Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nimren canım çalışma yapıyorsun değilmi 17. günüdesin iyi değerlendir bencesıkı çalış lütfen tatlım

çalış çalış durmak yok kızlar iyiki sizleri tanımışım ya günlerim daha güzel geçiyo artık geceler zaten güzel

ya vallhii bende diyorumkii buradki kızlardan Allah bir değil binkere razı olsun bende burda herşeyii sizlerle atlatıyorum çok güzel bir sinerji var birbirimize karşılık beklemden dua etmmeiz birbirimizii teselli etmmeiz bazan ağlyıp bazan gülmemmiz muhteşem güzel dostluklar oluştuu sadce sevgii ışığına inanıyoruz bende kendimi çok şanslı hiisediyorum bu konuda iyiki varsınız

ilk defa bu ay tembellik etmedim canım çalıkşyorum hayırlısı artık
aferin tembellik yok bol bol çalışmak var
çalışın kızlar,çalışın..
bıkmadan usanmaz..tadını çıkara çıkara.....
9:
zaten topiğin hatunlarıı pek çalışkan
evet çok çalışıyoruz inşallah
çalış çalış durmak yok kızlar iyiki sizleri tanımışım ya günlerim daha güzel geçiyo artık geceler zaten güzel

bende bitti çalışmalar bu ay ilkkez çok çalıştım hayırlısı artık...evet burası çok güzel artık sıkılmıyorum dualarımızla muhabbetlerimizle zaman geçiriyoruz ....

kız gel seni bir öpeyimm

kız gel seni bir öpeyimm:

hani bana

sende iyiki hayatımızda varsın canım

:çalış çalış durmak yok :1 kızlar iyiki sizleri tanımışım ya günlerim daha güzel geçiyo artık geceler zaten güzel:

sende bizim hayatımıza renk kattın canım benim

: zaten topiğin hatunlarıı pek çalışkan

çoooooooooooooooook :

herkese meraba kızlaaaar nasılsınız
çok muhabbet etmişsiniz ya okuoku bitiremedim

walla ya oku oku bende bitiremedim

bende anne olucamm:84::84::84::84::

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

nihalcim inşallah hsg den sonra hamile kalanlardan olursun sarı çiçeğim

kız sana demedikmi ya tüp bebek merkezi sahibi yada 5 yldızlı otel sahibi olsun ki. ya tatili yada tüp bebeği beleşe getirelim

inşallaaaaaaaaaaaaaaah

hemşom,fatoşum,,
naptın ce dedin gittn mi hemen.....öpüyorum seni...

canım ce dedim anca okuyorum yazdıklarınızı kız amma konuşmuşsunuz. şimdi yine kaçcam

serpil02507+,ronya,ekin_05,serengl,cimcimes53+,fatosozel,seldayavuzguray,

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben şimdii çok mutluyummm dualrımız kabul olduu kardeşim çok iyi haber vereyim dedimm hepinize

ayyyyyyyy meraklı insanlardan nefret ederim

Teşekkür ederim canım. Hoşbuldum. Evet hepimizin daha vakti gelmemiş demek ki. Rabbim hepimizin dualarını tez zamanda kabul etsin inşallah.

inşalah canım

merhaba kızlar napıyonuz bakalım

walla ben çok yoğun çalışıyorum sen napıyon masi

kızlarrr kardeşime pozitiff enerjii yolarmıısınız ismii muzafferrr

muzaffer bütün pozitif enerjim senle canııııııııııııııııııııııııııııııııım. dostumun dostu dostum. dostumun kardeşi kardeşimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…