Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın serpilciğim doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve bebiş getirsin iyiki doğdun iyiki varsın mutluuuuuuuuu yıllar

günaydın serpilciğim doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve bebiş getirsin iyiki doğdun iyiki varsın mutluuuuuuuuu yıllar

canım benim tşk ederim bugünün anısına sabah resim çektim sayfaya koyduk gördünmü 1 veya 2 sayfa gerilerde canım sanada hayırlı doğumlar versin yaradan:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim tşk ederim bugünün anısına sabah resim çektim sayfaya koyduk gördünmü 1 veya 2 sayfa gerilerde canım sanada hayırlı doğumlar versin yaradan:Saruboceq::Saruboceq:

evet gördüm canım maşallah taş gibi hatunsun kırmızıda çok yakışmış:asigim::asigim:

evet gördüm canım maşallah taş gibi hatunsun kırmızıda çok yakışmış:asigim::asigim:

kırmızılar giyinmiş tatlı bir bebebk kırmızılar giyinmiş anne adayı kırmızı dansöz yanii kırmızı olsun beşkuruş fazla olsun derler ya o hesaba döndü:roflol::roflol::roflol::roflol:

İyiyim tatlım ben de ,dün dr daydık bugünde gideceğiz 4 lü test için ense kalınlığı ölçümü yapılacak.

a.s. iyiki doğdun serpilcimmmmmmmmm nice mutlu yıllara canımmm

kırmızlar bu sefer yakışmış canım :))) taş gibisin maşallahhh

serpilcim doğum günün kutlu olsun cnm.yeni yaşın sana sağlık huzur ve bebek getirsin :ecrin_bebek:inşşş.resmini de gördüm çıtır çıtırsın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…