yuh kızzz dövcem sizi vallaklava: klava:
kız banyo yapmadan pasaklımı geziyodun ayyyy:roflol::roflol::roflol:
ben hep yaparım pek severim yıkanmayı hihoyyythihoyyyt rahatlıyo vücut
hatta kokmam mis gibiyimdir ama gnede yaparım azıcık terlemiyim tamam ayy deliririrmm kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr nerelerdesiniz ???? yavff ebrarr bu gun haber vermiyecekmi bize
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: eniştem faruk sen çoşkun :roflol: :roflol:
ewt söylüycem akşama itiraz yok yat bakayım aşağı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah fatoşcumm inşallah sen neler yapıyosun bu ay ateş falan ölçüyomusun ??
Ben de geldimmmmmmmmmmmmmm pasaklılar :))
nihal varmı bir gelişme canım ebrar gelemeiş galiba
Ben de geldimmmmmmmmmmmmmm pasaklılar :))
walla ne yaz ne kış hiç üşenmem banyodan. sık sık ta girer yaparım. bayılırım banyo yapmayatamam dövme canım kokmuyoruz tabiki yazın zaten daha çok giriyorum terleyince falan ama sadece duş alıp çıkıyorum kışın soğuktan üşeniyorum daha çok valla ne bilim yani :))))))
Kasıklarım fena ağrıyor bugün korktum.
Sağlık ocağında sordum üşütmüşsündür dediler muhtemelen öyle çünkü dün akşam ilk kez klimayıaçmamak için kapı pencereyi açtım cereyan yapmış olmalı
Sen nasılsın Serpil cim?
amannnn dikkat et canım sen yaa sempatiksalakcinniKasıklarım fena ağrıyor bugün korktum.
Sağlık ocağında sordum üşütmüşsündür dediler muhtemelen öyle çünkü dün akşam ilk kez klimayıaçmamak için kapı pencereyi açtım cereyan yapmış olmalı
Sen nasılsın Serpil cim?
ewttt iyi gidiyo serpilcim sonu iyi olsun inşallah CADIARZUnihal ateşin maşallh çok güzel nazarlardan korusun Allah
ayy ne oldu bu kk ya böyule iğrenç
Kasıklarım fena ağrıyor bugün korktum.
Sen nasılsın Serpil cim?
ewttt iyi gidiyo serpilcim sonu iyi olsun inşallah CADIARZU
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:ewttt iyi gidiyo serpilcim sonu iyi olsun inşallah CADIARZU
inşallah canım inşallhh
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Şeniz ne iyi yaptında geldin Şeniz sefalar getirdinhuhuuuuuuuuuu
bende geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?