Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canlarımm ben şimdii tapuya gidecğim öğlene gelrimm hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmm ve sizler en güzel annneler olacaksınız pozitif düşünün tamamııı

kimse,serpil02507,tben+,cimcimes53+,şeker-leblebi,ebrarım, honey, hayatkavuniçi, seren, selda ve mısra ve tualinaaaaaaaa ve ahsen ve nihaaaaaaal ayrıca kumsal

günaydın canlarım ve adını daha yazamadığım diğer canlarım hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar, hepinize sağlık dolu günler inşalllah

Son düzenleme:

allah razı olsun canım..
amin..

günaydın fatoşşşş

Güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir inşallah arkadaşlar dün çok soğuktu buralar bugünde aynı ama güneş yaklaşık 8 yıl sonra kar elledim tabi buraya yağmadı bir arabanın üzerinde bulduk eşimle belki 3 beş kar topu yaptık ama o bile gönlümüzü aldı çok güzeldi

seldayavuzguray...

ben rahim filmi çektirecektimya vaz geçtim..
bir süre daha oluruna bıraktım ne dersin\dersiniz?

Son düzenleme:
kızlar hepinize günaydın.....
hafiften keyifsizim ben....dün gene nurtopu gibi bir reglim oldu....ve 24.günde...erken geldi yani...cimcimecim,sende haberler nasıl....hadi inşallah sende vardır bişeyler...

kızlar hepinize günaydın.....
hafiften keyifsizim ben....dün gene nurtopu gibi bir reglim oldu....ve 24.günde...erken geldi yani...cimcimecim,sende haberler nasıl....hadi inşallah sende vardır bişeyler...

olsun canım birdahakine artık.umut yitirme yoktu bizde dimi?
cimcime senden ne haber gecikti diye okumuştum yanılmıyorsam:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…