Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben yazdığımda burdaydı

cnm maşallahhh emeklerin boşa çııkmasın inş hayatım

kızlar ben 1 de çıkıyorum herkese ii tatilerrr
şeymaaaa pzt süpriz güzel olur inş da oynarız şurda bari sebepsiz oynamış olmamm deli deli

canım iyi tatiler boll bol çalış .)))))) evet cimcimeyii heyecanla bekliyoruz

canım benim maşllhh güzel gelişmiş yumoşların dualrımız seninle inşallhh aşılamnn çok güzel geçer amannnnnınnn heyecanlandımm dualrımız seninle canımm

inşallah canım ilaç yetmesiği için yeniden sipariş verdik ilaca verdiğimiz para sadece 700 tl tuttu offfff offfff inşallah tutarda bir daha uğraşmayız dilerim tek seferde kurtuluruz

inşallah canım ilaç yetmesiği için yeniden sipariş verdik ilaca verdiğimiz para sadece 700 tl tuttu offfff offfff inşallah tutarda bir daha uğraşmayız dilerim tek seferde kurtuluruz

inşallhh canım bütün kalbimizle temmenilerimiz tek sefrede tutmasıı pozitif düşün tek seferde tutma olasılığın yüksek cnm rahat ol ben inanıyorumm hayırlısıyla tutacak

canım iyi tatiler boll bol çalış .)))))) evet cimcimeyii heyecanla bekliyoruz

saol canım ....

canım benim negatif olma pozitif ol olumlu olsun inş. tutacaktır....

amin cnm inşallahh
sonra yeni topic açalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh hamıle topiği

evet açarız valla inş...

inşallhh canım bütün kalbimizle temmenilerimiz tek sefrede tutmasıı pozitif düşün tek seferde tutma olasılığın yüksek cnm rahat ol ben inanıyorumm hayırlısıyla tutacak

evet serpil sana katılıyorum :)))

canım ya işinize karışmak gibi olmasın ama aşılama için o kadar para harcayacaktınız madem tüp bebek yapsaydınız ya.

inşallah ilk seferde tutar seni fazla uğraştırmaz. dualarım seninle allah yar ve yardımcın olsun

kızlar size teyzemin yaşadıklarını anlatmak istiyorum..
dokuz yıl çocukları olmadı.
tüp bebek yaptılar,dört tane tuttu.doktorlar ''dördü birden sakıncalı(tam olarak hatırlamıyorum sebebleri)ışı yoluyla iki tanesinin kalbini durduracağız''
derken anne karnın da ölen iki bebek diğer ikisinide zehirliyor ve onlarda ölüyor.
cansız bebeklerini teyzem,normal doğum yapar gibi doğuruyor.
aradan bi süre geçtikten sonra tekrar tüp bebeğe karar veriyorlar ve yaptırıyorlar
tabi bu arada yaşadıklarını tahmin edersiiniz.ne acılar ne sıkıntılar..
sonraki tüp bebek demeleride ikiz sonuç veriyor.
bunlar doğuyor aradan bir ay geçiyor birde ne bakarsın, teyzem normal yolla gebe kalmış(
doktorlar ''kesinlikle alınması gerekiyor.yeni doğum yaptın,çok hırpalandın''diyorlar ve bebeği alıyorlar..
şimdi bir kız bir erkek beş yaşında çocukları var.
belki hepimize bir ümit olur diye paylaştım.
birde ben bunu düşününce diyorumki gerçekten sitres gebe kalmamızı önlüyor.
tabi bunu bile bile sitresten alıkoyamıyoruz kendimizi...
rabbim hepimize en kısa zaman da nasip eder inşaallah.

merhaba canlarım nasılsınız..ben çok yoğun çalışıyorum oyuzden uzun zamandır giremiyorum..var mı yeni bir hamile haberi...serpilim özledim seni...bu ay aşılama yaptıracağım artık başlayalım bakalım bir yerden...adet olunca doktora gideceğim...aslında bir doktorum var ama doktorumu değiştirmek istiyorum..özelliklede aşılama ve tüp bebekte uzaman bir doktor arıyorum..İstanbulda anadolu yakasında bildiğiniz doktor varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…