Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evdeyim raporum başladı
fazla oturamıyorum
elimden geldiğince gelmeye çalışıcam
bu arada hayırlı cumalar canlarım rabbim bütün dualarımızı
kabul etsin

kızlarrrrrrrrrr halukum leventimin yeni kaseti çıkmış yahuu.yeni gördüm.eminim her zaman ki gibi harikadır.ne severim ya bu adamı3 kez gittim konserine 3 de tam anlamıyla harikaydıı
biliyorum ..çok keyifli geçiyo konseri ..ben de gitmiştim...ama konserin yarısında bişeyler oldu,sahneyi terketti....

cimcimes53,hayatkavunici,
slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz
13 de kontrole gidecem dr.
ozaman doğum şekline ve nezaman olacağına karar
veririz dedi dr. amcamız pztsi nstye gidecez
zeytincim sağlıkla kavuşasın bebişine..dualarımız sizinle...ne kadar kaldı doğuma...
doğum iznine çıktıysan,birbuçuk 2 aydır o zaman heralde

biliyorum ..çok keyifli geçiyo konseri ..ben de gitmiştim...ama konserin yarısında bişeyler oldu,sahneyi terketti....

hatta bi konserin de baya bi yakındım sahneye.ay gençtim tabi o zamanlar.hey gidi günlerama şaka bi yana çok özlemişim.hani çok sevdiğiniz birini görmezsiniz de uzun süre sonra görürsünüz hah işte aynen öle oldum

Son düzenleme:
yok canım iki hafta var doğuma işte ayın 13 de belli olacak inş.
öksürüğüm geçti kızlar zencefil sayesinde

yaaa.biliyorum biliyorum....insanın ruhu doyuyo konsere gidip canl ıcanlı dinleyince..2 ay idare ediyo insanı..

ben izne yeni çıktın sandım canım...ayyyy...son iki hafta..zor valla...allah kolaylık versin.

Son düzenleme:

evdeyim raporum başladı
fazla oturamıyorum
elimden geldiğince gelmeye çalışıcam
bu arada hayırlı cumalar canlarım rabbim bütün dualarımızı
kabul etsin

hadi bakalım allah bir avazda kuratrsın inş doğum esnasında aklına bizlerde geliriz inş. o esnada yapılan duaşar kabul olurmuş ...

dinlen artık ne kalmış şurda :)))

yok canım onun bebeği allah izin ederse önümüzdeki ay başlayacak çalışmalara inş :)))

alttaki çizelgeyi diyosan sanırım evlilik yıldönümü çizelgesi o :)))))

teşekkür ederim cmcimecim....
nihalcim sen de hoşgeldin tatlım...
yemekten sonra gene bastırdı uyku yaa....bi de görmemişler gibi yiyince...
ayağa kalkamıyorum valla...ne gıcık..offf...
topikte de bi rehavet mi var nedir...size de öyle geliyo mu....

hım tamam cnm geçmiş olsun geçtiğine sevindim

ay nihal sağol cnm ağzına sağlık yasinler için

kk adminine yazdım ama hala değişmemiş sanırım online değil görmedim

zeytiiin gelmeyince bizde seni doğurdu zannettik ve çok merak ettik.bizi habersiz bırakma canım.güzel haberlerle dönersiniz inşallah doktordan.Allah yardımcımız olsun.....

HEP KENDİ ELİMİZDEN
"Başınıza gelen herhangi bir musibet, kendi ellerinizin yaptığı (işler) yüzündendir" [Kuran-ı Kerim, Şura, 30]
Portekiz'de 27 yaşındaki Sophie Lagoa ismindeki bir kadın sürücü, sarhoş bir vaziyette araba kullandığı gerekçesiyle trafik polisleri tarafından yakalanarak mahkemeye sevk edilir.
Kadın, oldukça ağır olan bu trafik cezasından kurtulabilmek için sahasında çok iyi bir avukat olan Eduardo Borja ile anlaşır. Avukat, bütün meslekî marifetlerini kullanarak bayan Sophie'yı ceza almaktan kurtarır.
Başına gelen musibetten ders alıp uslanmayan Sophie Lagoa, beraatini kutlamak için bir bara gidip sarhoş oluncaya kadar içer. Daha sonra da yine sarhoş vaziyette direksiyonun başına geçer.
Ve o sarhoş kafayla yolda giderken bir vatandaşa çarparak onu yirmi metre kadar arabasıyla sürükler. Perişan vaziyette hastaneye kaldırılan adam bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak ölür.
Bayan Sophie Lagoa, hapishanenin yolunu tuttuktan günler sonra, arabasıyla çarparak ölümüne sebep olduğu adamın, kendisini sarhoş araba kullandığı gerekçesiyle ceza almaktan kurtaran avukat Eduardo Borja olduğunu öğrenecektir.

