ellerine sağlıııııııııııııııııııık maşallah maşallah :hulya: gördünmü serpil hem misafirlere yapmış hemde bize. ellerin dert görmesin olumunekankayizsmile
eeeeeeeeeeeeeee en küçük sen olunca kahvede san akalıyor cimcime ellerine sağlık pek güzel olmuş kahvelerin mısra olsaydıı havuçlu kek ikram ederdi kele kahve pek iyi giderdii
ben çıktım kızlar fatoş kabul ettim canım
iyi akşamlarrrr
fatooo hepimiz yiyip içelim gülelim eğlenelim cimcime marifetli kzı maşallhhhhhhhhhhhhh ebrra yok birde falmı baktırsaydıkk gerçi zeytinim dua ediyor bizlere hanii ufukta bişi varmı diye ben her fal bkatırdığımda bbebk çıkar bense her ay maşallhh sekmeden doğururum çok doğurtkan kadınım ben hahhahhahhahahhah
ben çıktım kızlar fatoş kabul ettim canım
iyi akşamlarrrr
günaydın kızlarrr
valla 90 kiloyu gösterdi kantar
allahım hayırlısıyla sizlerede nasip eder inş. canlarım her sabah
ezan okunuyoken dua ediyorum
günaydın kızlarrr
valla 90 kiloyu gösterdi kantar
allahım hayırlısıyla sizlerede nasip eder inş. canlarım her sabah
ezan okunuyoken dua ediyorum
günaydın kızlar gününüz dünden güzel geçsin wenharr yerim seni yaaaaaaa maşlah maşallhh sana saate baktım hahhahahhahhahahahahh
zeytinim dularını ve dularımız rabbim kabul etsin 36.5 bugün ateşim yani yola çıkıyor benim muhteşem kırmızılarım gelmesse şaşrdım zaten ahhahhahahahahhah
günaydın canlarım....naber nasılsınız kızlar..ben buğün çok heyecanlıyım, buluşma var buğün :)) dua edin bana canlarım herşey yolunda olsun rabbimin izniyle...
günaydın kızlar...
tualina canım büyük buluşma aaaaaaaaaaaaa harika dualarımız seninle tattalımmmmmmmmmmmmm
fatooooooooooooooooooo heeeeeeeeee anam gelsin kırmızılar hç şşaırmazlar zaten bu sfere özlemle bekliyoruz kırmızıları bende bugün drumla görüşeceğim
maonyaaa kullanıcısından alıntı
Tüpleri tıkalı olanlar koşun koşun.... Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar benim tüplerimden biri tıkalı 3 yıl önce dış gebelik geçirdim.3 yıldır gebe kalamıyordum .Ocakta laparoskopi oldum kapalı olan açılmadı diğeri hafif geçişliydi.Şimdi iyi okuyun lütfen. Geçen ay aşılama yaptırmıştım aşılama sonucunu öğrenmeden önce bi falcıya gittim aşılaman tutmamış tedavin başarısız ama sana bir bitki sebep olacak hamile kalacaksın 1,5 ay sonra topaç gibi bi oğlana gebe kalacaksın bu bitkiyle dedi bende ozaman kayınvaldemler bi lokman hekim duymuşlar ona gidelim diyolardı ikna olmuyordum.Falcının lafı üzerine o lokman amcaya gittim bana iki tarafında iltihaplı kapalı dedi 3 tane ot verdi .Hatta daha önce geçen ay yazmıştım bi topiğe .Neyse lokmandan 1 gün sonra doktora gittim adetimin ilk günü 2.aşılama için start verecektik ki doktor ilaçlar kist yapmış 1 ay doğum kontrol hapı kullan dedi .Ben çok kararsız kalmıştım hatta burda sormuştum arkadaşlara napsam ilacmı bitkimi kullanayım diye .Neyse ben bi gazla başladım otlara düzenli kullandım ve inanmıyorum şimdi 3 yıldır çıldıran ben şimdiiiii 1.5 ay geçmeden hamileyim allahııııımmmmmmmmmmmmmmmm deliriyorum sevinçten ramazanın bereketi bu olsa gerek darısı başınıza kızlarrrrrr ...........otları yazıyorum bodur mahmut sabah , şahdere öğlen , limon kokulu melisa gece yatmadan içilecek 100er gr alın 20 gün adetin ilk günü başlayın 1 er çaykaşığı çay gibi 4 dakika demleyin için lokman bana öğütüp al dedi aktara öğüttürün alırsanız emi kızlar şifa olur inşallaaaahhhh
kızlar komuşu topicleri gezerken buldum bana çok ilginç geldi paylaşayım dedim özellikle yavuzgüray oku cnmm
ayyyyy nasıl sevindim çok teşekkür ederim canım hemen bulayım buldurayım inşallah benim de olur ya bulamazsam bu otları hemen araştırayım allah razı olsun tüm yardımcı olanlardan o zaman 8 kasıma kadar hemen bir araştırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?