Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım yeni bir sayafa açıyorsun bebbek macerana dr kontrolüyle daha bilinçli ve daha sağlıklı hadi canım dularımız sen ve tüm isteynlerle mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

bak bu süperr bir haber bebeğim çok ama çok sevindim inan bana

ewt serpilcim yeni sayfa ve elimi çabuk tutmama gerekiyor bende onun için sabırsızlanıyorum inş vesilem olur dr
bende erken menepoza girmiyimde hormonlarım nasıl çıkcak bakalım
dr dedi zaten bir an önce gebelik olması gerekiyor ve inş olurrrrrropuyorumnanaktan
allah hepimizin herkesin kucağını bebişle doldursunopuyorumnanaktan

fatoocum eşinin rahatsızlığından dolayı çalşımlara ara vermiştin artık seni sahalaarda bekliyoruz hahahhahahahahahahahahahahahahhahahaha

bahsettiğim gibi arkadşım 2 çocuk annesi 37 yaşında menopozla karşı karşıya ne yazıkii acele edilmeli benim düştüğüm hataya hiçbiriniz düşmeyin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız benim bebeğin cinsiyeti belli oldu doktor yüzdeyüz erkek dedi.kız hayallerim suya düştü hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda

günaydın kızlar nasılsınız benim bebeğin cinsiyeti belli oldu doktor yüzdeyüz erkek dedi.kız hayallerim suya düştü hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda

ahsenn mısranında hayalleri suya düştü onunda erkek ya mortalini bozma eli ayağı sağ olsun ne yapalım zaten bu yıl erkek yılı bak kim hamileyse hepsii erekek ya hep erekke daha birtane kız yok biizmkiledren erkelerde pek yakışıklı oluyor:kedi:

allah sağlıklı sıhhatli versin erkek olsun. önemli olan eli ayağı düzgün olsun aklı yerinde olsun. canım benim

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın mısracım

günaydın kızlar ...

günaydın canım

yok canım bir hafta önce döndük yorgunluğu daha yeni yeni attık

o zaman hoşgeldin erkek anası

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar sistikk oldum ya idararda yanma ve kan var (( ara ara oluyo bende gun aşırı ilişki dönemlerinde oluyo zorluyoruz herhalde ondan sizede oluyo mu ?

kızlar sistikk oldum ya idararda yanma ve kan var (( ara ara oluyo bende gun aşırı ilişki dönemlerinde oluyo zorluyoruz herhalde ondan sizede oluyo mu ?

annemde oluyomuş maşallah 3 çocuğu var cnm ilaç vs. dr git verir üzülmee opuyorumnanaktan geçmiş olsun

nihaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim canım bendede kışın olur ayaklarımı üşütünce. ayaklarını sıcak tutmaya bak tatlım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…