Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

37.gün...baya olmş aslında di mi....olu olur canım...şimdi heyecanlısındır da sen..hadi bakalım hayırlısı......ben de bu ay biraz delirince,sakinleşmem uzun sürdü....
dr ye gittim..muayene falan neyse,aşağıda bi sorun yok....sonra hormon testleri istedi,fsh lh bi de bişey daha işte,çok da ilgilenmedim zaten....test sonuçlarım da iyi çıktı...adertinin 8.günü gel bakalım yumurtalara dedi....ne demekse, gideyim de nereye nasıl bakacaksa baksın bakalım....

canımm çok sevindim ne güzel herşey normal çıkmış maşşallah stres yapma sen yeter

canımm çok sevindim ne güzel herşey normal çıkmış maşşallah stres yapma sen yeter

evet nihalcim..dr de öyle dedi...hiçkimseyle bebek muhabbeti yapma dedi...kendi kendine de düşünme dedi...sanki yeni evliymişsin,hiç çocuğun yokmuş,bebek de düşünmüyomuşsun gibi yaşa,aman ben de bebek istiyorum da olmuyo, falan filan deme dedi...ben de öyle yapıyorum...yapmaya çalışıyorum en azından....hep dediğim gibi yaş etkenim var işte....o olmasa sorun değil....böyle işte şekercim.....

canım yaaaa bütün drler aynını söylüyo takama vs.vs.vs ama bizim elimizde değil işe yoğunlaş gez toz kısa süre unutuyoruz

nihalcim,serpille ve fatoşla görüşemezsem çok çok selam söyle....onlar bana ara ara gel demişlerdi çünkü...haberleri olsun....bzim şirkette bi de bu net işlerine artık iyi bir server taktılar....şu anda,yandaki laptoptayım....yasaklılara burası da dahil...sanki absürt bişeyler var da...canım benim çok çok öpüyorum seni....inşalah bebişlisindir.....

oky canım a.s sende kendine iyi bak gel arar ara özletme senin enerjine ihtiyacımız var biliyosun

Mrb kızlar
Nasılsınız?
Ben antibiyotik içmeme rağmen bir türlü gripten kurtulamadım ((

cimcime tuğba,cevap versenize özledim kız sizi....küsmüyüz yoksa....

kız aşk olsun küsermiyim hiç tabloları yeniliyodum görmedim nasılsın canım benim dr unda dediği gibi düşünmemek lazım ama ne kadar mümkünse herşeyin hayırlısı canım sorun olmamaıda güzel bişey sonuçta ...

canım benim bi gün kaldı bekle istersen sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun .....

kızlar dua konusnda strese girmeyin bu hafta yetiştiremesek haftaya yetiştiriz dert etmeyin kuzuzlarımm

mısracım canım çok ma çok geçmiş olsun çok üzldüm bu hafta ant heryerde salgın var idare edeceğiz arık cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…