canım yeni bir sayafa açıyorsun bebbek macerana dr kontrolüyle daha bilinçli ve daha sağlıklı hadi canım dularımız sen ve tüm isteynlerle mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
kızlar bu arada hem müşterim hem arakadşım 2 çocuk annesii 37 yaşında menopozla karşı karşıya kaldıı demekii zaman dilimide çok önemli anne olmak isteynler ellerini çabuk tutmallılarr hayat insanalar ne getireceği ve ne götüreceği hiç ama hiç bellii değil
bak bu süperr bir haber bebeğim çok ama çok sevindim inan bana
ewt serpilcim yeni sayfa ve elimi çabuk tutmama gerekiyor bende onun için sabırsızlanıyorum inş vesilem olur dr
bende erken menepoza girmiyimde hormonlarım nasıl çıkcak bakalım
dr dedi zaten bir an önce gebelik olması gerekiyor ve inş olurrrrrropuyorumnanaktan
allah hepimizin herkesin kucağını bebişle doldursunopuyorumnanaktan
ahsennnnnnnnnnn canım gazianteptemisin halen daha ?
günaydın kızlar nasılsınız benim bebeğin cinsiyeti belli oldu doktor yüzdeyüz erkek dedi.kız hayallerim suya düştü hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda
günaydın kızlar nasılsınız benim bebeğin cinsiyeti belli oldu doktor yüzdeyüz erkek dedi.kız hayallerim suya düştü hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar ...
yok canım bir hafta önce döndük yorgunluğu daha yeni yeni attık
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar sistikk oldum ya idararda yanma ve kan var(( ara ara oluyo bende gun aşırı ilişki dönemlerinde oluyo zorluyoruz herhalde ondan sizede oluyo mu ?
dr benim buse ilacı biliyorum :)) bır poşet suya at iç hemen geçiyo :)) ama canımı sıkıyo yaaannemde oluyomuş maşallah 3 çocuğu var cnm ilaç vs. dr git verir üzülmee opuyorumnanaktan geçmiş olsun
nihaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim canım bendede kışın olur ayaklarımı üşütünce. ayaklarını sıcak tutmaya bak tatlım geçmiş olsungunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar sistikk oldum ya idararda yanma ve kan var(( ara ara oluyo bende gun aşırı ilişki dönemlerinde oluyo zorluyoruz herhalde ondan sizede oluyo mu ?
sağol canımmm bir tek yatarken çıkartıyorum çoraplarımı sempatiksalakcinninihaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim canım bendede kışın olur ayaklarımı üşütünce. ayaklarını sıcak tutmaya bak tatlım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?