Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sevmesemde yapardım banyomu zaten antalya gibi bir yerde zaten imkansız ama şimdi severek yapıyorum anlatmaya çalıştığım buydu zaten astım hastası olduğum için kokulara alerjim var hele ter kokusu ayyyyyhhhh

kızlarrrr nerelerdesiniz ???? yavff ebrarr bu gun haber vermiyecekmi bize

ebrar mesaj çekecekti ama hala ses yok

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: eniştem faruk sen çoşkun :roflol: :roflol:

buna bayıldım faruk karısı coşkun. kötükedihüso tecavüzcü coşkun :roflol: :roflol: :roflol:

ewt söylüycem akşama itiraz yok yat bakayım aşağı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

azgııııııııııııııııın -tatlicadiarzu-

inşallah fatoşcumm inşallah sen neler yapıyosun bu ay ateş falan ölçüyomusun ??

yok gülüm ben bu ay saldım çayıra mevlam kayıra hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bir şey yapmıyorumlülülülülülü

Kasıklarım fena ağrıyor bugün korktum.
Sağlık ocağında sordum üşütmüşsündür dediler muhtemelen öyle çünkü dün akşam ilk kez klimayıaçmamak için kapı pencereyi açtım cereyan yapmış olmalı

Sen nasılsın Serpil cim?

tamam dövme canım kokmuyoruz tabiki yazın zaten daha çok giriyorum terleyince falan ama sadece duş alıp çıkıyorum kışın soğuktan üşeniyorum daha çok valla ne bilim yani :))))))
walla ne yaz ne kış hiç üşenmem banyodan. sık sık ta girer yaparım. bayılırım banyo yapmaya

bende çalışıyorum canım ne olsun idare eder aynı tas aynı hamam regl yaklaştığı için agresifim yaolumunekankayizsmile

amannnn dikkat et canım sen yaa sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…