Ey Türk Gençliği,
Birinci vazifen sevgili başbakanımızn üç çocuk önerisni yerine getirmek. getiremiyorsan üç çocuk bir taneyi yerine getir tabiii onuda yapabiiliyorsan
Mevcutiyetinin ve istikablinin yegane temeli budur bu velet en kıymetli hazinendir,Hreşeyini kaybetmiş hatta bu garip dünyada kendinde kaybolmuş olabilrsin,
Birgün hamile kalamdığın zaman içinde bulunduğun durum ki şunlar şöyle eşin sprem testi vermez dr gelemze herşyin normal olduğuna inanır senin aceleci davarndığına inanırr,sende bu durumda kk yollarına düşer derdini anltır çareler arasın kürler bitkisel çaylar sprem güçlendirici araştırmalara dalar eşine çaktırmadan ven aynı zamanda kendinede uygularsın ve bu arada yaşadığın stres sana kafayı yedirtmeyeede ramak kaldığının sinyallerini verir ve sen her ne şartla olursa olsun yoluna devam edersin başaracaksın hedef bu.....bu hedef uğruna o çok özel Allah tarfından verimiş incitilmemmeli diye emiri olan alalhın sözlerini art ederke kırk takla atarak o özel günlerde eşinin etrafında dönersin ve eşin ne yazıkki bunları anlamaz yada anlamak istemez ama sen kadınlığını kişiliğini gücünü yerlere sererek o velete ulaşamak istresin işte bu ahkam ve şeriatte dahi vazifen hamile kalabimketir.......
Ailende ve etrafında en yakın arkadşların seni ne anlar ne derdine çare olur aksine alaylı cümleleriyle tieye alınırsınişte bu tieye alınan cümllerde dahi vazifen mücadele etmek en önemli görevlerinden biride ne yazıkki bu olacak ve sen bu görevi hakkınla başaracaksın......
Bu görevii hakkınla başarmak için bir takım kürler uygulayackk lhh fsh e2 proklatin progetan hormonunu dengede tutupp o milyonlarca spremden sadece 1 tanesine bu kadar hormonu hazırlayacaksın işte bu savaşı kazanman bu hormonlar ihtiyaç duyup onlarla dişe diş kana kan mücadleni yapacksın
Ey Türk Gençliğiişte bu haval ve şeriat içinde dahii hamile kalmayı başardıysanyeni korkulara yeni savaşlara merhaba de....
BBbebğimin kalbi attımı tutundumu sağlıklımı bu ay kaç klo aldı testler ne sonuç verecek eli ayağı sağlamıı dokuz ay nelere kadir ne getirecek ne götürecek vs vs vs vs işte bu aşamada yine kk yolarında sorularına cevap arayacksın ve dualara sarılacaksın
En nihayetnde ağır ve çok yorucu savaşın galibi gelecksin o tatalı miniği kollarına ladığında ben yeniden savaşmaya hazırım diyeceksin........
Ne mutlu Türk Kadınıyımdiyene......
koyalımda ama imla kurallrını düzenleylim çeki düzen verelim her pzt seldanın dedği gibi syafaya ekleyelim
ewt cnm buda bizim topiğin farkı olsun
yaww.cimcime,,,yok aslında...düşükten sonra bi 30 oldu,bi 23 oldu,bi 24 oldu,sonra 26 oldu....anca giriyor düzene heralde....ben hep bi öncekinden 4-5 gün önce oluyodum normalde....şimdiki tarihi de 6 gün önceki diye yazdım...
tabii bu yüzden yumurtlamayı da tam olarak ayarlayamıyorum..aman neyse sorun değil zaten..bahane hepsi,olacağı varsa bulur bi yolunu olur o da...ben çok alışkınım düzenli adet şimdi 2-3 gün oynayınca sinirleniyorum..
senin de 29 gün olmuş bu arada....bana göre çok gecikmiş...ne dersin canım....
anladım canım ben düşükten sonra 40 günde oldum 2. yi beklemeden denemeleri başladım inş. gelmez 2. adetim bakalım kısmet..
canım yumurtlamayı tutturmak için son güne kadar gün aşırı çalış bitanem ben öle yaptım bakalım ne olacak ....
normal adet döngüsüne göre geçmiş gibi ama ben normaldede 30-32 günde bir oluyodum hatta enson 35 günde olmuştum düşük sonrası döngü ne oldu bilmediğim için eski haline göre daha geçmedi canım hayırlısı bakalım p.tesi bi olsunda hayırlısıysa bebiş olur inş...
serpilcim,ahsencim..sizlerden naber şekerler.....
hayatttttttttttttttttttttttt nasılsın cnm
kızlarr nasılsınız ? benim bademciklerim şişti bü gün yutkunamıyorum( :84:
canımın içi inşallah olur bebiş...
ama olaki bu ay olmadı,gene adet oldun..sakın üzülme olur mu,çünkü düşükten sonraki ilk aylar hamile kalmak için biraz erken..gene allah bilir tabii,olan da var ama,rahim ancak kendikendini hazırlıyomuş....bu ay da olmadı diye etkilenme sakın...bana arkadaşım ancak 5-6 ay dei..doktor yasak koymadı ama,adetin düzenlenmesi,tanmiri şu bu derken,buluyo 3-4 ayı tatlım.....
iyiyim tatlım...idare ediyorum....gelcek mi gelmiycek mi,gelcek mi gelmiycek mi.....
geri sayımdayız.......
öle canım tabiki rabbim zamanını bilir benimki çok küçüktü diye 1 ay bekledim hayırlısıysa olur inş...
allah şu dualarımızı kabul etse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?