slm canlarım
cimcime saat 3 kadar dışarda olucam ama merkatanda çatlayacağım tıpkı tualinanın testinde olduğıum gibi ondadda nette değildim fatoo bana müjdeyi tlfla bildirmiştii duygulanıp ağlamıştım rabbimm sendede bize mutluluk gözyaşı döktürsün inşallhh canım
canım sonuçları alalımda inş pozitif haber alırız ...
nihalcim nasılsın ben bu aralar biraz yoğunum ofise gelince ilk işim burayı açmak oluyor
nihal annen nasıl canım. senin sistit ne durumda iyimisineyvahedigeldismile ayyyyy neden 3 e kadar bekletiyolar yaaa((
nihal ebrara bu ay tüp için strat veriyor canım seni soruyor nihal dr gidceekmii biizm topicdeki bütün kızlar dr yollartına düştü
evet nihal buse sabah dr a gidecekti eşiyle tst için işe döncekti ama ptron varsa girememiştir...
ebrarda yarın gidiyo eşiyle ...
seni merak ediyor sen ne yapıyosun buarada ????
nihal annen nasıl canım. senin sistit ne durumda iyimisin
burdayım beybi bir yandan işede bakıyorum :)) senın neden bu kadar geç sonuç nerde yaptırdın ?evet mısra nerde kaldınnnnn............
nihallllllll ses gelmiyo senden .........
hayatım benim çalışmalar haftaya başlar artık bugün regl oluyorum galiba pembe leke geldiamannnn çokk sevindim ebrarcımm keşke burda olsada birlikte paylaşcak tüp aşamalarını
ebrraraa bol şans ve dualarımı iletin canlarımm ben kurban bayramından hemen sonra gideceğim :)))
canımmmmm annem daha iyi biraz zaman alıcak şekerin düzene girmesi benim sistik geçti canım ilaç iyi geldi akşam çalışmada vardı sıkıntı olmadı senın çalışmalar ne durumda ?
:))) hadi hayırlısı fatoşcum senin tüp ne zaman sıra mı bekliyosun hala ?hayatım benim çalışmalar haftaya başlar artık bugün regl oluyorum galiba pembe leke geldi
amannnn çokk sevindim ebrarcımm keşke burda olsada birlikte paylaşcak tüp aşamalarını
ebrraraa bol şans ve dualarımı iletin canlarımm ben kurban bayramından hemen sonra gideceğim :)))
canımmmmm annem daha iyi biraz zaman alıcak şekerin düzene girmesi benim sistik geçti canım ilaç iyi geldi akşam çalışmada vardı sıkıntı olmadı senın çalışmalar ne durumda ?
burdayım beybi bir yandan işede bakıyorum :)) senın neden bu kadar geç sonuç nerde yaptırdın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?