Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydınnnnnnnnnnnn ben geldim sonuçların bir kısmı çıktı prolaktin yüksek yaaaaaaaaaaa neden yükseldi acaba ?

günaydınnnnnnnnnnnn ben geldim sonuçların bir kısmı çıktı prolaktin yüksek yaaaaaaaaaaa neden yükseldi acaba ?

cnm hoşgeldin hım ondan mı olmuyo yoksa nihal ilaç verir dr ay geçen kızın biri dedi ilaçla züelmiş hamıle 5,5 aylık üzülme sakın

nihalcim test sonuçların güzel çıkıyor sanırım...çok sevindim canım...
prolaktin yüksek çıkınca doktor ne dedi,görüştün mü doktorunla..
önemli bişey değildir heralde...

nihal..test sonuçların iyi çıkıyor sanırım...çok sevindim canım..
prolaktin için dr bişey dedi mi,görüştün mü..
önemli bişeymiymiş.

açılan sayfadan servisaçın daha sonra açılan sayfadan takvim çıkacak ordanda açılan sayfaya son adet tarihinizi yazın altına da iki adetin arasındaki günü yazın

anladınızmı nasıla açacağınızı benim arkadaşım 3 yıl uğraştıktan sonra bununla hamile kalmış doktor tavsiyesiyle

cnm hoşgeldin hım ondan mı olmuyo yoksa nihal ilaç verir dr ay geçen kızın biri dedi ilaçla züelmiş hamıle 5,5 aylık üzülme sakın

evet ilçala düzeliyomuş bende okudum

nihalcim test sonuçların güzel çıkıyor sanırım...çok sevindim canım...
prolaktin yüksek çıkınca doktor ne dedi,görüştün mü doktorunla..
önemli bişey değildir heralde...

canım tahlil sonuçları tamamlandığında gideceğim dr ye yani 10 gün kaldı gitmeye prolaktın önemli bir hormon testi yüksek olması gebeliğe engel bir durum ilaç verecek sanırım

Biliyorum selda biz bu grafikleri çoktan yaptık başka site de var böyle

ben yeni birşey öğrenmiştim sizinle paylaşmak istedim tamam o zaman ben ta almanyalarda buldum meğerse çok yakınımda varmış ama belki benim gibi bilmeyen varsa birşeyler öğrenir yinede kendime teşekkür edeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…