bugün pozitif dolu çok güzel bir gün.
sabah serpilin kardeşi ile ilgili güzel haberi aldık çok sevindik.
ardından tuğbacımız adet olmuş ancak aylardan sonra hiiiiiç üzülmemiş hatta o kadar rahattı ki onun bu rahatlığı bizi inanılmaz sevindirdi.
cimcimem henüz adet olmamış
nihalin hsg tertemiz çıkmış
bugün çok güzel bir gün
bn geldimmmmm selamün aleyküm
fatosozel+,rose546572,serpil02507,cimcimes53+,şeker-leblebi,
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........................................
açın avuçlarıznızı...
enerjinizi gönderiyorum...
kavuniçiden gelen enerjiyi kabul ediyorum diyinnnnnnn.
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin ebrarcım..adını o kadar çok duyuyorum ki...hergün birbirlerine seni soruyorlar...çok merak ettim ben de seni....sonunda tanıştık..memnun oldum canım....
kızlar farkındamıısnız hamillerimzi yok
zeytinn ahsen mısra tualina bizleri terkmi ettiler acaba
ebrar bizim gülümüz hayatkavuniçim sende onu çok seveceksin. Ebrarcım hayat kavuniçide bizim pozitif enerjimiz
ahsen sanırım çok yoğun, tualina evini taşıyacaktı hafta sonu dolayısıyle bir iki gün olmayacak, mısranın işyerinde pc problemi vardı herhalde zeytinde doğuma çok yaklaştı giremiyor. Onlar bizi terketmez serpilcim mutlaka geçerli nedenleri vardır
hoşbulduk canımmmcimcimes53+,ebrar42+,hayatkavunici+,serpil02507,
aaaaaaaaaa ebrarım gelmiş. allahım topiğin gülü geldi hoşgeldin kadife sesli arkadaşım
aleykümüselamm
ewt maşallah
hopppp aldım
anam kim gelmiş aleyküm selam
oyyy kuzum nerden geldin sen hoş geldin sefalar getirdin ne iyi ettin öle
senide msn de göremeyince burda görmek iyi oldu tatlımaleyküm selam canııııııııııııııııııııııııııııııııııııım hoş geldin. seni burda görmek ne kadar güzel
hoşgeldin ebrarcım..adını o kadar çok duyuyorum ki...hergün birbirlerine seni soruyorlar...çok merak ettim ben de seni....sonunda tanıştık..memnun oldum canım....
ahsen sanırım çok yoğun, tualina evini taşıyacaktı hafta sonu dolayısıyle bir iki gün olmayacak, mısranın işyerinde pc problemi vardı herhalde zeytinde doğuma çok yaklaştı giremiyor. Onlar bizi terketmez serpilcim mutlaka geçerli nedenleri vardır
ebrar bizim gülümüz hayatkavuniçim sende onu çok seveceksin. Ebrarcım hayat kavuniçide bizim pozitif enerjimiz
hoşbulduk canımmm
kim gelmişşş :90:
sefa bulduk hoş bulduk
senide msn de göremeyince burda görmek iyi oldu tatlım
bende sizin isminizi oldukça duydum kk ya gelemesemde gelenlerden haberim olur arkadaşlardan sizdende hep iyilikle güzellikle bahsediyorlar bende memnun oldum tanıştığımıza
ayy.canım benim...sağolasın..hepiniz öylesiniz....burdaki enerji yoğunluğu inanılmaz.....
Koca tarafından hemşommmmmmm.....
gözlerim onları ardıda fatooo özledim galiba onları
seven sevdiğini hep güzel görürürmüş güzl yürekli arkadaşımmm
polyannadan candyle terfi ettim kutlayalım
bendeeeeeeeeee özledimama sağlıkları iyi olsunda özleyelim değilmi arkadaşım
tuğbişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nasılsın balım
kız ankaralılara da sahip çıkarım. Bütün türkiyeliler hemşomuz bizim
polyannadan candyle terfi ettim kutlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?