evdeyim raporum başladı
fazla oturamıyorum
elimden geldiğince gelmeye çalışıcam
bu arada hayırlı cumalar canlarım rabbim bütün dualarımızı
kabul etsin
biliyorum ..çok keyifli geçiyo konseri ..ben de gitmiştim...ama konserin yarısında bişeyler oldu,sahneyi terketti....kızlarrrrrrrrrr halukum leventimin yeni kaseti çıkmış yahuu.yeni gördüm.eminim her zaman ki gibi harikadır.ne severim ya bu adamı 3 kez gittim konserine 3 de tam anlamıyla harikaydıı
zeytincim sağlıkla kavuşasın bebişine..dualarımız sizinle...ne kadar kaldı doğuma...cimcimes53,hayatkavunici,
slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz
13 de kontrole gidecem dr.
ozaman doğum şekline ve nezaman olacağına karar
veririz dedi dr. amcamız pztsi nstye gidecez
biliyorum ..çok keyifli geçiyo konseri ..ben de gitmiştim...ama konserin yarısında bişeyler oldu,sahneyi terketti....
yaaa.biliyorum biliyorum....insanın ruhu doyuyo konsere gidip canl ıcanlı dinleyince..2 ay idare ediyo insanı..hatta bi konserin de baya bi yakındım sahneye.ay gençtim tabi o zamanlar.hey gidi günlerama şaka bi yana çok özlemişim.hani çok sevdiğiniz birini görmezsiniz de uzun süre sonra görürsünüz hah işte aynen öle oldum
ben izne yeni çıktın sandım canım...ayyyy...son iki hafta..zor valla...allah kolaylık versin.yok canım iki hafta var doğuma işte ayın 13 de belli olacak inş.
öksürüğüm geçti kızlar zencefil sayesinde
yaaa.biliyorum biliyorum....insanın ruhu doyuyo konsere gidip canl ıcanlı dinleyince..2 ay idare ediyo insanı..
hakkatten de insan içinde ki tüm eksi olumsuz şeyleri atıveriyobi nevi deşarj oluyoonu dinleyince ya da konserin de.
cimcimes53,hayatkavunici,
evdeyim raporum başladı
fazla oturamıyorum
elimden geldiğince gelmeye çalışıcam
bu arada hayırlı cumalar canlarım rabbim bütün dualarımızı
kabul etsin
wenhar senin bebeğin mi var canım...
yok canım onun bebeği allah izin ederse önümüzdeki ay başlayacak çalışmalara inş :)))
alttaki çizelgeyi diyosan sanırım evlilik yıldönümü çizelgesi o :)))))
yok canım iki hafta var doğuma işte ayın 13 de belli olacak inş.
öksürüğüm geçti kızlar zencefil sayesinde
cimcimes53,hayatkavunici,
bugün çok doluyum kızlar neden se çok duygulu ....................allahım bizi senden ayırma yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?