Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

anam bugün çok yoğundum kavuniçim doğru sölüyosun akşam üstüde kaynanamla kayınpederim geldi beni ziyarete :)))))))))))))

ağlamöa kıyamam ben sana:82::82::84::84::84::84::84:

gel öpeyim senii balımmmmmmmmmm

sev beni serpil öp beni :))))

evet hayatkavuniçi oynadı doğru
bende diyom cimcime eserekli oldu konuşuyo kendi kendine

şaka yaptık kız sende

hıhhhhh sensin eserekli :))))

canımmmmm ayyyyyyyyyyyyy yazamadımmı ne

cimcime benimkide kayınvaldemle büyük aşk yaşıyorlar :))) rabbimm aşklarını eksik etmesin dün yemekteydiler ben kırmızıgül al dedim bizmki bir demet gül almış

doktordan geldim aşılama için iğnelere sipariş verdim yarın gelecek 360 tl cik bu çocukk beni barıracak bu gidişle raporsuz olacak malesef ilk ve son raporsuz olarak ister olur ister olmaz aman çokta tın raporla 3 hakkım varmış onun içinde daha zaman varmış yeni evliymişiz dedi de dedi offff eşimle bizde aşkımıza bakarız tutmazsa gelirse paşa gönlü bilir gelmezsede gelmesin bu çocuk ben çocuk için evlenmedim aşık olduğum için evlendim ohhh şu kırmızılar bitsede aşkımıza baksak:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kızlar iyi akşamlar

selda sen aşılamayı özel hastanedemi yaptırıcan canım 360 tl iğne parasımı aşılama parasımı nedir anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…