Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

rabbim sonumu hayr eyle kafayı sıyırdım sanırsam
akşama çalışma var, bekle beni kociş ben geliyoruuuuummm
sallaaaaa

cimcimes53+,tben+,gizmorella,serpil02507,şeker-leblebi,nhlkpr+,serengl,

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yok gitmedim ben daha delıyım merak etmeyın .yaa bahsetsenıze kac aydır bebek yapmaya calısıyosunuz bnım 4 ay oldu.bu ay yıne fos cıktı

yok gitmedim ben daha delıyım merak etmeyın .yaa bahsetsenıze kac aydır bebek yapmaya calısıyosunuz bnım 4 ay oldu.bu ay yıne fos cıktı
canım benim..birazdan bütün kızlar yazarlar öykülerini...ben ikinci çocuğu istiyorum..temmuzda 7 haftalıkken bi düşük yaptım...
düşükten beri de uğraşıyorum...yaklaşık bu kasım ayı 3.denemem olacak sanırım.....

iyi o zaman gel arkadaşım benim 10 ay yenisin sen ya

rabbim sonumu hayr eyle kafayı sıyırdım sanırsam
akşama çalışma var, bekle beni kociş ben geliyoruuuuummm
sallaaaaa
akşam çalışma herkeste var sanırım

nhlkpr+,tben+,şeker-leblebi,cimcimes53+,serpil02507,
kızlar yalancı çıkcam ama,kızlar yazar öykülerini dedim..hadi yazsanıza...
aaa..aşkolsun

ayy cnım deme cok gecmıs olsun.benımde 4 ay daaa 2 ayı tedavıyle gectı tam bebek calısmasına basladık ılk ay olmadı 2. ay da hastalandım yanı rahmımde kanser onculu hucrelerı saptandı amelıyat fılan oldum 2 ay ole gectı calısmasız.bu ay da olmadı ..daha 4 aylık evlıyım basıma gelenlere bakın.ama cok bebek ıstıyorumm

ay derkenn :))) canımm benim 3 yıldır uğraşıyorum 1 düşük yaptım beş haflalık 30 yaşındayım bilinen bir sorunum yok sebebsiz infertilite benim ki bu ara tahlillerimi yeniliyorum bu kadar :82:

4 aylık evlisin ve bebek mi :26: geçmiş olsun cnm erken değilmi daha :26:

amannn çok geçmiş olsun canım çok erken dr işlerin başlamış ama önce kendi sağlığın sakın aceleci olma

vallhiiii gizmorellaa bizde fosuuszz ama muhakak birgün yaklayacağız bu çılgınlıkla sıkma canını rabbim büyük önce moral cnmm bu arada hoşgeldinn

canım sana da çok geçmiş olsun..önemli şeyler atlatmışsın....ama sıkma canını.daha çok yenisin...stress yapma...sen önce kendini dinlendir,toparla..sağlığına kavuş..bebek elbet olur...

ya pekı adete 2 gun kala kanda bhcg yanlıs cıkabılır mııı??bunun cevabını bılen var mı

*

canım adete iki gün kala test doğru sonuç verir tek yalnış sonuç vermesii geç döllenme olursa ben yaşadımm ama geç döllenme yaşamdımm yaşayan arkadşlar oldu bu topicde değilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…