Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar size bir haberim var anlatmıştım kardeşimin 7 yaşında ve 10 aylık iki kızı var günü geçmiş abla ben ne yapacam diyo hani korunuyorlar ama allahın işi işte bende test yap dedim cesaret edemiyorum dedi amannnn ne olursa olsun süper olacak dedim ama ben hamile olamam dedi olsam günüm geçmeden mide bulantım olurdu diyo bende güldüm 3 de alılştı miden diye çünkü iki hamileliğinde de hep aşerdi hastanede yattı güzel bir bayram hediyesi olacak inşallah

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: darısıı bizim başımıza söyle dua etsin bize aman ben hamile kalayımda istersen hergün midem bulansın sorun değil

saol canım. ay keşke almanyada olsam orda en azından türk var. burda hiç yok. ama allaha şükür artık konuşabileceğim bişi var valla her gün bol bol konuşuyorum onunla:D

canım benimmmmmmmmmm evet konuşacağın tatalı bir meleğin var benim kızkardeş kendini yetiştirdi sürekli okula giti almanacası oldukça güzel o zaten antalyadan gitme olduğu için hiç sorun yaşamadıı ingilizcesi gayet iyiydii ama ne olursa olsun elin yeri işte yalnzılık zor:26::26:

yanında eşinden başka ailenden kimse yokmu canım. yaaaaaaaa bir başına taaaa oralarda zor walla. neyse biz burdan sana yarenlik ederiz. sende kendini oralarda yanlız hissetmezsin :29::29::29::29::29::29:

yok sadece eşim var. şimdi bitane bayan işe girmiş eşimin yanında türkçe biliyormuş biraz. duyunca altadım hemen gittim tanıştımç onu elimde tutmaya çalışıyorum. eşim bide seyehatlere gidiyor arada günlük konuşmayı unutucam nerdeyse. o derece oluyorum burda.

fatoooooooooooooo istekli kadınımda koca nerde alalh aşkına rahşbe gibi hayat yaşıyorum nasıl çocuğum olacak benim ama artık inşallhh bundan sonrasıı iyi olur yoksa vallahii kökten atacağım kocayıı eşim istekli yanii her fırsatı değerlendirirde ama fırsat olursa sen anla artık amannnnn fatooo spermlerle alaklı uygulayacağım ona çünkü ben onun spremlerinden şüpheliyim hahhahahhahahhahhhahha

istek konusunda bizim topik süper habire donlar ortalıkta geziyor aman nazar değmesin maşallah bize:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canım ben 250 gram aldım. 1-2 kilo tam hatırlamıyoreum suyla 45 dakika kaynattım. sonra çemberle süzdüm. şişeye koydum. ondan her sabah balla karıştırıp içirdim. çok acı çünkü. bir kaç gün bi değişiklik olmadı. sonra bir ikiğ gün içemedi. kendini öok yorgun hissettiğini söyledi. ağrılarını aldığını söyledi artık kendi istemeye başladı. yılbaşında türkiyeye gidince alacak yine. artık kendisi istiyor çok iyi hissediyormuş onu içince. kürünü aktar daha iyi anlatır. bizimki pek bişi anlatmadı bende internetten bakıp yapmıştım.

bende bakayım internetten de yapayım bunu en kısa zaman
:26::26::5::5::5::5: rabbim bizede verecek ama bende duygulanıyorum hamile haberlerine seviniyorumm sanki onlarla bizde bir adım yaklaştık hiisine kapılıyor ve duygusalalşıyorumm

aaaaaaaaaa ağlamayın kızlar bu topicteki bütün kızlar hamile olacak allahın izni ile göreceksiniz

canım benimmmmmmmmmm evet konuşacağın tatalı bir meleğin var benim kızkardeş kendini yetiştirdi sürekli okula giti almanacası oldukça güzel o zaten antalyadan gitme olduğu için hiç sorun yaşamadıı ingilizcesi gayet iyiydii ama ne olursa olsun elin yeri işte yalnzılık zor:26::26:

benimde ingilizcem iyi onla idare ederim diye düşünüyordum başlarda.. ama burda kimse bilmiyor ingilizce ufak tefek şeyler biliyorum derdimi anlatabiliyorum. bir ara çalışmıştım burda ozaman bayağı anlıyordum. sonra 6ay türkiyede kaldım. unuttum herşeyi.

benimde ingilizcem iyi onla idare ederim diye düşünüyordum başlarda.. ama burda kimse bilmiyor ingilizce ufak tefek şeyler biliyorum derdimi anlatabiliyorum. bir ara çalışmıştım burda ozaman bayağı anlıyordum. sonra 6ay türkiyede kaldım. unuttum herşeyi.

