Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

merhaba,
aranıza yenı katılıyorum ama burada hamıle kalamamıs bayanlar var dı mı yanlıs gelmedım..herkesı pek bı şen ve konudan kopuk gordumde merakımı bagıslayın

merhaba,
aranıza yenı katılıyorum ama burada hamıle kalamamıs bayanlar var dı mı yanlıs gelmedım..herkesı pek bı şen ve konudan kopuk gordumde merakımı bagıslayın
canım hg biz hamıle kalsakta kalmasakta kırmızılara bürünsekte hep şenizzz nzar değmesin bize
yedi deliler sekiz oturaklılar

merhaba,

doğru geldin canım herkes hamile kalmak için uğraşıyo burda ama arada kafaları dağıtıyoruz canım napalım ..:))))

merhaba,

hoşgeldin canım..yanlıoş gelmedin..doğru yer..hamile kalmak isteyen bayanlarız..
ama böyle stress atıp,gevşiyoruz...eğleniyoruz....sen de katıl bize...

hadi bakalım bu ayki yeni hamişimiz için halaya
acaba kim olacak yada olacak mı

olmasa bile sallaaaaa :92::92::92::92:

salla salla gül memeler oynasınsalla salla yer yerinden oynasın
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…