aynen seçilcim üzülmek yok çalışmaya devam :)))
daha yolun başı dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun sağlıklısın sorununuz yok gerisi önemli değil rabbim zamanını bilir....
cimcimecim beklenmeyen güne 5-6 şubat yaz cnm bana.
nasılmış bakalım bizim güzel çıtırlar b en geldim artık aranızdayım işe başladım yine yeni yeniden baktım bebek yapamıyorum bari çalışayım dedim
kızlar adet oldum ben.merak etmeyin üzülmüyorum ilk denemeydi zaten.ama hiç mi üzülmedim eh azcık üzüldüm.her neyse yolun başındayız daha.allah hepimizin yardımcısı olsun.
herkeze hayırlı haftalar ben hala regli olmadım :)))) beklemedeyim
yoğunum müsait olunca gelicem yine
cimcime banada 6 adet daha yasin ekle bebemmmm
cimcime millet havya girdi gelmiyorlar
neden kimsecikler yok((((((((
36.4 le adet oldun tben ve ben 36,4 le adet oluyoruz dememkii senlede hormonla kankiyiz hhahahahahhahaha
belenay hoşgeldincanım seni yeniden aramızda görmek çok güzel
hele bir üzül
SELAM KIZLAR NASILSINIZ
HEPİNİZE GÜEL BİR HAFTA DİLERİMM
NİHALİMM CANIN NE KADAR GEÇİKTİ ADETİN KUZUM HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH BEBİŞTİR
ya pazar günü nöbetiçi eczane uzaktı gidemedim o yüzden bu sabah yapamadım inşallah bu gün alırım yarın sabah idrarla bakarım yaa arada öle bir sancım oluyo ki kasıklarımda kızmızılar geldi gelicek sanıyorum :=)))) hayırlısı canlarım hayırlısı
BELENAY HOŞGELDİN YENİ İŞİN HAYIRLI OLSUN CANIM
Cimcimem sağol canım inşallah nihalimizden çok güzel hbaerler alrıız
ben de bu hormonal kanki ne demek diyodum demek ki buymuş
fatoş sen de sopa atmak için hiç bir fırsatı kaçırmıyon maşallahtamam üzülmek yok
SELAM KIZLAR NASILSINIZ
HEPİNİZE GÜEL BİR HAFTA DİLERİMM
NİHALİMM CANIN NE KADAR GEÇİKTİ ADETİN KUZUM HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH BEBİŞTİR
nihal yoğun giremiyo ben cvp vereyim canım olurmu :)))))))
37. günde nihal ....
ya pazar günü nöbetiçi eczane uzaktı gidemedim o yüzden bu sabah yapamadım inşallah bu gün alırım yarın sabah idrarla bakarım yaa arada öle bir sancım oluyo ki kasıklarımda kızmızılar geldi gelicek sanıyorum :=)))) hayırlısı canlarım hayırlısı
BELENAY HOŞGELDİN YENİ İŞİN HAYIRLI OLSUN CANIM
Cimcimem sağol canım inşallah nihalimizden çok güzel hbaerler alrıız
belenay hoşgeldin yeni işin hayırlı olsun canım
36.4 le adet oldun tben ve ben 36,4 le adet oluyoruz dememkii senlede hormonla kankiyiz hhahahahahhahaha
sanırım öle oldu serpilcim
Tamam canım eklerim allah kabul etsin ...
Kız sen hani bu sabah idrar testi yapacaktın c.tesi öle demiştik :)))
hayırlısı olsun inş. Canım benim ...
olsun cnm allah büyük inş çok beklemeden bebeğine kavuşman dileğiylekızlar adet oldum ben.merak etmeyin üzülmüyorum ilk denemeydi zaten.ama hiç mi üzülmedim eh azcık üzüldüm.her neyse yolun başındayız daha.allah hepimizin yardımcısı olsun.
canımmmmmmmmm dayanamdın demii hahhahahhahahahh bizisiiz gel kzı amna biliyorsun burada herşey bbebk değil dün muhabette süperdii
ohh nihal de geldi.....
nihalciimmm nasılsın canım....sen de mi küssün yoksa?????????
kavuniçide gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?