Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

haytkavuniçi dnemeyecğim hatt ben çocuk olayını kapttım balımm yaşmımda farklı kurvarlar oluşturdum ama sizlerle hep ama hep olacağımm

bu artık bebek istemediğine mi karar verdin demek,yoksa usandın mı demek,umudun mu yok demek...yoksa,olursa olur,olmazsa olmaz mı demek....
çok özel olduysa cevap verme tatlım....

kız bana tuğba diyin sorun olmaz
burca göre hangi ay mı nerde oo bizede bildir yoksun kalmayalım ondan da

canlar..ben kaçabilirim....yazabilirsem yazarım gene...kocam geliyomuş,alacak beni,beraber çıkarız burdan....hala burdayım ama......
hep böyle mutlu,neşeli,kikirik olun..çok keyifli bi gündü...

Kızlar bir gezdim google amcaya sordum eskiden çocuğu olmayan kadınların burçlarına göre neler yapması gerektiğini yazıyor saçma sapan birşey ahhh hsg den sonra kolay gebe kalınıyoröuş binbir acıya katlandım hala tık yok benimle çocuk yapmaya karar verenler doğurduda ikinci için çalışmalara başladı hele bir tutturayım eşim gazeteye ilan verecem diyo kayıp melek bulundu diye

oyyyyy kayıp melek haa bayıldım bu fikre :))))))))))))

canım rahat ol olackk kuzuu eninde sonunda olacakkk sen sadce kocanı sev ve mutlu huzrlu ol olacakkk

tubacımmm ebrarcık nasıl ? senin bayram nasıl geçti konyaya gittin mi ?

ebrar cığımız dr artık olmaz demiş ist da bi dr fax çektiler bakalım ondan haber bekliyoruz gel derse gircekler
bende konyaya gittim aman aman daha geniş zamanda anlatırım
ama şu vbar mevlanaya gittim hepimize dua ettimmmmmmmmmmmmmm

hadi yaa ebrara çok üzüldüm şimdi nasıl olmaz yaa tip mucizelerle dolu allahım umutlu haberler alır inşallah

mevlanayı bende çok istiyorum kısmet olmadı henüz allah razı olsun senden duaların kabul olsun canım

yine karışmış konya sanırım :)))) neyse yazarsın bir ara

yok kız karışma dı anlatırım öptüm ii akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…