Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar biri bana gebelik takvimi yapabilirmi...şu her hafta büyüyen bebek var ya ondan istiyorum.10+3 buğün

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, fatosozel, Mısra+, tualina+, şeker-leblebi parti kızları akşama kafaları çekleimm hahahhahahhahahaha bayğı ihtiyacımız var uuzn zamandan beri dağıtmadık şöyle popoları sallayalımm

kumsalcığım çok şükür iyiyim , hamilelik başta zorladı ama şuan iyi canım akşamları kötü oluyorum onun dışında iyi gidiyor...sen nasılsın canım..
maşallah canım allah nazarlardan saklasın bende iyiyim şükür bir yaramzlık yok
kumsalım mesaj atamdın özelinden seninkini okudum canım o güzel iltifatlarına tşkk
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kumsalcım nsaılsın tşk ederim innşşş inşşşşşşşşşşşşş olmazsada ekimde dr a opuyorumnanaktan

bnede gidicem ekimde inşallah sana gerek kalmazz canım

gördüm serpilciğim canım çok hoş bir bayansın...elbisende pek yakışmış...ama ben seni sarışın hayal etmiştim :))

gördüm serpilciğim canım çok hoş bir bayansın...elbisende pek yakışmış...ama ben seni sarışın hayal etmiştim :))

eskiden sarışındım 2 yıldır koyu saçlyım yakında tekarar dönebilirimm

busecan önce sağlık hepimize rabbim sağlık versin gerisi hikaye

kumsalım çok yoğunsun tatalım benimmm

günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan

serpilcim doğum günün kutlu olsun
nice güzel senelere, sevdilerinler birlikte inşallah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…