Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

koyalımda ama imla kurallrını düzenleylim çeki düzen verelim her pzt seldanın dedği gibi syafaya ekleyelim

ewt cnm buda bizim topiğin farkı olsun

anladım canım ben düşükten sonra 40 günde oldum 2. yi beklemeden denemeleri başladım inş. gelmez 2. adetim bakalım kısmet..
canım yumurtlamayı tutturmak için son güne kadar gün aşırı çalış bitanem ben öle yaptım bakalım ne olacak ....

normal adet döngüsüne göre geçmiş gibi ama ben normaldede 30-32 günde bir oluyodum hatta enson 35 günde olmuştum düşük sonrası döngü ne oldu bilmediğim için eski haline göre daha geçmedi canım hayırlısı bakalım p.tesi bi olsunda hayırlısıysa bebiş olur inş...

canımın içi inşallah olur bebiş...
ama olaki bu ay olmadı,gene adet oldun..sakın üzülme olur mu,çünkü düşükten sonraki ilk aylar hamile kalmak için biraz erken..gene allah bilir tabii,olan da var ama,rahim ancak kendikendini hazırlıyomuş....bu ay da olmadı diye etkilenme sakın...bana arkadaşım ancak 5-6 ay dei..doktor yasak koymadı ama,adetin düzenlenmesi,tanmiri şu bu derken,buluyo 3-4 ayı tatlım.....

öle canım tabiki rabbim zamanını bilir benimki çok küçüktü diye 1 ay bekledim hayırlısıysa olur inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…