Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hoşbulduk canım aktarlardan aldım. kaynattım şişeye koydum buzdolabına her gün içirdim. hemde eşime fiziksel olarakta iyi geldi stresi azaldı ayaklarındaki ağrılar yorgunluk hissi kalmadı. yanlız erkeği kadını ayrı ben erkek için olanı aldım

ohhh ne güzel maşallah hamilesin ha bende alayım ama sadece yorgunluk için bizim süperler çok iyi msşallah ama yorgunluğunu alsın

4-5 haftalık dedi doktor dün. kan testi yaptırdım belli alocak daha küçük gibi geliyor bana 4 hafta önce adetliydim. keçiboynuzuda aldım ben hava alında uçağa binerken çöpe attılar. kullanamadık onu:D el çantasına koyuştum. ama oda çok iyi bişey acayip enerji veriyor insana.

aman aman daha minik bebeşimiz öylemii aman alalhımm nazarlardan korusun aman sen dikkaet et bu aralar önemli dönemler biliyorsun maşallhhhhhhhhhhhhh yeni hamişş ayyy duygulandım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

anladım canım bende alayım o zaman kaynatıp dolaba koyayım o bu tarz şeylere karşı gelirde ben şifa ve güç versin sana diye kandırıp içireyim :))) sağol canım hem kadını hem erkeği var demekkii doğada neler var neler ya inşallhh şifamız olur

bunun kadın için olanı ne işe yarıyormuşşşşş

anladım canım bende alayım o zaman kaynatıp dolaba koyayım o bu tarz şeylere karşı gelirde ben şifa ve güç versin sana diye kandırıp içireyim :))) sağol canım hem kadını hem erkeği var demekkii doğada neler var neler ya inşallhh şifamız olur

yanlız tadı çok kötü çok acı bişi. ben içine balda koydum. yanında keçi boynuzuda al oda enerji veriyor:D sonrası allah kerim :73:

kadınıda adet düzensizliğini isteksizliği tedavi ediyor. rahime faydası varmış. erkekte prem sayısını arttırıyor stresi atıyor bide isteği arttırıyor. benim eşimin ağrılarınada faydası oldu. eskiden işten gelince televizyon karşısında uyuyordu. bunu içince daha dinç oldu.:D

yanlız tadı çok kötü çok acı bişi. ben içine balda koydum. yanında keçi boynuzuda al oda enerji veriyor:D sonrası allah kerim :73:

tamam canım ayy sağolsın canım evet rabbimm kerim ama inan sanki yorulduk bu yolda ben dneyeyim bu ay bunu gerisi dedğin gibi bizede dua et yeni hamişlerin duası kabul olur cnmm keseyi ne zaman göreceksiniz bizede haber ver görünce

canım benim evet tatalı bir heyecan bayramlar abinlerle olcaksın ne güzel bende ailemle olucam bayramda bizim bir yere kıpırdayacak halimiz yok evdeyiz yani garip bende çok heyecanlıyım bu bayram nedense ??????

bu heyecanın hayatın boyunca devam eder inşallah canım

kzılar ben soğansuyu içtim birakçgün bu ay busecanın anllatığı uzayan akıntıyı gördüm galiba bu soğan suyu pek işe yarıyor ama yarım yamalak içtim birkaç gün

serpilcim soğan suyuna 10 gün aralıksız devam ediyorsun biliyorsunki.ben busenin uzayan akıntısını hiç görmedim yada dikkat etmedim. ama soğan suyu bende çok işe yradı haziranda biliyorsun 38. günde adet oldum ve simsiyahtı. hiç kırmızıyı o ay görmedim ve soğan suyu içtim 10 gün. ertesi ay normal zamanında ve kırmızı adet oldum

bende kocama her gün bir çay bardağı çakşır otu içirdim sperm sayısını attırıyormuş. televizyonda duymuştum. işe yaradı valla. şimdi hamileyim

onu nasıl hazırladın detaylı anlatırmısın canım ben aktardan duydum ama çok ilgimi çekmemişti. günlük hazırlıycan dedi bana

