Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

vallahii buse sen bu işi çözdün zaten karışık işleri anında çözüyorsun pess vallhii seni tıpa kaydettirelim canımmm

hihoyyythihoyyythihoyyyt:roflol::roflol:

nhlkpr, cimcimes53, ebrar42+, serpil02507+, yavuzguray0757, şeker-leblebi

kızlarr siz neden konuşmuyosunuz yavuzguray şekerleblebi ve cimcime ???

nihal burda biz konuşuyoruz :)))

veeeeeeeeeeeeeee bu ayy inşallhhhhhhhhhhhhhh meleğin gelir ya nihall ben umutluyum senden dur bakalım ne olacak busecandan duble umutluyum malumm o çifter çifter yumurtladıbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

nihal ben ayın 3 demi olucam 6 sındamı belli değil 3 de olursam oldukça rahatım ama 6 sında olursam öööööööööö yanii umarım 3 de olur da tatilm boşa gitmez :))))

:1hug: inşallah denk gelmez yada tatile 3 kişi gideriz belli mi olur :)))

cimcimemme tabiiki merak ederiz balım aman kimseyii basmadığına sevindim bu ara basmaları erteledik malum mübarek aydayız sonrsaına bakarız artıkolumunekankayizsmile

ee bu secan zeytini sorsan onun oğlu olacaktı ya hesaplayalım baklım ne çıkacxakk muhteşem cetvelde tutuyormu test edelimm

zeytin1007 gerçi sen o ay çok çalışmıştın şimdii cinsiyet belirleme programı var yeni keşfettik ben aşağı mahllale yukarı mahhalle gezerken istresen deneylim istresen bilgileriniz özelden yada buradan busecana yaz bakalım tutuyormu ??

inş öyledir bişlmiyoruzkı serpilcim inşşş cnm :1hug: sağol temennilerin için bitanemmm

zeytincim slm d.tarihin eşinin dtarihi hamıle kaldığın gün bide ayı tabıkı bide saat çalışma saatin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…