Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nhlkpr

((((( yine kimse yok

nihalcim nasılsın canım bugün yine herkesler çok yoğun. seni çok öpüyorum

günaydın hepinize kızlar..serpilciğim üzüldüm canım aramızda olmayacağın için ara ara banada oluyor oo bir süre dinle kafanı canım benim...

tualinam nasılsın birtanem. bebeğimiz nasıl

söleme böle lütfen iptal ettirmek ne demek sevdam bitti ne demek lütfen deme böle.tamam biraz uzaklaş dinle kafanı ama çok uzun süre olmasın bu lütfen

günaydın kızlar gününüz dünden güzel geçsin

mısracım nasılsın bebişin nasıl acıkıyormu sık sık

venhar canım ben iyiyim sadce biraz işlere ağırlık vermeliyim

zeytinim nasılsın canım bebeiş nasıl sen nasılsın

sezen artık çok az zamanın kaldı loveli ne yaptı acaba ona özelden mesaj atayım bari inşallhh kolay atlatır doğumunu

masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmm görüşemez olduk ama hep aklımdasınn

gizem79 bende sen gibi uzaklaşmakatan yanayım ama kzılardadda aklım kalıyor

yavuzgüray canım adetin bitiii dr kontrolünü yaptırdınmı haber ver

busecan canım hormonal kankim benimm şu adetin gelsede bayaram etsek yada gelmiyorsada bebiş olsunn

nihalimm canım bu aralar inan işlere ağırlık vermeliyim yaşamda gördümki para var huzur var :)))) bunu bu yaşımda keşefttimm

şekerleblebii canım keyfin nasıl

cimcimemmememem asistanımız dün doğum günündüü doğum günün sana en güzel şeyleri getirsin mutluluk ve huzuru herşeyden önemli olan o canım

ebraraım biliyorum işyerinden kk bağalanmıyorsun olsun msn kk da görüşüyoruz nasıl olsa :))

tualina bebeişne ve kendine çok iyi bak dünyanın en güzel şeyi anne olmak bugün ki aklım olsaydı bunu zamanında yapardım ben bebek lafına bile ciidi tepki verendim hayatımda asla çocuğa yer yoktu insanların fikirleri zamanla nasıl değişiyormuş şaşatım kaldım :))

neysee kızar hepinizii öpüyorumm

kumsalımmmmmmmmmmmmmmm biliyorum ki sende ben gibi gelgitlerdesin zaten yaşamımızda bu gel gitler eksik olmuyor

fatooözelim senin o sıcak dostluğun bir harika bunu yazamadan edemeyeceğim

kızlar bu arada hem müşterim hem arakadşım 2 çocuk annesii 37 yaşında menopozla karşı karşıya kaldıı demekii zaman dilimide çok önemli anne olmak isteynler ellerini çabuk tutmallılarr hayat insanalar ne getireceği ve ne götüreceği hiç ama hiç bellii değil

günaydın millet a.s. a.s. a.s.

serpilcim nasılsın. seni burda görmek güzel :1hug:

cilekcilek merhaba hoşgeldin a.s.

günaydın kızlarr;
adet oldummmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
sabaha karşı ayy ukum bölündü ağrım oldu :sinifsinif: ilaç aldım hemen
neyse geldi ya şükürrr
perş günü kan tahlılıne gidiyorum hormonlarım için
eşimde tahlıl veriyo perş sabahı
perş akşamıda dr cuğuma gidiyorum yuppiii eylül bitmeden başlıyoruzzz
ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNNNNNNopuyorumnanaktan

benimde dün anlatmaya çalıştığım şey buydu

bak bu süperr bir haber bebeğim çok ama çok sevindim inan bana

benimde dün anlatmaya çalıştığım şey buydu

bizimde beklediğimiz buydu canımcım sadece belki ihtimal vardı ama bu bekleniyodu tarafımdan opuyorumnanaktan bir an önce olmaktı şükür oldumopuyorumnanaktan baştan başlıycam dr ile beraber inşşş hayırlısı olurrr

canım yeni bir sayafa açıyorsun bebbek macerana dr kontrolüyle daha bilinçli ve daha sağlıklı hadi canım dularımız sen ve tüm isteynlerle mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…