Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet değiştirdiler siteyi canım...bizlerde de,çoğumuz çalışıyoruz..gün içinde kaçamak yapıyoruz böyle.....hepimizi bebek peşindeyiz,eğlenceli,stresten uzak bi şeklide bebeilleri çağırıyoruz...biraz kendinle ilgili beilgilendiri misin bizi...sakıncası yoksa.

evet bende çalışan bir bayanım
ve de çocuğu olmayan :/
bir şeyler bulabilirmiyim diye bakıyorum arada
yani fırsat buldukça
bitkilerden yaptığın kürler varmı?
kaplıca zararlı diye duymuştum aslında
sizler aksini söylüyorsunuz.
spermlere zararlı değilmi sıcak ve buhar??

her türlü kaplıca olurmıu kükrtlü su sıcak kaplıcalar dimi
yoksa özel yerlermi var

hayatım,bazıları yani içmeler deidkleri yer,sindirim sist. ve bağırsak hastalıklarına iyi geliyo,bazıları romatizmal hastalıklara.....ama geneli kadın hastalıklarına iyi gelen kaplıcalar oluyo....sen nrde oturuyodun...izmir mi....ben boluda var biliyorum amkara da var bi de afyon da var....en iyileri afyon diye duydum....

bayanlar için faydası var
iltihaba üşütmeye iyi geliyormuş

amin canım amin...hamileelirn duası kabul olur...benim kızm da hergece dua ediyomuş yatmadan önce,allahım bana lütfen bi kız kardeş ver diye....

ayy yerim onu ben

ewt sprmnelere zararlı bizde bayanlardan bahsediyoruz ama cnm

ama şuda var benim erkek kardeşim arada giderdi 2 tane de bebeği var maşallah :):)

Son düzenleme:

tatlm ben hiç kür uygulamadım..burda kür uygulayan çok arkadaş var...kaplıca diyince,şimdi öylesine bi örnek vardı da,kaplıcaya gidip dönüşte hamile kalan...kaplıca tabii ki,spermlere zararlı,yumurtalara da zaarlı,ama bu kaplıca dönemi,yumurtlama dönemine denk gelmeyen bi zaman olması gerekir sanırım...yoksa ilişkiye gir,sonra kaplıca suyuna gir olmaz tabii ki...bu hastalıkları varsa onu tedavi eder bi durum...tedaviden sonra da hamile kalınabiliyor heralde....bakıp araşytırmak lazım detaylıca....

içmeler evet on u biliyorum bizim memelekette vardı içince içini temziliyo sürekli wc ye gidiyon şerit ve kurdu olan düşürüyo temiz leniyosun
bide kükürtlü su var sıcak kaplıca neysem sıcak su hepsi şifalı bence bende temiz ve oda olanları seviyorum havuz olanlara asla girmem

anladım
katılıyorum sana
detaylı araştırmak gerekli
doğru zamanda
doğru mekanda olursa
neden olmasın
teşekkür ederim bilgiler için

ne güzel
Allah bağışlasın
demek normal olunca her şey
engel değil kavuşmak istenilene

ewt allah herkese nasip etsin inş bilinçsiz hamıle kalmak bence daha kolay herşeyi bilmek kötü şimdi öğrendim
ilk geceden hamıle kalmak ve bilinçsiz kalmak herşeyi bilmemek

Merhaba arkadaşlar ben Ebe Seda Kollu 'Hamile kalmak isteyen arkadaşlar' yazdığım başlıklar ile ilgili konulara bakın.bunlarla ilgili bir şeyler olabilir.Sevgiler..

bende göbek yağı var ama çok değil yani gebe kalmama engel olacağını sanmıyorum hormonlarımda yüksek değil ama troidlerim de bişey yok hatta troid hastası eltim bile doğurdu 1 yaşında çocuğu
yani allah zamanını bekliyor bence

Merhaba arkadaşlar ben Ebe Seda Kollu 'Hamile kalmak isteyen arkadaşlar' yazdığım başlıklar ile ilgili konulara bakın.bunlarla ilgili bir şeyler olabilir.Sevgiler..

bende göbek yağı var ama çok değil yani gebe kalmama engel olacağını sanmıyorum hormonlarımda yüksek değil ama troidlerim de bişey yok hatta troid hastası eltim bile doğurdu 1 yaşında çocuğu
yani allah zamanını bekliyor bence
hormon tahlilerden anlarmısın

ewt allah herkese nasip etsin inş bilinçsiz hamıle kalmak bence daha kolay herşeyi bilmek kötü şimdi öğrendim
ilk geceden hamıle kalmak ve bilinçsiz kalmak herşeyi bilmemek

belkide doğrusu öyledir
o halde daha fazla kafa karıştırmayalım
aklımızdakileri silelim
bildiklerimizi unutalım
öyle mi denesek
ne dersin? :)

belkide doğrusu öyledir
o halde daha fazla kafa karıştırmayalım
aklımızdakileri silelim
bildiklerimizi unutalım
öyle mi denesek
ne dersin? :)

valla ben bu ay deniycem mümkün olduğunca oluruna bırakcam dr takıbını bıraktım, kendimde takıp etmiycem, ateşde ölçmüycem, çok sıkıldım zaten herşey doğal akışında olursa olur

kumsal diyette özel uyguladığın bişey varmı canım
bu 4 kiloyu ne kadar sürede verdin
canım özel olarak bişey yapmıyorum bol su ve yeşilçay ekmek makarna pilav hamur işleri yemiyorum spor yapıyorummm sonuç 3 hafta 4 kilo
ttalım ankara yakınlarında bi yer ama,tam olarak bilemiyorum.....
Kızılcahamam ya da haymana...
sağol canım aratırıcam
nasılsınız canlarımmm

kızlar 25 aralık c.tesi günü saat 10 sezeryan olacam allah
kısmet ederse haber vereyim dedim sizlere
kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin öpüldünüz
canım rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin yavrunu inşallah kolay bir doğum olur allah yardımcın olsun
kızlar bende düşünüyorıum sıcak su açarmı ii gelirmi bende duydum hamıle kalanı Kanallarımı açıyomuş hsg bile çektirmemiş gerek kalmamış acaba gitsemmi :44::44:
valla tubam herkes çok tavsiye ediyıor kısmet tabi ama ümit işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…