- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
inş olacak canım ya bir değil bi kaç tane inş...
:92::92::92::92::92:
benim de çalışmam var.....başarılar...rabbim sonumu hayr eyle kafayı sıyırdım sanırsam
akşama çalışma var, bekle beni kociş ben geliyoruuuuummm
sallaaaaa
canım benim..birazdan bütün kızlar yazarlar öykülerini...ben ikinci çocuğu istiyorum..temmuzda 7 haftalıkken bi düşük yaptım...yok gitmedim ben daha delıyım merak etmeyın .yaa bahsetsenıze kac aydır bebek yapmaya calısıyosunuz bnım 4 ay oldu.bu ay yıne fos cıktı
iyi o zaman gel arkadaşımyok gitmedim ben daha delıyım merak etmeyın .yaa bahsetsenıze kac aydır bebek yapmaya calısıyosunuz bnım 4 ay oldu.bu ay yıne fos cıktı
rabbim sonumu hayr eyle kafayı sıyırdım sanırsam
sallaaaaa
nhlkpr+,tben+,şeker-leblebi,cimcimes53+,serpil02507,
kızlar yalancı çıkcam ama,kızlar yazar öykülerini dedim..hadi yazsanıza...
aaa..aşkolsun
yok gitmedim ben daha delıyım merak etmeyın .yaa bahsetsenıze kac aydır bebek yapmaya calısıyosunuz bnım 4 ay oldu.bu ay yıne fos cıktı
ayy cnım deme cok gecmıs olsun.benımde 4 ay daaa 2 ayı tedavıyle gectı tam bebek calısmasına basladık ılk ay olmadı 2. ay da hastalandım yanı rahmımde kanser onculu hucrelerı saptandı amelıyat fılan oldum 2 ay ole gectı calısmasız.bu ay da olmadı ..daha 4 aylık evlıyım basıma gelenlere bakın.ama cok bebek ıstıyorumm
yok gitmedim ben daha delıyım merak etmeyın .yaa bahsetsenıze kac aydır bebek yapmaya calısıyosunuz bnım 4 ay oldu.bu ay yıne fos cıktı
ayy cnım deme cok gecmıs olsun.benımde 4 ay daaa 2 ayı tedavıyle gectı tam bebek calısmasına basladık ılk ay olmadı 2. ay da hastalandım yanı rahmımde kanser onculu hucrelerı saptandı amelıyat fılan oldum 2 ay ole gectı calısmasız.bu ay da olmadı ..daha 4 aylık evlıyım basıma gelenlere bakın.ama cok bebek ıstıyorumm
rabbim sonumu hayr eyle kafayı sıyırdım sanırsam
sallaaaaa
ya pekı adete 2 gun kala kanda bhcg yanlıs cıkabılır mııı??bunun cevabını bılen var mı
*
ya pekı adete 2 gun kala kanda bhcg yanlıs cıkabılır mııı??bunun cevabını bılen var mı
*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?