ii cnm sen nasılsınn
şekerleblebii çiçekler için tşkk canımm fatoo seni soruyordu bebeğim
Nihaaaaaaaaaaaaaaaal nasılsın balım
şeker-leblebi nasılsın geldiğimden beri senle görüşemedik
mısra, minik mısra iyimi. Sen daha uyumadınmı
cimcime serpil kızlar çooooooooooooooook yoğunum kafayı yiycem tatailden sonra bu bana yapılırmı yaaaaa
sen tatile gitmedinmi. daha iznin varmı kiacımadan yapıyorlarr alsanaalsanasmile
valla tatıle çıkcam ama dönmesi koyuyo kaydirigubbakcemile3
gelseydin benle keşke :kedi:hiçç şikayet etmeyin gidip gezmeyi biliyosunuz dönüncede katlanacaksınız biz napalım bu sene deniz görmedim ben ya(((((((((
ay valla benim tatılım kötü geçti ben anlamadım bile çıkın sizde tatıle niye çıkmıyosunuz boshayallersmilehiçç şikayet etmeyin gidip gezmeyi biliyosunuz dönüncede katlanacaksınız biz napalım bu sene deniz görmedim ben ya(((((((((
şeker leblebii özlemiştir birtenemm
busecann çok sıkıcı bir gün
ahsenim nasılsın canım gaziantepe giidyordunuz gittinizmi
mısracım uyumadınmı ?
fatoo çok kolay değil attail dönüşü işe adptasyon olmak
cimcime sesiz kalmışsın kuzuu
nihal genel müdr yanına giiti dün eeee dilinimi aldılar bilmemem nihallllllllllllllllll
hiçç şikayet etmeyin gidip gezmeyi biliyosunuz dönüncede katlanacaksınız biz napalım bu sene deniz görmedim ben ya(((((((((
kız özledim ondan sordum niye sorucam aklinialirimsmile dedektifmiyim ben :roflol: :roflol: :roflol:iyiyim bende opuyorumnanaktan
rica ederim
neden sordu ki beni :sm_confused:
kızlar farkındamıısnız bu yıl ne moda oldu şu altarnatif tıp bütün kanllarda otlar çöpler
gelseydin benle keşke :kedi:
ay valla benim tatılım kötü geçti ben anlamadım bile çıkın sizde tatıle niye çıkmıyosunuz boshayallersmile
ewt çok sıkıcı kız ziynet iğrençç töbe töbe ne olmuş öyle yaaaa :umursamaz:
bize gel burda deniz var ama bizde görmedik :)))))) :gitme::gitme:
yavuzguray0757 günaydın dün gıdıklanıyordun yumurtladınmı Ç)) çalışmanı yaptınmı ))
Nihaaaaaaaaaaaaaaaal nasılsın balım
şeker-leblebi nasılsın geldiğimden beri senle görüşemedik
mısra, minik mısra iyimi. Sen daha uyumadınmı
cimcime serpil kızlar çooooooooooooooook yoğunum kafayı yiycem tatailden sonra bu bana yapılırmı yaaaaa
sahiden ağva sana çok yakın. ve çooooooooooook güzel bir yer 4-5 yıl evvel orada 1 hafta tatil yapmıştık neden gitmiyorsun en azından hafta sonu gitayyy saol canım keşke gelebilseydişm :))) erdeğemi gittiniz eşimle daha sevgiliyken ilk kaçamak yaptığımız yer orası :))))))
valla canım bu sene biraz maddiyattan dolayı çıkamadık canım birazda ben dükkanı yeni açtım ondan dolayı
valla canım ağva yanıbaşımda oraya bile gidemedim kısmet seneye bebişimle giderim inş :)))
nhlkpr, ahsen_81+, busecan35+, cimcimes53, ebrar42+, fatosozel+, serpil02507+, yavuzguray0757, şeker-leblebi
kızlar gunaydınnnnnnnn
dün gece başım çok ağrıdı gözümü açamadım resmen bu bir belirti benim için hiç uyumadım desem yeridir minost içtim oda ateş düşürücü :)) sabah ateşim 36.3 ama bir saatlik falan uykuyla sonuç olarak bu gun regli olabilirim çokkkk üzgünümm gecede kafaya taktım çok ondan uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?