Ahsencim sakatatlar yasak biliyorsun değil mi cnm?
Ben ciğeri çokk severim işyerine geldi geçen gün bir parçacık atabildim ağzıma
güzeldi canım ama yol yordu biraz.evet yedik vallah ciğer kebabı antepte meşhur adanada da kıyma kebabı yedik.:1rolleyes::1rolleyes:
evet canım saol bazı bilgileri yanlış aktarmışım doğrusunu yazayım :))))
smear testimin sonucu haftaya çıkacak diğerleri temiz çok şükür sadece hct diye bi kan değerim biraz düşük oda anemi yada kan kaybında falan olurmuş..
folbiol diye folik asit içeren bi ilaç yazdı hem gebelik öncesi kullanmak gerekliymiş hemde kan değerini normale çevirecekmiş.
asıl etkisi yumurtaların sağlığını düzenliyo bebekteki gelişmeyi sağlıyomuş bebeğin rahatsızlıklarını düşük riskini falan azaltıyomuş bi nevi vitamin hatta busede folic plus içiyomuş o da aynı şey yani :)))
bakalım bu ay hayırlısı olsun artık hepimiz için ...
haftaya smear testide temiz çıkar inş...
testlerinin güzel çıkmasına sevindim canım oda güzel çıkacak inşallah.
ben zaten süt içemiyorum diğerlerinden almaya çalışıyorum canım bu listede iyi oldu.bende araştırmıştım zaten.kilolarla aran nasıl mısracım aldınmı benim durumum vahim ya iştahımda çok açık frenlemeye çalışıyorum kendimi ama açlığa dayanamıyor midem ekmeksizde doymuyorum ne yapacam ben yaklava: klava: klava: klava:
ay nie öle kesinlikle felan dedin korktuğun için mi normal doğumdan
Canım ben yediklerime uzun yıllardır dikkat ediyorum hem boyum kısa,hem hatlarım yuvarlak,hem de tiroid hastası olduğum için ekmek-pilav-kızartma yemediğim asitli hiçbirşey içmediğim halde yine de kilo alıyorum.Hamilelikten dolayı 3,5 kg aldım.DR ayda 1,5 kg yu geçmeyeceksin dedi.Bakalım asıl kilo alma macerası şimdi başlıyor
Evet korktuğum için,minyon tipli olduğum için,kalbimdede bir problem olduğu için.
sen ne güzel iradelisin canım maşallah.bebek büyüdükçe iştahı açılıyor insanın ya.nasıl almayacağız bilmiyorum.bende ilkini genel anestezi ile oldum bunuda öyle düşünüyorum diğerlerinden bende korkuyorum epiduralde herşeyi hissetmesende görüyorsun benimde kalbim dayabmaz ona
evet canım saol bazı bilgileri yanlış aktarmışım doğrusunu yazayım :))))
smear testimin sonucu haftaya çıkacak diğerleri temiz çok şükür sadece hct diye bi kan değerim biraz düşük oda anemi yada kan kaybında falan olurmuş..
folbiol diye folik asit içeren bi ilaç yazdı hem gebelik öncesi kullanmak gerekliymiş hemde kan değerini normale çevirecekmiş.
asıl etkisi yumurtaların sağlığını düzenliyo bebekteki gelişmeyi sağlıyomuş bebeğin rahatsızlıklarını düşük riskini falan azaltıyomuş bi nevi vitamin hatta busede folic plus içiyomuş o da aynı şey yani :)))
bakalım bu ay hayırlısı olsun artık hepimiz için ...
haftaya smear testide temiz çıkar inş...
fatoşşşş allah analı babalı büyüktüsn darısı hepimize inşallah eniştem nasıl oldu
kumsalın günü geçiyodu haber yok sanırım ? kumsallllllllll nerdesinnnn
tualina canımm zor günler bitiyo canım sağlıkla devam etsin inşallah
serpilcimmmmm yoğunsun bir türlü karşılaşamadık eniştem nasıl ne zaman geliyo
busecann hala gelmemiş kırmızılarr :)) hayırlısı diyelim
ebrarrrr çokkkkkkkk özledimmmm gel artık
cimcime tahlillerine çok sevindim tam gaz devam çalışmlara :))
wenhar canım msndekiadam nasıl ? yazışıyomusun ?
mısraa tosun paşamı yerimm yerimmm
zeytoşşş canım nasılsın az kaldı ne zaman izine çıkacaksın ?
sezencikk dinleniyosun herşey yoluna girer mubarek gün dularımız seninle
ahsenn az önce sana yazdım :)))
sebilee senide atlamayım sonra beni çağırmadınız gibi olmasın nasılsın ?
umarım kimseyi atlamısımdır :)))))))))))))))))
Biz çokkkk acıktık yemeğe gidiyoruz
güzeldi canım ama yol yordu biraz.evet yedik vallah ciğer kebabı antepte meşhur adanada da kıyma kebabı yedik.:1rolleyes::1rolleyes:
bugün herkesler yoğun ya((
nhlkpr, ahsen_81+, busecan35+, cimcimes53, fatosozel+, Mısra+, serpil02507+
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoğunum yaaa((
fatoşcum hayırlı olsun bebeğiniz.ALLAH analı babalı sağlıkla büyümek nasip etsin
mısracığım benimki poposunu dönmüşnet olara göstermedi ama erkek gibi dedi birkaç gün içinde özele gideceğim inşallah o zaman net olarak görünür
amannn iş güç değişiklik yok canım ada çayı içiyorum şu an laelaelaelaelaeii nihalcim senden nbrr
5 gün oldu bu gun ada çayı içiyorum :)) yarından sonra içmiycem haa birde günde bir tane yemeklerden sonra karanfil çiğniyorum şimdilik bu ay bunları yapıyorum 10.gündeyim dün çalışmalara başladık :kedi:
hadi bakalım hayırlısı olsun çalışmaların opuyorumnanaktan
sende var mı değişiklik ?
aaa bu gun mu canımm ?yok adet olmadım ateş 36,6 oldu kaydirigubbakcemile3
geleceği yok benim adetin
dr gidiyorum 5,15 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?