hiç kaçarmı hem eşim izinliydi affedermiyim hiç bu ara çalışmalar yoğun:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
sahiden ağva sana çok yakın. ve çooooooooooook güzel bir yer 4-5 yıl evvel orada 1 hafta tatil yapmıştık neden gitmiyorsun en azından hafta sonu git
iyiyim canım sen nasılsın opuyorumnanaktan
ben dün nete hiç giremedim
tatil nasıldı
nhlkpr, ahsen_81+, busecan35+, cimcimes53, ebrar42+, fatosozel+, serpil02507+, yavuzguray0757, şeker-leblebi
kızlar gunaydınnnnnnnn
dün gece başım çok ağrıdı gözümü açamadım resmen bu bir belirti benim için hiç uyumadım desem yeridir minost içtim oda ateş düşürücü :)) sabah ateşim 36.3 ama bir saatlik falan uykuyla sonuç olarak bu gun regli olabilirim çokkkk üzgünümm gecede kafaya taktım çok ondan uyuyamadım
hiç kaçarmı hem eşim izinliydi affedermiyim hiç bu ara çalışmalar yoğun:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
ayyy saol canım keşke gelebilseydişm :))) erdeğemi gittiniz eşimle daha sevgiliyken ilk kaçamak yaptığımız yer orası :))))))
valla canım bu sene biraz maddiyattan dolayı çıkamadık canım birazda ben dükkanı yeni açtım ondan dolayı
valla canım ağva yanıbaşımda oraya bile gidemedim kısmet seneye bebişimle giderim inş :)))
ayyy saol canım keşke gelebilseydişm :))) erdeğemi gittiniz eşimle daha sevgiliyken ilk kaçamak yaptığımız yer orası :))))))
valla canım bu sene biraz maddiyattan dolayı çıkamadık canım birazda ben dükkanı yeni açtım ondan dolayı
valla canım ağva yanıbaşımda oraya bile gidemedim kısmet seneye bebişimle giderim inş :)))
tabı çalışın çalışın Şenizhiç kaçarmı hem eşim izinliydi affedermiyim hiç bu ara çalışmalar yoğun:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
kız özledim ondan sordum niye sorucam aklinialirimsmile dedektifmiyim ben :roflol: :roflol: :roflol:
nhlkpr, ahsen_81+, busecan35+, cimcimes53, ebrar42+, fatosozel+, serpil02507+, yavuzguray0757, şeker-leblebi
kızlar gunaydınnnnnnnn
dün gece başım çok ağrıdı gözümü açamadım resmen bu bir belirti benim için hiç uyumadım desem yeridir minost içtim oda ateş düşürücü :)) sabah ateşim 36.3 ama bir saatlik falan uykuyla sonuç olarak bu gun regli olabilirim çokkkk üzgünümm gecede kafaya taktım çok ondan uyuyamadım
cimcime ben kocamla hiç kaçamak yapamadım((((
fatooo zor durumun
busecannn ne oldu kız bu nihalee
ebararımm susupus dinliyor :)))
yavuzguray0757 yumurtladınmı anacım dün pozitif enerji verdik sana çalışma yaptınmı kaçkere sordukk cevap vermedin
ahsenim geçmiştedir muhtemelen
şekerleblebii susukun
mısra uyudu galiba :))
cimcime erdek gerçekten güzel seneler önce amacmlaral ege turu yaparken gitmiştik
bi türlü kısmet olmadı canım bende çok beyeniyorum ağvayı araya ramazanda girince kaldı öle işte bakalım bayramdan sonra belki oda düşük bi ihtimal kardeşimin düğünü var masraf çok yani ....
cimcime ben kocamla hiç kaçamak yapamadım((((
fatooo zor durumun
busecannn ne oldu kız bu nihalee
ebararımm susupus dinliyor :)))
yavuzguray0757 yumurtladınmı anacım dün pozitif enerji verdik sana çalışma yaptınmı kaçkere sordukk cevap vermedin
ahsenim geçmiştedir muhtemelen
şekerleblebii susukun
mısra uyudu galiba :))
cimcime erdek gerçekten güzel seneler önce amacmlaral ege turu yaparken gitmiştik
sizde şimdi yapın kaçamağınızı illa flört etmek şart değil balımfatooooooooooooooo cimcimee eeee hadii dökülünnn gizi gidi yaramazlar siizizi :)))))) kaçamaklar harikadır biz hiç kaçamadıkk((
sizde şimdi yapın kaçamağınızı illa flört etmek şart değil balım
nihalimm bu işlere hiç belli olmaz ateş düşmüş çıkmış vs vs vs bekleyelim bakalım tatalım bak ebarraında geciktii ben umutluyum senden canım olmasadda sallla gitsin ne yapalımm ölelleimmmi balımmkaydirigubbakcemile3 gülümse bakayım sana ağlamak hiç ama hiç yakışmıyor
Uyumadımmmmmmmmmmmmmmmmmm manyak bir kadın var ahşap boyamacı,deliriyorum her yaptığı şeye bloguna daldım çıkamadım.Evinin resimlerine baktım tam benlik çiçekler böcekler renkler.
Birgün mobilyalarımı değiştirirsem öle yapcam.
Makinaya da çamaşır atmıştım aslında yıkama tamamlanmıştı ama tekrar durulamaya aldım,sıvı deterjan kullanmama rağmen siyahlarda deterjan lekesi kalıyor sinir oluyorum.
Sonracığıma uykucu kocamı kaldırcam,çayını demledim,kahvaltı edip çıkması lazım dişçide randevusu var.
Ben ne zaman uyurum meçhul:)))
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:dance:yaniii kuruklarımız bırakırsa hayatım bayramda kaçamak yapacağız uuzn bir kaçamakk umarım sanal kocam orda hamiş kalır ben sağlamından bir kaçamak yapmış olucam öyle siizn gibi yarım yamalak değilhihoyyythihoyyythihoyyytlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?