Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

busecannn biz türkler kesin sonuç isteriz :roflol: :roflol:

bugün niye bu kadar pozitifim çözemedim yavfff hayırlara gelsin akşama ağlıyacammıki ? sırnaşık şey

benimle dalga mı geçtin şimdi :2: :2:

tatalım ben hiç anlamdım malum zaten teknoloji özürlüyüm busecan bu konuda şuan ihtisasas yapıyor bence şimidlk onun tahmileriyle verileriyle hareket edelim:roflol::roflol::roflol::roflol:

evet canım bir bilene sormalı dime kaydirigubbakcemile2

bahtınıza ne çıkarsa demek :roflol::roflol:[/QUOTE

hıhh :çok üzgünüm:

nihall bahtınıza ne çıkarsa ebraraın fikrindeyim

ebrara çağırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şunlarıı bellimi olur ya Alalhın işi olurmu olur tüptaşımm

busecan bayılıyorum sana hormonal kankii

cimcimeeeeeeeeeeeeee şekerleblebii ses verin anam suus pus taze gelinler gibi oldunuz yaa merak ediyoruz sizii

yavuzguray0757 ben bilmiyorum bu işi busecan anlıyor

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, denz., ebrar42, nhlkpr+, yavuzguray0757, şeker-leblebi

şekerleblebii suuskunsun balım ne olduu

cimcime geçmişe daldı çıkamadıı :)))))

sizleri okuyorum
başım ağrıyor yarım ağrı şeklinde
sağ şakağım zonkluyor adeta
ilaç içtim banamısın demedi kafamçokkarıştı

ya bebeğim benim yumurtlama gunu belli değil ya ne olduğunu anlamadık yani senin hesaba göre ya erkek ya kız başka ihtimal olmaz dime ya kız ya erkek bilmiyorumkismile

kız dövcem başka cinsiyet mi var zaten ya kız olcak ya erkek kaydirigubbakcemile3

kızım senin uzayan akıntın 22 ağustos o yüzden erkek o zaman tuttuysa allah bilir tabıkı
ama eğer 23 se sen baskınsan erkek gene
18 den önceki günlerse zaten kız hayırlısı bakalım görcezzz

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız nihal fatoşu geçti heee:roflol::roflol::roflol:
yoksa nihal benle dalga mı geçiyosun kaydirigubbakcemile3

benim olursa kız :))))) belki avatardaki kız uğur getirir az bir umut olsada umutlanmak güzel

inş serpilcimm opuyorumnanaktan

diğer topicdeki hamıleler baktımm bakalım yarın cinsiyet öğrencek var ne çıkcak kaydirigubbakcemile3

tamma bu işi de kıvırdık deriz
ne kaldı geriye ay ben tıp fakültesine mı yazılsam yok yok
bi kadın doğumcu yanına çalışmaya başlıyım :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…