ayyyyy kıyamam sana ya olsun canım zamanla herşeyi öğrenirsin sonra sahipsizlerin sahibi alllah herşeyi güzel atlatacaksın sonra bizde burada sana destek oluruz

ayyyyy kıyamam sana ya olsun canım zamanla herşeyi öğrenirsin sonra sahipsizlerin sahibi alllah herşeyi güzel atlatacaksın sonra bizde burada sana destek oluruz

saol canım. salı günüde televizyonum gelecek inşallah. hamileik işede yarıyor eşim dört dönüyor etrafımda valla:D

kızlar size bir haberim var anlatmıştım kardeşimin 7 yaşında ve 10 aylık iki kızı var günü geçmiş abla ben ne yapacam diyo hani korunuyorlar ama allahın işi işte bende test yap dedim cesaret edemiyorum dedi amannnn ne olursa olsun süper olacak dedim ama ben hamile olamam dedi olsam günüm geçmeden mide bulantım olurdu diyo bende güldüm 3 de alılştı miden diye çünkü iki hamileliğinde de hep aşerdi hastanede yattı güzel bir bayram hediyesi olacak inşallah

aaaaaaaaaaaa ne güzel. Bayram hediyesine bak sen süpeeeeeeeeeeeeeeeer

saol canım. ay keşke almanyada olsam orda en azından türk var. burda hiç yok. ama allaha şükür artık konuşabileceğim bişi var valla her gün bol bol konuşuyorum onunla:D

eşinin işi sebebiylemi ordasınız

fatoooooooooooooo istekli kadınımda koca nerde alalh aşkına rahşbe gibi hayat yaşıyorum nasıl çocuğum olacak benim ama artık inşallhh bundan sonrasıı iyi olur yoksa vallahii kökten atacağım kocayıı eşim istekli yanii her fırsatı değerlendirirde ama fırsat olursa sen anla artık amannnnn fatooo spermlerle alaklı uygulayacağım ona çünkü ben onun spremlerinden şüpheliyim hahhahahhahahhahhhahha

kız adamın spermlerinde sorun olmayabilir. bir gelse yanına belki sorun morun kalmaycak ama küt diye hamile kalacaksın

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: darısıı bizim başımıza söyle dua etsin bize aman ben hamile kalayımda istersen hergün midem bulansın sorun değil

benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yok sadece eşim var. şimdi bitane bayan işe girmiş eşimin yanında türkçe biliyormuş biraz. duyunca altadım hemen gittim tanıştımç onu elimde tutmaya çalışıyorum. eşim bide seyehatlere gidiyor arada günlük konuşmayı unutucam nerdeyse. o derece oluyorum burda.

bencede onu sıkı tut. türkiyeden neresindensin

istek konusunda bizim topik süper habire donlar ortalıkta geziyor aman nazar değmesin maşallah bize:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

öyle walla

kız adamın spermlerinde sorun olmayabilir. bir gelse yanına belki sorun morun kalmaycak ama küt diye hamile kalacaksın

öyle walla

fatoooooooooooooooooooo inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşalhhhhhhhhhhhhhhhh canımmm artık beklemeketnde bıktım inşallhhhhhhhhhhhhhhhhh hepimzi arkası arkasına kalırızzzzz

serpil02507+, ahsen_81+, ebushhh, fatosozel, yavuzguray0757+, şeker-leblebi canlarımmmmmmmmmmmm

şekerleblebii canım ne haberr bak rusyadan yeni bir arkadşımız var

ahsenimm tatalı hamişş bak yeni daha çok yeni hamile arkadş var topicde siz hamiller biz hamillere dua edin balım

fatoooooooooooooooooooo inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşalhhhhhhhhhhhhhhhh canımmm artık beklemeketnde bıktım inşallhhhhhhhhhhhhhhhhh hepimzi arkası arkasına kalırızzzzz

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

valla çok güzel yaa her konudan mutluyum. yemek yapıyor kafvaltı hazırlıyor. mutfağa giremiyorum bulantıdan. yatağı yapıyor. bende keyifleniyorum:D

ohhhhhhhhhhhhh sende tadını çıkar az bir şeymi hamilesin tabiki. ben bir hamile kalsam varya

öyle walla

evet eşimin işi sebebiyle burdayız. eşim ankaralı ailesi orda benim istanbul. ben tanıştığımdada burdaydı zaten. ben üniversiten mezun oldum evlendim. direk buraya geldim. çalışmaya başladım 4 ay çalıştım bi firmada. sonra eşimin annesi rahatsızlandı ben ona bakmaya gittim türkiyeye 6 ay baktım iyileşince geldim yine buraya.

ebushhh, fatosozel+, serpil02507+, yavuzguray0757, şeker-leblebi slm kızlar ekran açık ama diğer bilgisayarda çalışıyorum.yeni gelen arkadaş ebushhh hoşgeldin canım vede hamileliğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.dua etmez miyim serpilim inan herzaman ediyorum.en yakın zamanda sizlerde hamile kalacaksınız inşallah sağlıkla alacaksınız bebişlerinizi kucaklarınıza.hatta son aylarınızda benim gibi koca göbekten sıkılacaksınız geceleri otuz defa kalkacaksınız oranıza buranıza kramp girecek elleriniz uyuşacak:))))ayyyyyyyyyyyyy buğün ne kadar pozitifim

Back
X