canımmmm iyiyim şükür yoğun işler 2011 bol bol iş getirdi bize :)))))))
eşimi aradım test al ben yetişemiyorum eczaneye kapanıyo dedim :))) çarşamba gününe kadar bekle dedi olmadı kan yapalım diyo :)))
37.gün...baya olmş aslında di mi....olu olur canım...şimdi heyecanlısındır da sen..hadi bakalım hayırlısı......ben de bu ay biraz delirince,sakinleşmem uzun sürdü....
dr ye gittim..muayene falan neyse,aşağıda bi sorun yok....sonra hormon testleri istedi,fsh lh bi de bişey daha işte,çok da ilgilenmedim zaten....test sonuçlarım da iyi çıktı...adertinin 8.günü gel bakalım yumurtalara dedi....ne demekse, gideyim de nereye nasıl bakacaksa baksın bakalım....
canımm çok sevindim ne güzel herşey normal çıkmış maşşallah stres yapma sen yeter
evet nihalcim..dr de öyle dedi...hiçkimseyle bebek muhabbeti yapma dedi...kendi kendine de düşünme dedi...sanki yeni evliymişsin,hiç çocuğun yokmuş,bebek de düşünmüyomuşsun gibi yaşa,aman ben de bebek istiyorum da olmuyo, falan filan deme dedi...ben de öyle yapıyorum...yapmaya çalışıyorum en azından....hep dediğim gibi yaş etkenim var işte....o olmasa sorun değil....böyle işte şekercim.....
nihalcim,serpille ve fatoşla görüşemezsem çok çok selam söyle....onlar bana ara ara gel demişlerdi çünkü...haberleri olsun....bzim şirkette bi de bu net işlerine artık iyi bir server taktılar....şu anda,yandaki laptoptayım....yasaklılara burası da dahil...sanki absürt bişeyler var da...canım benim çok çok öpüyorum seni....inşalah bebişlisindir.....
oky canım a.s sende kendine iyi bak gel arar ara özletme senin enerjine ihtiyacımız var biliyosun
canım benim..iyi geldi seninle konuşmak.çok çok öpüyorum seni..şimdi güzel enerji de aldım senden..süper oldu valla....
:dönüşüm muhteşem olacak9:
Mrb kızlar
Nasılsınız?
Ben antibiyotik içmeme rağmen bir türlü gripten kurtulamadım((
tuğbacım naber canım....bi bakayım dedim neler yapıyosunuz,iyi misiniz????
Mrb kızlar
Nasılsınız?
Ben antibiyotik içmeme rağmen bir türlü gripten kurtulamadım((
cimcime tuğba,cevap versenize özledim kız sizi....küsmüyüz yoksa....
canımmmm iyiyim şükür yoğun işler 2011 bol bol iş getirdi bize :)))))))
eşimi aradım test al ben yetişemiyorum eczaneye kapanıyo dedim :))) çarşamba gününe kadar bekle dedi olmadı kan yapalım diyo :)))
offff yaaa bu hafta yetişmiycek galiba(( herkezin üstünde bir ağırlık var ben dahil
aynen canım herkesler öle bu haftada kalır sanırım duası haftaya yapılacak galiba ....
olsun canım geç olsun güç olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?