinden yazdıkk şifren lazım silebilmemiz için bugün kulaklarını çok çınlattıkk artıkk dönde teyzenin hikayelerini anlat bu ara hepimizn ihtiyacı var o hikayelere

gizemim tatalım canımm

busecan kral farukla me yaptın acaba merak ettim

nihalim:1ninca::1ninca::1ninca:

mısracım dün senden sonra çıkmak zorunda kaldım çorbanın kokuusu burnuma gelmiştii

kumsal popon nasıl oldu morartısı biraz geçtimi canımm

cimcime mucuxxx

zeytinim nasılsın tattalım artık kivi karpuz oldu ttatatlanmıştır

ve diğer tüm fıstıklar günün güzel geçsin

günaydın serpoş iyiyim canım ever kivi karpuz
olmaya başladı sanırım canım
işim var çıkıcam birazdan geçmişi fazla
okuyamadım var mı güzel haberler
öpüldünüz hepiniz canlarım

ebrar yazıyı okudum ve katılıyorum mesala benim eniştemkitap kurdudur benim yeğenim 1,5 yaşında eline kiatp alıpıp açar ve okuyormuş gibi davarnırdı şimdi 4 yaşında ve kitapları muhakak var oyun oynarken bazan gelip serpoş bana oku der :)) evet ebecyenler bu konuda örnek olmalı çok güzel bir yazı ve tam bir gerçekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…