cimcimeeeeemaşallah arkadaşımm sağlıla kucağına al ayy yaşalrım tutamıyorum çokkk yürekten sevindim canımm
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
cimcime yazsana neler hissediyosun eşine söledin mi ?? heyyyyyyyyyyy allahımmm çok güzelll
herkez gelsinnnnn kutalama yapalımmmm hadiiiiiii
tualinam ayağını sürükledin bak cimcimede hamilecimcime gözün aydın canım inan çok sevindim...maşallah...
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çokkk heyecanlımmmmmmmm değerin kaçççç
ayyy çok saolun kızlar bende çok heyecanlıyım hepiniz yaşayın bu sevinci inş.....
eşime söledim şaka yapmıyosun dimi diyor .....:))))))))
nihalcim değerim 67 anladığım kadarıyla bi kaç haftalık gebeyim .........
taze hamilelerimm benimmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan rabbım meleklerinizi korusun
aminnncanım sizin dualarınızla inşallahhh sırasıyla :Saruboceq: :Saruboceq: kaçıncı ayındı senin deneme yanisaol canım rabbim sizede versin en kısa zamanda inş...
evet nihalcim hiç umutlu olmadığım ayda oldu :))))
taze hamilelerimm benimmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan rabbım meleklerinizi korusun
saol canım rabbim sizede versin en kısa zamanda inş...
evet nihalcim hiç umutlu olmadığım ayda oldu :))))
aminnnn canımmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAMİİİİİN :))darısı en kısa zamanda hepinize kızlar...
aynennn sende ölesine test yapayım dedin bir anda gittin yaptın testi :)))) yerimm ben yaramazlarııaynen öyle yaa hiç beklemediğin ayda gelip süpriz yapıyor bu yaramazlar, benimde hepsi öyle oldu...
aynennn sende ölesine test yapayım dedin bir anda gittin yaptın testi :)))) yerimm ben yaramazlarıı
evet saklanmıştı hınzırrrrr ve sana hadi yap dedikçe yok kesin diyodun bizeee allahım vakti saatini biliyo canımmidrarda çıkmamıştı hatta benim...
kızlar sonucumu aldım hamileyimmmmmmmmmmm:))))))))))))))))
nhlkpr, cimcimes53, fatosozel+, tualina+
fatoş iki hamiele arasındasınnn
:ecrin_bebek: dua et arkadaşımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?