Dansöz nasıl kuzular?
Serpil beğendin mi şekerim?
süperr kızzzz asaletle yavaş yavaş dans ediyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aaaaaaaaa ahsen nasılsın tatlım olumunekankayizsmile
günaydın serpilciğim doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve bebiş getirsin iyiki doğdun iyiki varsın mutluuuuuuuuu yıllar
canım benim tşk ederim bugünün anısına sabah resim çektim sayfaya koyduk gördünmü 1 veya 2 sayfa gerilerde canım sanada hayırlı doğumlar versin yaradan:Saruboceq::Saruboceq:
evet gördüm canım maşallah taş gibi hatunsun kırmızıda çok yakışmış:asigim::asigim:
Ahsencim hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl?
iyiyim canım sen nasılsın
hayırlısı ile tüm testlerin mükemel olacak mısracımİyiyim tatlım ben de ,dün dr daydık bugünde gideceğiz 4 lü test için ense kalınlığı ölçümü yapılacak.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşklarımmm bugün benim doğum günüm cici bici kırmıız elbeseler giyindim mısra pek beğenecek fırfırlı hahahahhahahah bugün mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm iyikii doğmuşummmm
iyiyim fatoşcum bu gun bıtiyo regli çalışmalara başlıycaz yeni ay yeni şanş işte :lepi: sen naptın eniştem nasılnihalim gelmiş. canııııııııııııııııııııım nasılsın birtanem
a.s.iyiki doğdun serpilcimmmmmmmmm nice mutlu yıllara canımmm
kırmızlar bu sefer yakışmış canım :))) taş gibisin maşallahhh
gördüm çok güzellllllllllll tamam akşama toplanalımmtatlım benim tşk ederim akşama halay çekeceğz danszölerimizde var gördümn değilmi hahahhahahahhahha
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşklarımmm bugün benim doğum günüm cici bici kırmıız elbeseler giyindim mısra pek beğenecek fırfırlı hahahahhahahah bugün mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm iyikii doğmuşummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?