yaaa..ne güzel spermler her an her yerde fışkırıyo erkeklerde...ama biz sadece ayda bikez bi tane yumurta çıkarıyoruz...tek bi tane yaaa.....
bizim neden bi sürü yumurtamız yok..bi tane ayda bir...
hayatım bizde de 5 tane ve daha fazla olan var ama hep ya bir yada iki yumurta atağa kalkıyo bizde
hayatım bizde de 5 tane ve daha fazla olan var ama hep ya bir yada iki yumurta atağa kalkıyo bizde
kızlar savaş mı ediyorsunus?kolay gelsin))yakında o savaşa benda katılacam tüp bebeğe nisanda başlıyorum: kolay gelsin emir_bebek:
nasıl yani,ben bi tanesi var her ay diye biliyorum..o beşli meşli olanlar da beşiz ikiz doğuranlar işte öyle değil mi....
yok kız ya bir yumurta yada iki yumurta atağa kalkarmış genelde bir
beşiz sanırım yumurta bölünüyo vs. o ayrı
:2::2::2::2: allahım sabır verr yaaa yarın testler var eşim şimdi aradı işyerınden izin alamamış daha başından izin alamıyosun senınle yolada çıkılmaz dedim
ay sinir bu adamlar vallaaa üzülme tatlım bulur bi çare inşş
peki o sabahtan versin nihal hiç onla tartışma yanına bir arkadaşını birini al git sende tatlım ne yapalım bizim adamlar cinsssamannn ağladım sinirden yaaa o bir tüp vericek gerçi erkenden işe gider ama ben tek başıma kalamam ki 4 saat şeker yüklemesi her saat kan alınacak onun öncesinde de diğerleri için alınanacak bayılsam kalsam
amannn ağladım sinirden yaaa o bir tüp vericek gerçi erkenden işe gider ama ben tek başıma kalamam ki 4 saat şeker yüklemesi her saat kan alınacak onun öncesinde de diğerleri için alınanacak bayılsam kalsam
amannn ağladım sinirden yaaa o bir tüp vericek gerçi erkenden işe gider ama ben tek başıma kalamam ki 4 saat şeker yüklemesi her saat kan alınacak onun öncesinde de diğerleri için alınanacak bayılsam kalsam
peki o sabahtan versin nihal hiç onla tartışma yanına bir arkadaşını birini al git sende tatlım ne yapalım bizim adamlar cinsssişinden de olmasın adamcık şimdi
evet canım işinden olmasın adam napalım emir kulu adamlarda para lazım sonuçta canım benim o sabahtan halletsin işini sende yanına bir arkadaşını yada ailenden birini al canım benim ...
ya şimdi kimse bilmiyor benim dr işlerini en yakn arkadaşımda ist dışına bu hafta annem şeker hastası diye sölemedim henuz sonuçşardan sonra sölemeyi düşünüyorum offff ya bulucam bir şeyler bakalım
ağlama kuzucum ya...olsun napsın adam,onun elinde değil ki,başkasının işi işte...böyle şeylere canını sıkıp germe kendini...senin relax olman lazım...o da istemez mi yanında olmayı,kocan o ..ister tabii..bakarsın izin alıverir son dakikada..sen de üzüldüğünle kalırsın...
inşallah canım eşim iş hayatında pasif biri bir hafta öncesinden izin al dedim son dk bıraktığı için suçlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?