Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Ahsencim sakatatlar yasak biliyorsun değil mi cnm?
Ben ciğeri çokk severim işyerine geldi geçen gün bir parçacık atabildim ağzıma

zaten ciğeri hamilelikte yiyemiyorum ben canım tadımlık aldım birde yediğimiz lokanta kaynımındı hayır diyemedim

testlerinin güzel çıkmasına sevindim canım oda güzel çıkacak inşallah.

Canım ben yediklerime uzun yıllardır dikkat ediyorum hem boyum kısa,hem hatlarım yuvarlak,hem de tiroid hastası olduğum için ekmek-pilav-kızartma yemediğim asitli hiçbirşey içmediğim halde yine de kilo alıyorum.Hamilelikten dolayı 3,5 kg aldım.DR ayda 1,5 kg yu geçmeyeceksin dedi.Bakalım asıl kilo alma macerası şimdi başlıyor

ay nie öle kesinlikle felan dedin korktuğun için mi normal doğumdan

Evet korktuğum için,minyon tipli olduğum için,kalbimdede bir problem olduğu için.

sen ne güzel iradelisin canım maşallah.bebek büyüdükçe iştahı açılıyor insanın ya.nasıl almayacağız bilmiyorum.bende ilkini genel anestezi ile oldum bunuda öyle düşünüyorum diğerlerinden bende korkuyorum epiduralde herşeyi hissetmesende görüyorsun benimde kalbim dayabmaz ona

ayrıca epudural doğum belinden iğne olduğu için çok ta riskliymiş diye duymuştum. sonuçta omurilikten geçen suyun dengesini bozabilirmiş. ve inanılmaz baş ağrısı yapıyor. kızkardeşim ilk doğumunu öyle yapmıştı. kimseye tavsiye etmiyor

inşallah çok bekletmeden bebeğin gelir canım benim

nihalim enişten daha iyi sağol birtanem

Biz çokkkk acıktık yemeğe gidiyoruz

afiyet olsun

güzeldi canım ama yol yordu biraz.evet yedik vallah ciğer kebabı antepte meşhur adanada da kıyma kebabı yedik.:1rolleyes::1rolleyes:

ooooooooooooh afiyet olsun ama hamilelere sakatat yasak canım. sana kimse söylemedimi

bugün herkesler yoğun ya((

bende öyle tatlım ya

nhlkpr, ahsen_81+, busecan35+, cimcimes53, fatosozel+, Mısra+, serpil02507+

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoğunum yaaa ((

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

fatoşcum hayırlı olsun bebeğiniz.ALLAH analı babalı sağlıkla büyümek nasip etsin

sağol canım amin. darısı hepimizin başına inşallah

mısracığım benimki poposunu dönmüşnet olara göstermedi ama erkek gibi dedi birkaç gün içinde özele gideceğim inşallah o zaman net olarak görünür

aklında bulunsun canım dr kontrolünden 45 dk önce çikolata yersen meleğin daha hareketleniyor ve dr daha rahat inceleyebiliyor...

5 gün oldu bu gun ada çayı içiyorum :)) yarından sonra içmiycem haa birde günde bir tane yemeklerden sonra karanfil çiğniyorum şimdilik bu ay bunları yapıyorum 10.gündeyim dün çalışmalara başladık :kedi:

hadi bakalım hayırlısı olsun çalışmaların opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…