Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihalcim eğer duhan okumuşsan bile önemli değil ama 5 rahman daha okuyabilirmisin onuda söle duhanları haftaya tamamlarız :)))

ne oldu kız aklinialirimsmile

yok kız bişey öle birden surenin altında o soruyu görünce çok güldüm andan :))))))

ben duhan okumuşum yaaaa (( aklımda o kalmış nasıl olduysa ama rahmanda okurum sorun değil yetişir :))

tamam canım o zamn haftaya sana sadece yasin veririz bizde duhanları tamamlarız haftayada duhan okumuş oluruz :)))))))))

tamam canım ben akşam rahmanları bitireyim perşembde yain okurum cumaya hazır olur

anlarımmm canımm yaz sen bendekiler yanımda karşılaştırırım

perhiz 3 gün
lifekasiyon normal
görünüm normal
volüm 2 ml
viskozite normal
ph 8
aglütinasyon negatif
hızlı ileri %10
yavaş ileri %36
yerinde hareket %6
hareketsiz spermatoza %48
canlı
hipo omsatik şişme %50
boyama %50
konsantrasyon 80 mil
total sperm sayısı 160 mil.
lökasit 0,1
inmatür 0,1
morfoloji normal %13
defektli spermatoza %87
baş defekti %85
piece defekti %50,
kuyruk defekti %10
defektli spermatoza =1,67

bu arada dışardan götürdük 15 dk da yetişti

gayettt güzel canımm normal gebelik için olması gerektiği gibi değerlere göre hiç bir sıkıntı yok maşallahhhh

slmkzılar biz geldik:)) çokşükür iyi geçti dr randevumuz büyümüş oğluşum....fatoş teyzesi özellikle sana çok selamı var öpüyor seni yiğit :))

buseciğim süper çıkmış canım inan bizimki bndan çok kötü çıkmıştı ..sakın moralini bozma hele morfolojiye hiç takma , gittiğim hoca sağlıksız spermin dölleyemeyeceğini savundu canım bencede doğru önemli lan sayı ve hız :)))gözün aydın canım...

160 milyon çokk iyii bir sayı toplamda morfoloji %13 oda süper diğer değerler için referans aralığı yazıyo mu test kağıdında ?

ewt yazıyı cnm
mesela ileri harekt %25 normal bizimki %10
yavaş ileri normal %50 %36
herekstsizz %50 %48

canlı %60 bizim %50

sağol cnm inş öyledir morfolojıye taktım ben
takılma morfolojiden kesin eminim %13 iyi değer çok araştırdım bizim morfoloji %7 dr ona iyi dedi düşün benimde kafama takılınca birkaç dr ile görüştüm kruger diye bir kriter var abd li bilim adamları morfolajinin %4 ve üzeri olmasını iyi olması olarak kabul ediyolar

ben asıl ileri harekete takıldım biraz %10 onu sor dr ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…