Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nasılmış bakalım bizim güzel çıtırlar b en geldim artık aranızdayım işe başladım yine yeni yeniden baktım bebek yapamıyorum bari çalışayım dedim

belenay hoşgeldin canım seni yeniden aramızda görmek çok güzel

kızlar adet oldum ben.merak etmeyin üzülmüyorum ilk denemeydi zaten.ama hiç mi üzülmedim eh azcık üzüldüm.her neyse yolun başındayız daha.allah hepimizin yardımcısı olsun.

hele bir üzül

36.4 le adet oldun tben ve ben 36,4 le adet oluyoruz dememkii senlede hormonla kankiyiz hhahahahahhahaha

ben de bu hormonal kanki ne demek diyodum demek ki buymuş

belenay hoşgeldin canım seni yeniden aramızda görmek çok güzel

hele bir üzül

fatoş sen de sopa atmak için hiç bir fırsatı kaçırmıyon maşallahtamam üzülmek yok

SELAM KIZLAR NASILSINIZ
HEPİNİZE GÜEL BİR HAFTA DİLERİMM
NİHALİMM CANIN NE KADAR GEÇİKTİ ADETİN KUZUM HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH BEBİŞTİR

ya pazar günü nöbetiçi eczane uzaktı gidemedim o yüzden bu sabah yapamadım inşallah bu gün alırım yarın sabah idrarla bakarım yaa arada öle bir sancım oluyo ki kasıklarımda kızmızılar geldi gelicek sanıyorum :=)))) hayırlısı canlarım hayırlısı

BELENAY HOŞGELDİN YENİ İŞİN HAYIRLI OLSUN CANIM

canım hakkında hayırlısı inş. ama biliyoruzki o sancılar gebeliktede olabiliyo hakkında hayırlı olan hangisiyse o olsun inş....

Cimcimem sağol canım inşallah nihalimizden çok güzel hbaerler alrıız

ne demek canım her zamn ....

inş. hepimiz bu güzel haberi yaşarız bigün ....

ben de bu hormonal kanki ne demek diyodum demek ki buymuş

fatoş sen de sopa atmak için hiç bir fırsatı kaçırmıyon maşallahtamam üzülmek yok

napim tatlım sizde dayak yemek için bayağı çaba harcıyorsunuz. adet oldunuz diye üzülmek yok bin kere söyledim. her işte vardır bir hayır. bizler belkidebu kadar üzülerek allaha farkında olmadan isyan ediyoruz. o yüzden rabbimden gelen herşeye şükürler olsun

SELAM KIZLAR NASILSINIZ
HEPİNİZE GÜEL BİR HAFTA DİLERİMM
NİHALİMM CANIN NE KADAR GEÇİKTİ ADETİN KUZUM HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH BEBİŞTİR

kumsalcım nasılsın görüşemiyoruz epeydir.

nihal yoğun giremiyo ben cvp vereyim canım olurmu :)))))))

37. günde nihal ....

işte asistan budur yaaaa

inşallah kırmızılar gelmez nihalcim ama şayet test yapmak seni üzecekse yapma bekle tatlım

Cimcimem sağol canım inşallah nihalimizden çok güzel hbaerler alrıız

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

inş güzel haber alırız nihalcim

36.4 le adet oldun tben ve ben 36,4 le adet oluyoruz dememkii senlede hormonla kankiyiz hhahahahahhahaha

sanırım öle oldu serpilcim

Tamam canım eklerim allah kabul etsin ...

Kız sen hani bu sabah idrar testi yapacaktın c.tesi öle demiştik :)))

hayırlısı olsun inş. Canım benim ...

sıra nihalde bekletme sırası hep sen mi bekletcen 40 ncı günlere kadar bizi bu sabahda yok değil şu sabah derken anamızı ağlattın
Sıra nihalcimde

kızlar adet oldum ben.merak etmeyin üzülmüyorum ilk denemeydi zaten.ama hiç mi üzülmedim eh azcık üzüldüm.her neyse yolun başındayız daha.allah hepimizin yardımcısı olsun.
olsun cnm allah büyük inş çok beklemeden bebeğine kavuşman dileğiyle

canımmmmmmmmm dayanamdın demii hahhahahhahahahh bizisiiz gel kzı amna biliyorsun burada herşey bbebk değil dün muhabette süperdii

serpilim hakkat dayanamadım valla.....özlüyo kız insan...siz neler yapıyosunuz..hereketli neşeli devam maaşallah....böyle ara ara girip güzel haberleri alır mıyım diye bakıyorum ben de....
hepinini öpüyorum...
nihalcim,inşallah güzel haberlerini alırız tatlım.....

ohh nihal de geldi.....
nihalciimmm nasılsın canım....sen de mi küssün yoksa?????????

canımmmm iyiyim şükür yoğun işler 2011 bol bol iş getirdi bize :)))))))

eşimi aradım test al ben yetişemiyorum eczaneye kapanıyo dedim :))) çarşamba gününe kadar bekle dedi olmadı kan yapalım diyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…