canım bu yiğennn hala kimlik savaşı veriyo belkide ondan gelmiyo
buseeeeee kız anladım amamamannnn ya erkek ya kız ama bence erkek tabi regli olmazsam öyle hissediyorum bence akıntı takibi ateş takibinden daha önemli gamyoncuiremsu
senin yumurtlama 22. sinden olduysa evet akıntından da o anlaşılıyo erkek canikomm
canım bu yiğennn hala kimlik savaşı veriyo belkide ondan gelmiyo
buseeeeee kız anladım amamamannnn ya erkek ya kız ama bence erkek tabi regli olmazsam öyle hissediyorum bence akıntı takibi ateş takibinden daha önemli gamyoncuiremsu
hayırlısı olsun bakalım canım 1 eylül demi günün a.s
kız nihal fatoşu geçti heee:roflol::roflol::roflol:
yoksa nihal benle dalga mı geçiyosun kaydirigubbakcemile3
inş serpilcimm opuyorumnanaktan
diğer topicdeki hamıleler baktımm bakalım yarın cinsiyet öğrencek var ne çıkcak kaydirigubbakcemile3
tamma bu işi de kıvırdık deriz
ne kaldı geriye ay ben tıp fakültesine mı yazılsam yok yok
bi kadın doğumcu yanına çalışmaya başlıyım :roflol::roflol:
bence kendine ofis aç başkalarının yanında harcanıp gidecen :roflol: :roflol: :roflol:
senin yumurtlama 22. sinden olduysa evet akıntından da o anlaşılıyo erkek canikomm
iştee kesinn sonuuuççççç :lepi: olay budurrrrr
vallahii buse sen bu işi çözdün zaten karışık işleri anında çözüyorsun pess vallhii seni tıpa kaydettirelim canımmm
bence kendine ofis aç başkalarının yanında harcanıp gidecen :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol: ewtt harcıyorlar beni bozuk para gibi :roflol::roflol:
ayyyy inşallah bu ay tutmuştur busecim walla hiç önemli değil
canım eğer 22.gun ise eylül 6 sına denk gelir(
iştee kesinn sonuuuççççç :lepi: olay budurrrrr
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
nhlkpr, cimcimes53, ebrar42+, serpil02507+, yavuzguray0757, şeker-leblebi
kızlarr siz neden konuşmuyosunuz yavuzguray şekerleblebi ve cimcime ???
nihal ben ayın 3 demi olucam 6 sındamı belli değil 3 de olursam oldukça rahatım ama 6 sında olursam öööööööööö yanii umarım 3 de olur da tatilm boşa gitmez :))))
:1hug: inşallah denk gelmez yada tatile 3 kişi gideriz belli mi olur :)))
olabilir haklısınkaydirigubbakcemile3
valla bencede serpilcim biraz geç cevap oldu ama inş olmazsın 3 kişi gidersiniz tatile :)))
valla ben evlendiğim de 28 eşim de 32 yaşındaydı.biz çabuk mu doyduk ne.diğer çiftlere göre fazla çalışma yapmıyoz biz.bazılarından duyuyorum anamm nerdeyse her gün çalışmakaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım aranıza bende 2 yıllık evliyim bizde yeni yeni bebek çalışmalarına başladık önceden korunuyodum hepimiz için hayırlısı inş...
bizdede ben biraz tembelim canım çalışmaya karşı :)))))))
haklısn canım sonuçta hassa davarnamlyız(( bazan uunutup yazıyoruz cimcime gelmedi nedenki (((
kızlarr cimcimeee yok nerde kaldı acebaaaa aklinialirimsmile
nihal bende onu merak ettim acaba bir yerlersii basmayamı giitii bize haber vermeden sevgili asistanımız
ahada cimcimeeeeeeeeeeee kız nerelerdeydin çağ atladıkk biz
cimcime nerelerdeydin sennn hoşgeldinnn a.s.
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, denz., ebrar42, nhlkpr+, yavuzguray0757, şeker-leblebi
şekerleblebii suuskunsun balım ne olduu
cimcime geçmişe daldı çıkamadıı :)))))
nihall bahtınıza ne çıkarsa ebraraın fikrindeyim
ebrara çağırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şunlarıı bellimi olur ya Alalhın işi olurmu olur tüptaşımm
busecan bayılıyorum sana hormonal kankii
cimcimeeeeeeeeeeeeee şekerleblebii ses verin anam suus pus taze gelinler gibi oldunuz yaa merak ediyoruz sizii
yavuzguray0757 ben bilmiyorum bu işi busecan anlıyor
kızlar beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim valla yokluğumun anlaşılması hoşuma gitti valla korkmayın ev basmaya gitmedim eşim açtı bugün dükkanı ben biraz yattım dinlendim evde geç geldim oyuzden :))))))))
valla buarada evet dünde erken çıktığım için geçmişe bir daldımmmm anca çıktım yani :))))))
aman sorun olmasında kefyine bak canım opuyorumnanaktanolabilir haklısınkaydirigubbakcemile3
valla bencede serpilcim biraz geç cevap oldu ama inş olmazsın 3 kişi gidersiniz tatile :)))
hoşgeldin canım aranıza bende 2 yıllık evliyim bizde yeni yeni bebek çalışmalarına başladık önceden korunuyodum hepimiz için hayırlısı inş...
bizdede ben biraz tembelim canım çalışmaya karşı :)))))))
kızlar beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim valla yokluğumun anlaşılması hoşuma gitti valla korkmayın ev basmaya gitmedim eşim açtı bugün dükkanı ben biraz yattım dinlendim evde geç geldim oyuzden :))))))))
valla buarada evet dünde erken çıktığım için geçmişe bir daldımmmm anca çıktım yani :))))))
nihal burda biz konuşuyoruz :)))
veeeeeeeeeeeeeee bu ayy inşallhhhhhhhhhhhhhh meleğin gelir ya nihall ben umutluyum senden dur bakalım ne olacak busecandan duble umutluyum malumm o çifter çifter yumurtladıbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
zeytinın ateş topıkte tablosu var hani hamile kalanlar topiğinde çalışmalarıda yazıyozeytincim slm d.tarihin eşinin dtarihi hamıle kaldığın gün bide ayı tabıkı bide saat çalışma saatin
zeytinın ateş topıkte tablosu var hani hamile kalanlar topiğinde çalışmalarıda yazıyo
dur bakim ben bulabilirmiyimnerden bulcam ben onu zaten beynim döndü kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?