hoşbulduk canım aktarlardan aldım. kaynattım şişeye koydum buzdolabına her gün içirdim. hemde eşime fiziksel olarakta iyi geldi stresi azaldı ayaklarındaki ağrılar yorgunluk hissi kalmadı. yanlız erkeği kadını ayrı ben erkek için olanı aldım

ebushh hoşgeldin aramıza.:71::71::71: fiziksel olarak stresi filan azaltıyorsa hemen eşime kullanmam lazım :9::9::9::9::9: benimki biraz fazla asabi :9::9::9::9::9::9:
nasıl hazırladığını detaylı anlatırsn sevinirim. ayrıca hamile olmana çok sevindim inşalah sağlıkla kucağınada alırsın canım

tamam canım ayy sağolsın canım evet rabbimm kerim ama inan sanki yorulduk bu yolda ben dneyeyim bu ay bunu gerisi dedğin gibi bizede dua et yeni hamişlerin duası kabul olur cnmm keseyi ne zaman göreceksiniz bizede haber ver görünce

dualarım seninle canım allah olmayanlara versin. ben çok istemiştim. ilk bebeğimi 2 haftalıkken öğrendiğim gün kaybettim. sonra 1 yıl olmadı. en son bunları denedim. allahın işi tabi ama faydasıda var. dünde doktorda ultrasyonda baktım kese vardı moskovadayım ben dilde bilmiyorum. fasulye gibi bişi gözüküyor bebekmi bu dedim bebek dedi:D

dualarım seninle canım allah olmayanlara versin. ben çok istemiştim. ilk bebeğimi 2 haftalıkken öğrendiğim gün kaybettim. sonra 1 yıl olmadı. en son bunları denedim. allahın işi tabi ama faydasıda var. dünde doktorda ultrasyonda baktım kese vardı moskovadayım ben dilde bilmiyorum. fasulye gibi bişi gözüküyor bebekmi bu dedim bebek dedi:D

canım ya fasulye:60::60::60::60::60::60::60: rabbim bu bbeşi seninle büyütsün aminnnnnnnnnnnn canım evet yabancı bir ilde yada ülkede olmak zor biilirim rabbim yardımcın olsun meleğin seninle olsun ya çok etkilendim inan benim kızkardeşimde almanyada yalnzı başına gebelik geçirmişti neler yaşadığını bilirim allahım yardımcın olsun canımm dualarımzı seninle biizm topicde sen gibi hamilelrimiz var hepsi çok tatlıı

4-5 haftalık dedi doktor dün. kan testi yaptırdım belli alocak daha küçük gibi geliyor bana 4 hafta önce adetliydim. keçiboynuzuda aldım ben hava alında uçağa binerken çöpe attılar. kullanamadık onu:D el çantasına koyuştum. ama oda çok iyi bişey acayip enerji veriyor insana.

maşallaaaaaaaaaah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kız serpil senin ihtiyacınmı var zaten istekli kadınsın :74::74::74: ama eşine bilmem :9::9::9::9::9::9:

ohhh ne güzel maşallah hamilesin ha bende alayım ama sadece yorgunluk için bizim süperler çok iyi msşallah ama yorgunluğunu alsın

yorgunluk için mükemmel walla haklısınız

istek artırıyormuş adet düzenliyormuş dedi ya balım. bundan cimcime ile bana lazım

kadınıda adet düzensizliğini isteksizliği tedavi ediyor. rahime faydası varmış. erkekte prem sayısını arttırıyor stresi atıyor bide isteği arttırıyor. benim eşimin ağrılarınada faydası oldu. eskiden işten gelince televizyon karşısında uyuyordu. bunu içince daha dinç oldu.:D

o zaman kesinlikle kocama almalıyım

keşke busecanda burada olsaydı bu bilgiler onada çok yaradıı neyse artık bayramdan sonra anlatırzı oda uygular eşine

