nimren canım çalışma yapıyorsun değilmi 17. günüdesin iyi değerlendir bencesıkı çalış lütfen tatlım
ilk defa bu ay tembellik etmedimcanım çalıkşyorum hayırlısı artık
ilk defa bu ay tembellik etmedimcanım çalıkşyorum hayırlısı artık
çalışın kızlar,çalışın..
bıkmadan usanmaz..tadını çıkara çıkara.....
tatlım ofis kalablık yazamdım çalış çalışş boş duranı Allah sevmez
ayy sorma bugünn kızlarr hepimiz biraz havamızdayız hahhahahhahahahaha
çalış çalış durmak yok kızlar iyiki sizleri tanımışım ya günlerim daha güzel geçiyo artık geceler zaten güzel
çalış çalış durmak yok kızlar iyiki sizleri tanımışım ya günlerim daha güzel geçiyo artık geceler zaten güzel
aferin tembellik yok bol bol çalışmak varilk defa bu ay tembellik etmedimcanım çalıkşyorum hayırlısı artık
çalışın kızlar,çalışın..
bıkmadan usanmaz..tadını çıkara çıkara.....
evet çok çalışıyoruz inşallahzaten topiğin hatunlarıı pek çalışkan
aferin tembellik yok bol bol çalışmak var
9:
evet çok çalışıyoruz inşallah
bende bitti çalışmalar bu ay ilkkez çok çalıştım hayırlısı artık... evet burası çok güzel artık sıkılmıyorum dualarımızla muhabbetlerimizle zaman geçiriyoruz ....
kız gel seni bir öpeyimm
cimcime kız..sen hamilesin galiba anam.....
ağzından bal damlıyo anam içinemi doğdu yoksam
cimcime kız..sen hamilesin galiba anam.....
ne bileyim bi an gözümün çnüne mutluluktan ağlayan bi cimcime geldi....yaşadığın sevinci hissettim....
bencede hamilebende öyle hiissediyorum
oyy canlarım benim yerim sizi inş. hepimiz sevinçten ağlayacağız kızlar ay dayanamayıp gidip tets yaptıracam ha şimdi :)))))))))
bencede hamilebende öyle hiissediyorum
oyy canlarım benim yerim sizi inş. hepimiz sevinçten ağlayacağız kızlar ay dayanamayıp gidip tets yaptıracam ha şimdi :)))))))))
cimcime inş.sen bu ay mutluluk yaşat bu topiğe
sonrada arkandan biz gelelim inş.
kız gel seni bir öpeyimm:
ya vallhii bende diyorumkii buradki kızlardan Allah bir değil binkere razı olsun bende burda herşeyii sizlerle atlatıyorum çok güzel bir sinerji var birbirimize karşılık beklemden dua etmmeiz birbirimizii teselli etmmeiz bazan ağlyıp bazan gülmemmiz muhteşem güzel dostluklar oluştuu sadce sevgii ışığına inanıyoruz bende kendimi çok şanslı hiisediyorum bu konuda iyiki varsınız:7171:
:çalış çalış durmak yok :1 kızlar iyiki sizleri tanımışım ya günlerim daha güzel geçiyo artık geceler zaten güzel :
: zaten topiğin hatunlarıı pek çalışkan
herkese meraba kızlaaaar nasılsınız
çok muhabbet etmişsiniz ya okuoku bitiremedim
bende anne olucamm:84::84::84::84::
kızlarrr oku oku bitmedi ne çok konuşmuşsunuz :))))
canlarım hsg mi çektirdim biliyosunuz bu ikinci hsg teknoloji nasıl ilerlemiş çok şaşkınım hiç hissetmedim nasıl çektiler anlamadım son teknoloji dediler adam geçmiş olsun dedi başlıyomu dedim güldü bittiiii bitiii dedi :))) sonuç kanallar maşallah ceyhan bakü hattı gibi :))))) hafta sonu aşuremide yaptım çokkk güzel oldu tubammm biraz su olayını beceremedim ama iyi oldu sağol arkadaşım bu gun çok yoğun akşam uzeri yine gelicem şimdilik muckssssssssss
serpil02507+,kumsal+,seldayavuzguray,cimcimes53+,hayatkavunici,ekin_05,nhlkpr+,
valllhii bende anne olucamm hahhahahhahahahah yeni koca bullunca rüyamda çok yakışıklı esmer bir adam gördüm güya ben onunla eveleneckmişim adamda zengimiş adam bana ben adama bakıyorum arkamdadda eski eşim bakıyor bize
cimcimeeee...benim artık çalışma zamanım gelmiş.....
bu ayigün hesaplamıycam dedim....bebek için yapmıycam dedim...
başarabilirsem ne ala....ayyy..bu ay.....21ocakta da birinci evlilik yıldönümümüz..belki yıldönümü hediyesi olur.....
hemşom,fatoşum,,
naptın ce dedin gittn mi hemen.....öpüyorum seni...
serpil02507+,ronya,ekin_05,serengl,cimcimes53+,fatosozel,seldayavuzguray,
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben şimdii çok mutluyummm dualrımız kabul olduu kardeşim çok iyi haber vereyim dedimm hepinize
bende bizim uyuz şef gelince böyle bakınıyom :85::85::85::85::85:
ama bunlar şüpheleniyor pc de bişeyler yaptığımı
geçen bürodan bir arkadaş geldi bakayım nerelere takılıyon nette diye
dedim çok merak ettiniz siz napcam falan dedim
sanırsam bunlar bir sevgili falan buldum sanıyolar
Teşekkür ederim canım. Hoşbuldum. Evet hepimizin daha vakti gelmemiş demek ki. Rabbim hepimizin dualarını tez zamanda kabul etsin inşallah.
merhaba kızlarnapıyonuz bakalım
kızlarrr kardeşime pozitiff enerjii yolarmıısınız ismii muzafferrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?