Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

slm canlarım

cimcime saat 3 kadar dışarda olucam ama merkatanda çatlayacağım tıpkı tualinanın testinde olduğıum gibi ondadda nette değildim fatoo bana müjdeyi tlfla bildirmiştii duygulanıp ağlamıştım rabbimm sendede bize mutluluk gözyaşı döktürsün inşallhh canım

kumsalım nerelerdesin bilmiyorum ama aklımızdasın bunu bil

tualina bebbeişine ve kendine iyi bak bu sne herkesin bebeişi erkekke yani biizm guptaki hatunlar erkek doğuruyor

zeytinim pek girmiyorsun ((

sezen10 ne alemdesin sağlığın düzeldimii

belanayyyyyy kırmızılımm hiç unutmadımmm

masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şekerleblebii ne haber nasılsın sende durumlar ne

yavuzgüray küstünmü canınmı sıkkın nerlerdesin

ve diğer fıstıklarrrrrr hepiniz iyi olun

mısracım tosun paşa oburmu :)))

fatoo özell ne haber canım

busecan hormonal kanki :))

ve ve ve ahsenimmmmmmmmmmmmmmm bir haftsonu göbecikler atalım galiba buna benim ihtiyacım var

canım sonuçları alalımda inş pozitif haber alırız ...

nihal ebrara bu ay tüp için strat veriyor canım seni soruyor nihal dr gidceekmii biizm topicdeki bütün kızlar dr yollartına düştü

evet nihal buse sabah dr a gidecekti eşiyle tst için işe döncekti ama ptron varsa girememiştir...

ebrarda yarın gidiyo eşiyle ...

seni merak ediyor sen ne yapıyosun buarada ????

nihal ebrara bu ay tüp için strat veriyor canım seni soruyor nihal dr gidceekmii biizm topicdeki bütün kızlar dr yollartına düştü

amannnn çokk sevindim ebrarcımm keşke burda olsada birlikte paylaşcak tüp aşamalarını

evet nihal buse sabah dr a gidecekti eşiyle tst için işe döncekti ama ptron varsa girememiştir...

ebrarda yarın gidiyo eşiyle ...

seni merak ediyor sen ne yapıyosun buarada ????

ebrraraa bol şans ve dualarımı iletin canlarımm ben kurban bayramından hemen sonra gideceğim :)))

nihal annen nasıl canım. senin sistit ne durumda iyimisin

canımmmmm annem daha iyi biraz zaman alıcak şekerin düzene girmesi benim sistik geçti canım ilaç iyi geldi akşam çalışmada vardı sıkıntı olmadı senın çalışmalar ne durumda ?

hayatım benim çalışmalar haftaya başlar artık bugün regl oluyorum galiba pembe leke geldi

söledim canım ebrara
sen çalışmalara devam et canım inş olur olmadı dr a rabbim büyük hayırlısı olsun ....

kızlar şu tüp bebek transeri kaçıncı gün oluyo acaba ? yani regli olduktan kaç gun sonra acaba kurban bayramına denk gelsede izinli olarak evde dinlensem mi ? hesap yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…