haytkavuniçi dnemeyecğim hatt ben çocuk olayını kapttım balımm yaşmımda farklı kurvarlar oluşturdum ama sizlerle hep ama hep olacağımm
canlar..ben kaçabilirim....yazabilirsem yazarım gene...kocam geliyomuş,alacak beni,beraber çıkarız burdan....hala burdayım ama......
hep böyle mutlu,neşeli,kikirik olun..çok keyifli bi gündü...
canlar..ben kaçabilirim....yazabilirsem yazarım gene...kocam geliyomuş,alacak beni,beraber çıkarız burdan....hala burdayım ama......
hep böyle mutlu,neşeli,kikirik olun..çok keyifli bi gündü...
Kızlar bir gezdim google amcaya sordum eskiden çocuğu olmayan kadınların burçlarına göre neler yapması gerektiğini yazıyor saçma sapan birşey ahhh hsg den sonra kolay gebe kalınıyoröuş binbir acıya katlandım hala tık yok benimle çocuk yapmaya karar verenler doğurduda ikinci için çalışmalara başladı hele bir tutturayım eşim gazeteye ilan verecem diyo kayıp melek bulundu diye
Hep böyle mutlu,neşeli,kikirik olun..çok keyifli bi gündü...
canım rahat ol olackk kuzuu eninde sonunda olacakkk sen sadce kocanı sev ve mutlu huzrlu ol olacakkkKızlar bir gezdim google amcaya sordum eskiden çocuğu olmayan kadınların burçlarına göre neler yapması gerektiğini yazıyor saçma sapan birşey ahhh hsg den sonra kolay gebe kalınıyoröuş binbir acıya katlandım hala tık yok benimle çocuk yapmaya karar verenler doğurduda ikinci için çalışmalara başladı hele bir tutturayım eşim gazeteye ilan verecem diyo kayıp melek bulundu diye
tubacımmm ebrarcık nasıl ? senin bayram nasıl geçti konyaya gittin mi ?
oyyyyy kayıp melek haa bayıldım bu fikre :))))))))))))
ebrar cığımız dr artık olmaz demiş ist da bi dr fax çektiler bakalım ondan haber bekliyoruz gel derse gircekler
bende konyaya gittim aman aman daha geniş zamanda anlatırım
ama şu vbar mevlanaya gittim hepimize dua ettimmmmmmmmmmmmmm
gerçekten eşimin ahtı var yapacam diyor büyüdüğünde gösterecem çocuğuma diyo biz seni ne zorlukla bulduk diye kıymetini bilsin diye
canlarım bana müsade az işlerime bakyım öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadi yaa ebrara çok üzüldüm şimdi nasıl olmaz yaa tip mucizelerle dolu allahım umutlu haberler alır inşallah
mevlanayı bende çok istiyorum kısmet olmadı henüz allah razı olsun senden duaların kabul olsun canım
yine karışmış konya sanırım :)))) neyse yazarsın bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?