bayramdan snra ebrara ve buseye anlatırız. ebrarın kocasına çakşır otunun suyu hazır olandan bir şişe içmişti ama esasen doğru olan hazır olanı almak değil otunu alıp kendin yapman bencede

bu heyecanın hayatın boyunca devam eder inşallah canım

serpilcim soğan suyuna 10 gün aralıksız devam ediyorsun biliyorsunki.ben busenin uzayan akıntısını hiç görmedim yada dikkat etmedim. ama soğan suyu bende çok işe yradı haziranda biliyorsun 38. günde adet oldum ve simsiyahtı. hiç kırmızıyı o ay görmedim ve soğan suyu içtim 10 gün. ertesi ay normal zamanında ve kırmızı adet oldum

onu nasıl hazırladın detaylı anlatırmısın canım ben aktardan duydum ama çok ilgimi çekmemişti. günlük hazırlıycan dedi bana

ebushh hoşgeldin aramıza.:71::71::71: fiziksel olarak stresi filan azaltıyorsa hemen eşime kullanmam lazım :9::9::9::9::9: benimki biraz fazla asabi :9::9::9::9::9::9:
nasıl hazırladığını detaylı anlatırsn sevinirim. ayrıca hamile olmana çok sevindim inşalah sağlıkla kucağınada alırsın canım

canım ben 250 gram aldım. 1-2 kilo tam hatırlamıyoreum suyla 45 dakika kaynattım. sonra çemberle süzdüm. şişeye koydum. ondan her sabah balla karıştırıp içirdim. çok acı çünkü. bir kaç gün bi değişiklik olmadı. sonra bir ikiğ gün içemedi. kendini öok yorgun hissettiğini söyledi. ağrılarını aldığını söyledi artık kendi istemeye başladı. yılbaşında türkiyeye gidince alacak yine. artık kendisi istiyor çok iyi hissediyormuş onu içince. kürünü aktar daha iyi anlatır. bizimki pek bişi anlatmadı bende internetten bakıp yapmıştım.

yanında eşinden başka ailenden kimse yokmu canım. yaaaaaaaa bir başına taaaa oralarda zor walla. neyse biz burdan sana yarenlik ederiz. sende kendini oralarda yanlız hissetmezsin :29::29::29::29::29::29:

kızlar size bir haberim var anlatmıştım kardeşimin 7 yaşında ve 10 aylık iki kızı var günü geçmiş abla ben ne yapacam diyo hani korunuyorlar ama allahın işi işte bende test yap dedim cesaret edemiyorum dedi amannnn ne olursa olsun süper olacak dedim ama ben hamile olamam dedi olsam günüm geçmeden mide bulantım olurdu diyo bende güldüm 3 de alılştı miden diye çünkü iki hamileliğinde de hep aşerdi hastanede yattı güzel bir bayram hediyesi olacak inşallah

canım ya fasulye:60::60::60::60::60::60::60: rabbim bu bbeşi seninle büyütsün aminnnnnnnnnnnn canım evet yabancı bir ilde yada ülkede olmak zor biilirim rabbim yardımcın olsun meleğin seninle olsun ya çok etkilendim inan benim kızkardeşimde almanyada yalnzı başına gebelik geçirmişti neler yaşadığını bilirim allahım yardımcın olsun canımm dualarımzı seninle biizm topicde sen gibi hamilelrimiz var hepsi çok tatlıı

saol canım. ay keşke almanyada olsam orda en azından türk var. burda hiç yok. ama allaha şükür artık konuşabileceğim bişi var valla her gün bol bol konuşuyorum onunla:D

fatoooooooooooooo istekli kadınımda koca nerde alalh aşkına rahşbe gibi hayat yaşıyorum nasıl çocuğum olacak benim ama artık inşallhh bundan sonrasıı iyi olur yoksa vallahii kökten atacağım kocayıı eşim istekli yanii her fırsatı değerlendirirde ama fırsat olursa sen anla artık amannnnn fatooo spermlerle alaklı uygulayacağım ona çünkü ben onun spremlerinden şüpheliyim hahhahahhahahhahhhahha

Back
X