ewt bana niye niyet ettiysealışmış kudurmuştan beter
gördüğün gibi sence nasıl
kizlar birsey itiraf edim benim turkce yazim sizin kisi gibi iyi deyil yalnis yazabilirim kelimeleri kusura bakmayin ben turkce okuyup yazma okumadim okuma yazmayi kendim oyrendim evde nekadar oyrendiyisem artik harfleri yalnis da kulanabilirim kusura bakmayin
kizlar birsey itiraf edim benim turkce yazim sizin kisi gibi iyi deyil yalnis yazabilirim kelimeleri kusura bakmayin ben turkce okuyup yazma okumadim okuma yazmayi kendim oyrendim evde nekadar oyrendiyisem artik harfleri yalnis da kulanabilirim kusura bakmayin
canım iyiz ne olsun bugün çok çene yaptıkk sonra dans ettik ben yarım saate kadar çıkıcamm yarın gelirim artık bugün erkenciyim sen nasılsın
slm kızlar nasılsınız ben işlerin yoğunluğunda çok giremiyorum girsemde fazla kalamıyorum.tben şeker leblebi adet olmuş galiba hayırlısı kızlar.inşallah birdaha ki aya gelir bebişleriniz...nihalin tahlil sonuçları güzel çıkmış gözün aydın canım çok sevindim...hepinizi kocaman öpüyorum..
kıslaaaaaaaaaaarrrrrr az önce eşim aradı
dr.dan randevu almış
11 ocağa gün vermişler
biraz ileri bir tarih ama olsun
önemli olan başlamak
allahım çabucak geçsin şu 22 gün
kıslaaaaaaaaaaarrrrrr az önce eşim aradı
dr.dan randevu almış
11 ocağa gün vermişler
biraz ileri bir tarih ama olsun
önemli olan başlamak
allahım çabucak geçsin şu 22 gün
22 günmü çok uzak değilmii cnmm hormon testlerini adetliyken yapıyorlar biliyorsun değilmi?
uç uç böceği annen sana terlik pabuç alacakbak sana da uçarım ama.....uçuyoruuuummmmmmmmmmmmmmmm.
tut beni tuğbaaa
slm kızlar nasılsınız ben işlerin yoğunluğunda çok giremiyorum girsemde fazla kalamıyorum.tben şeker leblebi adet olmuş galiba hayırlısı kızlar.inşallah birdaha ki aya gelir bebişleriniz...nihalin tahlil sonuçları güzel çıkmış gözün aydın canım çok sevindim...hepinizi kocaman öpüyorum..
olsun hayatım biz anlarız sen yazkizlar birsey itiraf edim benim turkce yazim sizin kisi gibi iyi deyil yalnis yazabilirim kelimeleri kusura bakmayin ben turkce okuyup yazma okumadim okuma yazmayi kendim oyrendim evde nekadar oyrendiyisem artik harfleri yalnis da kulanabilirim kusura bakmayin
canım dr.prof ve acayip dolu
ama bende bu kadar uzun bir zaman beklemiyordum açıkçası
ama şu var, tahlilleri adetliyken yapıyorlarsa
dr.randevusundan bir hafta kadar sonra tekrar adet olcam zaten
kızlar bana tavsiye edebileceğiniz kaplıcalar varmı acaba
evet canım,geç olsun da güç olmasın..hadi bakalım heyecanlı bir süreç başlıyor...güzel haberleriniz duyarız canım.....
kızlar bana tavsiye edebileceğiniz kaplıcalar varmı acaba
canım benim hiç ama hiç sorun değil kuzu önmeli olan kalben birbirimize birşeyler aktarmak
sağol canım benimtamam canım o zaman sorun yok bebeğimm şimidienn hayırlı olsun balım
canım afyonda gazlıçeşme mi ne adı öyle bir yer var suyu çok şifalıymış onu ben öğreneyim biizmkiler gitmişlerdii suyu çok şifalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?