Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Ey Türk Gençliği,

Birinci vazifen sevgili başbakanımızn üç çocuk önerisni yerine getirmek. getiremiyorsan üç çocuk bir taneyi yerine getir tabiii onuda yapabiiliyorsan

Mevcutiyetinin ve istikablinin yegane temeli budur bu velet en kıymetli hazinendir,Hreşeyini kaybetmiş hatta bu garip dünyada kendinde kaybolmuş olabilrsin,

Birgün hamile kalamdığın zaman içinde bulunduğun durum ki şunlar şöyle eşin sprem testi vermez dr gelemze herşyin normal olduğuna inanır senin aceleci davarndığına inanırr,sende bu durumda kk yollarına düşer derdini anltır çareler arasın kürler bitkisel çaylar sprem güçlendirici araştırmalara dalar eşine çaktırmadan ven aynı zamanda kendinede uygularsın ve bu arada yaşadığın stres sana kafayı yedirtmeyeede ramak kaldığının sinyallerini verir ve sen her ne şartla olursa olsun yoluna devam edersin başaracaksın hedef bu.....bu hedef uğruna o çok özel Allah tarfından verimiş incitilmemmeli diye emiri olan alalhın sözlerini art ederke kırk takla atarak o özel günlerde eşinin etrafında dönersin ve eşin ne yazıkki bunları anlamaz yada anlamak istemez ama sen kadınlığını kişiliğini gücünü yerlere sererek o velete ulaşamak istresin işte bu ahkam ve şeriatte dahi vazifen hamile kalabimketir.......
Ailende ve etrafında en yakın arkadşların seni ne anlar ne derdine çare olur aksine alaylı cümleleriyle tieye alınırsınişte bu tieye alınan cümllerde dahi vazifen mücadele etmek en önemli görevlerinden biride ne yazıkki bu olacak ve sen bu görevi hakkınla başaracaksın......
Bu görevii hakkınla başarmak için bir takım kürler uygulayackk lhh fsh e2 proklatin progetan hormonunu dengede tutupp o milyonlarca spremden sadece 1 tanesine bu kadar hormonu hazırlayacaksın işte bu savaşı kazanman bu hormonlar ihtiyaç duyup onlarla dişe diş kana kan mücadleni yapacksın

Ey Türk Gençliğiişte bu haval ve şeriat içinde dahii hamile kalmayı başardıysanyeni korkulara yeni savaşlara merhaba de....
BBbebğimin kalbi attımı tutundumu sağlıklımı bu ay kaç klo aldı testler ne sonuç verecek eli ayağı sağlamıı dokuz ay nelere kadir ne getirecek ne götürecek vs vs vs vs işte bu aşamada yine kk yolarında sorularına cevap arayacksın ve dualara sarılacaksın
En nihayetnde ağır ve çok yorucu savaşın galibi gelecksin o tatalı miniği kollarına ladığında ben yeniden savaşmaya hazırım diyeceksin........

Ne mutlu Türk Kadınıyımdiyene......

kızlar klavyem iyi değil bazı kelimeler yada harfler yalnışş idare edinn malumm teknoloji özürlüyümm tıpkıı yaşamdaki özrüm gibii :)))

ana bunu kopyaıyım noktasını virgülünü yapıpp yeniden düzenleylimm hahhahhahahah yoksa türk dili kurumu beni cezalandırır

Ne mutlu türk kadınıyım diyene

kızlar iyi akşamlar. allaha emanet olun

serpilcim çalışman gayet başarılı ve güzel olmuş artık birinci vazifemizi daha iyi biliyoruz

kızlar panik atakla ilgili dr söledi şimdi :)))))))

papatya çayı ceviz semiz otu ıspanak muz pırasa brokoli kepekli buğday ekmeği badem fındık sonon balığı ızgara melisa çayı hastalığa ii geliyo ve lavanta kokusu

karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durun demli çay asitli içecek alkol yemekten sonra uyuma panik atağı tetikliyo

kızlar panik atakla ilgili dr söledi şimdi :)))))))

papatya çayı ceviz semiz otu ıspanak muz pırasa brokoli kepekli buğday ekmeği badem fındık sonon balığı ızgara melisa çayı hastalığa ii geliyo ve lavanta kokusu

karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durun demli çay asitli içecek alkol yemekten sonra uyuma panik atağı tetikliyo

hımmmm evet birde pskolojik sorunlarımız var değimi<****?????? evet bunları dikkate almalıyız cimcime sevgili asistanımız :)) kızlar bunu dikkate alack ben eminim

canlarım yarın kk da olamaycağım hepinizii seviyorumm hepinize iyi akşamlar yarın iş programım çok yoğunn idare edin öpüldünüz

herkeze günaydın....

serpil,gençliğe hitabene bayıldım..süper olmuş.
:81::81::81:
kızlar bukadar enerjiyi nereden buluyorsunuz?
ben çalışmadığım için mi bukadar monotunum acaba !
valla çok özendim size işe mi başlasam acaba..

paylaşımın için teşekkür ederim.
türkçe olmadığı için bişey anlamadım doğrusu.
türkçeye çeviriliyor mu?

günaydıııııııııııııııııııııııın canlarım
honeye söyleyelim onda atak vardı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…