busecannn biz türkler kesin sonuç isteriz :roflol: :roflol:
bugün niye bu kadar pozitifim çözemedim yavfff hayırlara gelsin akşama ağlıyacammıki ? sırnaşık şey
tatalım ben hiç anlamdım malum zaten teknoloji özürlüyüm busecan bu konuda şuan ihtisasas yapıyor bence şimidlk onun tahmileriyle verileriyle hareket edelim:roflol::roflol::roflol::roflol:
bahtınıza ne çıkarsa demek :roflol::roflol:[/QUOTE
hıhh :çok üzgünüm:
busee bu tablom
ben 08/10/1980 doğum
eş 19/01/1975 doğum
çalışma saatlari takriben 11 ile 12 arası :kedi:
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, denz., ebrar42, nhlkpr+, yavuzguray0757, şeker-leblebi
şekerleblebii suuskunsun balım ne olduu
cimcime geçmişe daldı çıkamadıı :)))))
ya bebeğim benim yumurtlama gunu belli değil ya ne olduğunu anlamadık yani senin hesaba göre ya erkek ya kız başka ihtimal olmaz dime ya kız ya erkek bilmiyorumkismilekız nasıl öğrenmedin tablona yaz bakayım söylediklerimi tablonu ekle gene
senin şimdi 22 ağustos sa eğer ikinizde de erkek o zaman tuttuysa erkek bebek
14 ağustos ise ikinizinde kız kız bebek anlamadığın ne ???
benimle dalga mı geçtin şimdi :2: :2:
evet canım bir bilene sormalı dime kaydirigubbakcemile2
bahtınıza ne çıkarsa demek :roflol::roflol:[/QUOTE
hıhh :çok üzgünüm:
yokk kuzum yaaa niye dalga geçiyim şaka yaptım alınmadın demiii bilmiyorumkismile
sizleri okuyorum
başım ağrıyor yarım ağrı şeklinde
sağ şakağım zonkluyor adeta
ilaç içtim banamısın demedi kafamçokkarıştı
ya bebeğim benim yumurtlama gunu belli değil ya ne olduğunu anlamadık yani senin hesaba göre ya erkek ya kız başka ihtimal olmaz dime ya kız ya erkek bilmiyorumkismile
CADIARZU CADIARZU CADIARZU yok alınmamışımm lülülülülülübenimle dalga mı geçtin şimdi :2: :2:
evet canım bir bilene sormalı dime kaydirigubbakcemile2
yokk kuzum yaaa niye dalga geçiyim şaka yaptım alınmadın demiii bilmiyorumkismile
sizleri okuyorum
başım ağrıyor yarım ağrı şeklinde
sağ şakağım zonkluyor adeta
ilaç içtim banamısın demedi kafamçokkarıştı
CADIARZU CADIARZU CADIARZU yok alınmamışımm lülülülülülü
sev,indimm yerimseniben
şimdi bizim yeğen kızmı erkekmi son durum ne lülülülülülü
ya bebeğim benim yumurtlama gunu belli değil ya ne olduğunu anlamadık yani senin hesaba göre ya erkek ya kız başka ihtimal olmaz dime ya kız ya erkek bilmiyorumkismile
kız dövcem başka cinsiyet mi var zaten ya kız olcak ya erkek kaydirigubbakcemile3
kızım senin uzayan akıntın 22 ağustos o yüzden erkek o zaman tuttuysa allah bilir tabıkı
ama eğer 23 se sen baskınsan erkek gene
18 den önceki günlerse zaten kız hayırlısı bakalım görcezzz
a.s.
oyy kıyamam sana bu çiçekleri kokla belki başının ağrısı geçer bebeğim baş ağrısı oldukça iğrençtir bilirimolumunekankayizsmile:1hug:
geçmiş olsun canım :teselli:
benim olursa kız :))))) belki avatardaki kız uğur getirir az bir umut olsada umutlanmak güzel
sev,indimm yerimseniben
şimdi bizim yeğen kızmı erkekmi son durum ne lülülülülülü
canım bu yiğennn hala kimlik savaşı veriyo belkide ondan gelmiyo
kız dövcem başka cinsiyet mi var zaten ya kız olcak ya erkek kaydirigubbakcemile3
kızım senin uzayan akıntın 22 ağustos o yüzden erkek o zaman tuttuysa allah bilir tabıkı
ama eğer 23 se sen baskınsan erkek gene
18 den önceki günlerse zaten kız hayırlısı bakalım görcezzz
buseeeeee kız anladım amamamannnn ya erkek ya kız ama bence erkek tabi regli olmazsam öyle hissediyorum bence akıntı takibi ateş takibinden daha önemli gamyoncuiremsu
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benim olursa kız :))))) belki avatardaki kız uğur getirir az bir umut olsada umutlanmak güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?