DUANIN GÜCÜ

Şükran Duymak da bir yaklaşım tarzıdır ve bizim müteşekkir olacak o denli çok şeyimiz var ki. Loise Redden isimli çok fakir giyimli bir kadın yüzünde bir hüzünle bir manava girer. Dükkan sahibine mahcup bir şekilde yaklaşır. Kocasının çok hasta olduğunu, çalışamaz duruma düştüğünü ve yedi çocuğu ile birlikte aç kaldıklarını ve yiyeceğe ihtiyaçları olduğunu söyler. John Longhouse isimli manav ona ters bir şekilde bakarak derhal dükkanını terk etmesini ister. Kadın ailesinin ihtiyaçlarını düşünerek, lütfen efendim der, paramız olur olmaz getirip borcumu ödeyeceğim.

John kendisine bir kredi açamayacağını çünkü onun eski bir müşterisi olmadığını, kendisinde bir hesabının bulunmadığını söyler. O sırada dükkanın dışında bekleyen bir müşteri ikisinin arasında devam eden bu konuşmayı dinlemektedir. İçere girerek Johna yaklaşır ve ben o kadının almak istediklerine kefilim der. Ailesinin ihtiyacı olan şeyleri ona ver. Bunun üzerine manav çok isteksiz bir şekilde kadına döner ve bir alış veriş listen var mıydı diye sorar. Louise "Evet efendim" der.

"Tamam" der manav. Şimdi onu terazinin şu kefesine koy, onun ağırlığınca diğer kefeye istediklerinden koyacağım.!" Louise bir an duraksar, sonra başını önüne eğer ve çantasını açarak üzerine bir şeyler karalanmış bir kağıt parçasını çıkartır ve manavın kendisine gösterdiği kefeye özenle bırakırken başı hala öne eğiktir. Manavın ve diğer müşterinin gözleri terazinin kefesine dikilirken hayretle büyümüştür. Manav müşteriye dönerek, kısık bir sesle, "İnanamıyorum" der. İnanılacak gibi değildi. Müşteri manava gülerken manav çoktan diğer kefeye eline geçeni doldurmaya başlamıştır ama nafile, diğer kefeyi yerinden bile kıpırdatamamıştır.

Terazinin kefesi artık üzerindekileri almayacak kadar doldurduğunda çaresiz hepsini bir torbaya doldurarak kadına verir.

Şaşkınlıkla üzerinde bir şeyler çiziktirilmiş kağıdı eline alır ve okur. Bir de bakar ki orda bir alış veriş listesi yoktur. Sadece bir dua yazılıdır.

"Tanrım neye ihtiyacım olduğunu sen bilirsin, kendimi senin ellerine teslim ediyorum."

Manav taş gibi bir sessizliğe bürünmüştür. Loise kendisine teşekkür ederek dükkandan ayrılır. Müşteri Johnun eline bir elli dolarlık tutuştururken, her kuruşuna değdi, der.

Daha sonra John Longhouse terazisinin kefelerinin kırılmış olduğunu görür. Bu nedenle duanın ne kadar ağır çektiğini sadece Tanrı bilir.

DUA BİZİM İÇİN HİÇBİR MALİYETİ OLMAYAN BEDAVA BİR HEDİYEDİR.

bugün çok doluyum kızlar neden se çok duygulu ....................allahım bizi senden ayırma yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…