Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Nihaaaaaaaaaaaaaaaal nasılsın balım

şeker-leblebi nasılsın geldiğimden beri senle görüşemedik

mısra, minik mısra iyimi. Sen daha uyumadınmı

cimcime serpil kızlar çooooooooooooooook yoğunum kafayı yiycem tatailden sonra bu bana yapılırmı yaaaaa

acımadan yapıyorlarr alsanaalsanasmile
valla tatıle çıkcam ama dönmesi koyuyo kaydirigubbakcemile3

şeker leblebii özlemiştir birtenemm

busecann çok sıkıcı bir gün

ahsenim nasılsın canım gaziantepe giidyordunuz gittinizmi

mısracım uyumadınmı ?

fatoo çok kolay değil attail dönüşü işe adptasyon olmak

cimcime sesiz kalmışsın kuzuu

nihal genel müdr yanına giiti dün eeee dilinimi aldılar bilmemem nihallllllllllllllllll

hiçç şikayet etmeyin gidip gezmeyi biliyosunuz dönüncede katlanacaksınız biz napalım bu sene deniz görmedim ben ya (((((((((
ay valla benim tatılım kötü geçti ben anlamadım bile çıkın sizde tatıle niye çıkmıyosunuz boshayallersmile

ewt çok sıkıcı kız ziynet iğrençç töbe töbe ne olmuş öyle yaaaa :umursamaz:

gelseydin benle keşke :kedi:

ayyy saol canım keşke gelebilseydişm :))) erdeğemi gittiniz eşimle daha sevgiliyken ilk kaçamak yaptığımız yer orası :))))))

valla canım bu sene biraz maddiyattan dolayı çıkamadık canım birazda ben dükkanı yeni açtım ondan dolayı

bize gel burda deniz var ama bizde görmedik :)))))) :gitme::gitme:

valla canım ağva yanıbaşımda oraya bile gidemedim kısmet seneye bebişimle giderim inş :)))

nhlkpr, ahsen_81+, busecan35+, cimcimes53, ebrar42+, fatosozel+, serpil02507+, yavuzguray0757, şeker-leblebi

kızlar gunaydınnnnnnnn

dün gece başım çok ağrıdı gözümü açamadım resmen bu bir belirti benim için hiç uyumadım desem yeridir minost içtim oda ateş düşürücü :)) sabah ateşim 36.3 ama bir saatlik falan uykuyla sonuç olarak bu gun regli olabilirim çokkkk üzgünümm gecede kafaya taktım çok ondan uyuyamadım

iyiyim canım sen nasılsın opuyorumnanaktan
ben dün nete hiç giremedim
tatil nasıldı

sahiden ağva sana çok yakın. ve çooooooooooook güzel bir yer 4-5 yıl evvel orada 1 hafta tatil yapmıştık neden gitmiyorsun en azından hafta sonu git

ay cnm ya geçmiş olsun
dün gece bende huzursuzdum uyuyamadım yaa dön sağ dön sola sabah ettim sabahda uyanamadım kıyamam sana :1hug:

cimcime ben kocamla hiç kaçamak yapamadım ((((

fatooo zor durumun

busecannn ne oldu kız bu nihalee

ebararımm susupus dinliyor :)))

yavuzguray0757 yumurtladınmı anacım dün pozitif enerji verdik sana çalışma yaptınmı kaçkere sordukk cevap vermedin

ahsenim geçmiştedir muhtemelen

şekerleblebii susukun

mısra uyudu galiba :))
cimcime erdek gerçekten güzel seneler önce amacmlaral ege turu yaparken gitmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…