Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ayyyy kızlar çok duygulandımm hepinizden allah razı olsun herkesin gönlünün muradını versin rabbim doğru insanlarla bizleri karşıalaştırsınn şimdii işlerime bakayım artıkk mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Içim huzur doldu valla..allah razı olsun kızlar...ben de sayenizde okuyorum artık...allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah....

allah cümlemizden razı olsun dualarımızı kabul etsin ....

gönlümüzdekini bizlere hayırlı kılsın hayırlı olanıda gönlümüze versin yarabbim ..

yapılan tüm dualara amin....

ewt serpoşum ne güzel oluyo dimi

Içim huzur doldu valla..allah razı olsun kızlar...ben de sayenizde okuyorum artık...allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah....

aynen burda alıştık ne güzel oldu valla :) süper her cuma allahım kabul etsin inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin allah razı olsun okuyanlardan dua edenlerden ve amin diyenlerden.

ağzınıza yüreğinize sağlık arkadaşlar
rabbim okunan dualarımızı kabul etsin inş.

cimcimes ------------ 11 kasım son regl ------------ 11-13 aralık beklenmeyen tarih
kavuniçi ------------ 19 kasım son regl ------------ 13 aralık beklenmeyen tarih
şekerl. ------------ 18 kasım son regl ------------ 18 aralık beklenmeyen tarih
tben ------------ 22 kasım son regl ------------ 20 aralık beklenmeyen tarih
fatoş ------------ 21 kasım son regl ------------ 21 aralık beklenmeyen tarih
nihal ------------ ---------------- ---------- 21 aralık beklenmeyen tarih
muh_ ------------- 22 kasım son regl ------------- 22 aralık beklenmeyen tarih
serpil ------------ 26 kasım son regl ------------- 24 aralık beklenmeyen tarih
serngl ------------ 25 kasım son regl ------------- 25 aralık beklenmeyen tarih
kumsal ------------- 30 kasım son regl ------------- 28 aralık beklenmeyen tarih
selda ------------ 1 aralık son regl ------------ 26 aralık beklenmeyen tarih

:92::92::92::92::92:

hadi hayırlısı bakalım :)))))

Son düzenleme:

benim ikonlar yok yahuuu....hayırlısıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…