Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
tben nimren nil_cicek serpil02507+ cimcimes53+ seldayavuzguray hayatkavunici+

gerçekten allah çektirdiği kuluna,yeter artık hadi bakalım,yaşasama sırası sende diyor biliyor musun.ben bizzat bunu kendim yaşadım...
inanıyorum sen de geçmişte yaşadığın herşeye inat,binbir güzellik göreceksin hayatında....allah en sonunda mucize gibi bütün sürprizleri sokuveriyor insanın hayatına...kul olmak ilginç bişey,doğru da bizim için,yanlış da,herşeyi yaşıyoruz işte...

evet canım rabbim her karanlığın aydınlığını vermiş her çilenin mükafatını rabbim gerkktiği yerde gerekeni vermiş ben ona hep aşıktım ve en büyük aşkım hep o olmuıştuu canım ne inancım azaldı ne umudum ne yılgınlığım hayttan kopardı ne başarım haytaa övünmemme sebep olmadı bin şükür yaradana mevlam ne eylerse güzel eyler

fatoş hoşgeldin canım..nerelerdeydin...
cimcime,erken gebelik testi yapma bence de..
serpil ben var seni kutlamak
nimren sen neden yazmıyosun.

geçmiş yazılarınızı okuyodum. bende iki yıllık evliyim hepiniz gibi bebiş için uğraşıyorum Rabbim hepimizin kucağını bebişlerle doldursun

haytkavuniçi

sen çok tatlısın ve layık olduğun hayatı yaşıyorsun sağol pozitif enerjin için emin ol ki bende yaşamda hiç negatif olmadım zaman zaman inişlerim çıkışlrım oldu ve olmalıda insanım birşeyer kaybetmek herzamn kazançtır ben ona inanırım şans denen şeyde var ama ben yaşamımda şansada yer vermedim o yüzden yaptığım herşeyin arkasında durdum buraya çocuk sevdama geldim evliliğpimd e çocuk sevdamdı ama bazan sevdalar pahalıya mal olabilyor benim evliliğim hataydıı bunu kabulleniyorum yalnıştı herkes yalnış derken ben doğru dedim benim doğrumdu evet benşm doğrumun arkasındayım ama işte bu saaten sonra bu evlilk benim yalnışım olur :))

geçmiş yazılarınızı okuyodum. bende iki yıllık evliyim hepiniz gibi bebiş için uğraşıyorum Rabbim hepimizin kucağını bebişlerle doldursun

tatlım en kısa zamanda sanada nasip etsinn ama kafada stres yapma emin ol stres baş düşmanıı ben yaşadımm bu olayıı

canım adetlerin düzenlimi herhangi bir dr kontrolün oldumu bunlar önemli

yok canım biliyosun normalde 30-32 ydi regl döngüm her zamn düşükten önce 35 güne çıkmıştı hemen hemen düşükten sonra 40 oldu o da normal ikici adeti görmedim görmem inş oyuzden düşükten sonra döngüm ne oldu bilmiyorum canım benim bekleyecez ve görecez :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…