:lepi: :lepi: :lepi: bir ay kalmışş hadı hayırlısııııııinşşlah hekesin muadı olur ben galiba ekimde başlıcam pöff
bnede canım arada sıtma gibi oluyorum hele gun gece rsmen titredim :)))))))))))ben üşüyom ayol :)))))))))))))))))
bnede canım arada sıtma gibi oluyorum hele gun gece rsmen titredim :)))))))))))
bilmiyorum mısracım geçen ay 28.gün regli oldum bu ay 33.gündeyim ateşe göre geç yumurtlama ihtimalide var bu hafta sonunu atlatırsak kesin geçmiş oluyo :lepi:Nihal şimdi senin günün geçti mi cnm?
inşşlah hekesin muadı olur ben galiba ekimde başlıcam pöff
inşallahhhhhhhhhhhhh canımm inşallahh
oyyyyy canım çok slm söle allah razı olsun inşallah ebrar ve ben sonr ayağımızı sürtelim serpil buse fatoş cimcime honey yavuzgöray ve herkez işte tek tek gelir
honeyyyyyyyyyyyyyyyy busecnn canlarımmmm
BENDE HAMİLEYİM İÇİMDEN ÖYLE GELDİ HİÇ AKLIMDAN BİLE GEÇMEMİŞTİ AMA GEÇTİ BU TOPİC BANA UĞURLU GELECEK İNŞALLAH ÇÜNKÜ BU KADAR MOTİVE OLMAMIŞTIM SİZLERİN SAYESİNDE OLDU BU MERAKLA 15 EYLÜLÜ BEKLİYORUM :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
honey anlamadım cnm
:hooray:nihalcim bu taiihte ben başlaım ama eşi bilmiyom:) kendim planladım bi pok olmazsa testlerde bişi çıkmaz ve uzamazsa süreç
Ayy inşallah çabucak geçsin şu hafta sonu
guclubacismile guclubacismile guclubacismile önümüzdeki maçlarada bakarız serpilim yıkılmayız biz neler gördük neler yaşadık ilk ay değil ya allah sabrınıda verirnihall inşallh güzel haberini alırız hem senin hem ebraraın şayet negatif olursada üüzlmek yok vardır rabbimin bir bilidiği böyle bakacağız olaylara ama benim tahminim 3 hamile var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?