Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:hooray:nihalcim bu taiihte ben başlaım ama eşi bilmiyom:) kendim planladım bi pok olmazsa testlerde bişi çıkmaz ve uzamazsa süreç

inşşlah hekesin muadı olur ben galiba ekimde başlıcam pöff

inş cnm inşşşşşşşşşşş
bakarsın ekimde kalırız bizde hep beraberrr :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

inş cnm senin kesin de bakalım opuyorumnanaktan

honeyyyyyyyyyyyyyyyy busecnn canlarımmmm

canımm naberropuyorumnanaktan

inş cnm senden de belki süpriz gelir

mısracım geçmiş olsun cnm dikkat et hava değişimi oldu ya sersemleşti vücutlar gene boshayallersmile

:hooray:nihalcim bu taiihte ben başlaım ama eşi bilmiyom:) kendim planladım bi pok olmazsa testlerde bişi çıkmaz ve uzamazsa süreç

yok canım tahlillerinden bieşay çıkmayacak bence içini ferah tut

eline temhiz kağıtlarını alıp seninkininn yanı git :))) çalışmalar için belge dersin :)))

Ayy inşallah çabucak geçsin şu hafta sonu

:1hug: :1hug: :1hug: canımmmmmmmmm geçsin inşallah a.s.

nihall inşallh güzel haberini alırız hem senin hem ebraraın şayet negatif olursada üüzlmek yok vardır rabbimin bir bilidiği böyle bakacağız olaylara ama benim tahminim 3 hamile var

nihall inşallh güzel haberini alırız hem senin hem ebraraın şayet negatif olursada üüzlmek yok vardır rabbimin bir bilidiği böyle bakacağız olaylara ama benim tahminim 3 hamile var
guclubacismile guclubacismile guclubacismile önümüzdeki maçlarada bakarız serpilim yıkılmayız biz neler gördük neler yaşadık ilk ay değil ya allah sabrınıda verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…