ay ne güzel bu yaaa ağlatıın beni ama
ama ağla diye koymadım ki,...............
mutluluğuna mutluluk katsın diye koydum bebişim.....
tabii sen şimdi çok duygusalsın,herşeye ağlar,herşeyden etkilenirsin.....
senn bebeşin de o güzel karnında,güzel güzel büyüyecek,sen ona şarkılar söyliyceksin,babasıyla beraber herakşam okşayacaksınız o güzel karnı....sonra bi bakmışsın doğuverecek....sen de onunla beraber tekrar doğacaksın...ikinci hayatın olacak....canım benim
ama ağla diye koymadım ki,...............
Mutluluğuna mutluluk katsın diye koydum bebişim.....
Tabii sen şimdi çok duygusalsın,herşeye ağlar,herşeyden etkilenirsin.....
Senn bebeşin de o güzel karnında,güzel güzel büyüyecek,sen ona şarkılar söyliyceksin,babasıyla beraber herakşam okşayacaksınız o güzel karnı....sonra bi bakmışsın doğuverecek....sen de onunla beraber tekrar doğacaksın...ikinci hayatın olacak....canım benim
Fatooooomm iyi sen napıyosun
napim canım be çok yoğun çalışıyorum sen nasılsın. Ilk heyecanı atabildinmi
canımmmmm inşallahhh bu duyduklarıma o kadar ihtiyacım varki anlatamam
her şey rabbimin izni ile. bak ne umuyordun ne buldun. şükret sürekli, dua et allaha. elbette bizlerde senin için dua ediyoruz (sıkıntı yaşamaman için) allahın izni ile bu hamileliğin çok güzel geçecek ben inanıyorum sende inan lütfen. sen sıkı sıkı sarıl bebişe ki oda anneciğine sarılsın hayata tutunsun.
hemşo nasılsın
slm kızlar napıyosunuz bakalım :))))
iyiyim casnım napayım..yoğunum..aralarda giriyorum kaçak kaçak...sen nasılsın canım....
cimcimem walla seninle msn sohbetlerini özledim kız. Napim çalışıyorum çok yoğun sen nasılsın
walla bende o kadar yoğunumki kaçak kaçak giriyorum
canımmm çok tatlı olmuşşşş inşallah en kısa zamanda kendinede yaparsın
:))))) kızlar akşam anneme gitmek istedim eşimde kırmadı beni annem çok ağladı telefonda çok sevinmiş birde şekeri çıkmış çok ağlayıncaeşim işten aldı beni kırmızı gül almış ama bir demet çok şaşkındı sürekli bana bakıp bakıp gülüyodu gözlerinin içi parlıyodu sankı annemde kaldık gece şimdi annem şükür iyi beni iyi görünce rahatladı tabi eşim çok komik göbeğini aç bakim nerde banada göster dedi açtım burdadır kasıkda daha ama belli olmaz dedim öpüyo göbeğimi
ay canım bende özledim zaten bugün kimsecikler yok msn de tuğba hanım nbr sin kız napıyon aşağılarda :)))
tuğba hanımda burada ve ses çıkartmıyor ha al o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?