Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

1. ven_har 2.+cimcimes53+3. fatosozel+
kızlar nasılsınız.ben anca uynandım dakimsecikler de yok nereye gittiler.nihal gelse de eşiyle naptılar sorsak.serpil kocasıyla mı görüşmeye gitti yoksa

kızlar nasılsınız.ben anca uynandım dakimsecikler de yok nereye gittiler.nihal gelse de eşiyle naptılar sorsak.serpil kocasıyla mı görüşmeye gitti yoksa

öle canım biz baş müdavimler burdayız
nihalde en son ben girdim profilini ticer için çıktım hala gelmedi gelse bizde meraktayız akşam napmışlar :))))

canım tapudaydım yeni geldim birazdan kuföre gidecğim dip boya ve azıcık kesim yaptırayım sonra yine tapu malum 2011 de işkolik oldum ya :))))) ondann nihali görmeidm kocasıyla ne yaptı çok merak ediyorumm şöyle balandıra balndıra yazsaa bize :)))

nihalcim gelebilirsin artık
ticerın hayırlı uğurlu olsun :)))))))

canımmm çok tatlı olmuşşşş inşallah en kısa zamanda kendinede yaparsın

nihalim ebrar ve bizler akşamı merak ediyoruz eşinle naptınız bakalım gel çabuk anlat ne tepki verdi nasıldı :)))

:))))) kızlar akşam anneme gitmek istedim eşimde kırmadı beni annem çok ağladı telefonda çok sevinmiş birde şekeri çıkmış çok ağlayınca eşim işten aldı beni kırmızı gül almış ama bir demet çok şaşkındı sürekli bana bakıp bakıp gülüyodu gözlerinin içi parlıyodu sankı annemde kaldık gece şimdi annem şükür iyi beni iyi görünce rahatladı tabi eşim çok komik göbeğini aç bakim nerde banada göster dedi açtım burdadır kasıkda daha ama belli olmaz dedim öpüyo göbeğimi

allahım mutluluğunuzu daim etsin
sağsalim kucağınıza alırsınız inş.

ay cnm ya ne kadar mutlu oldum okuyunca eşinle senin halini.anneciğine de geçmiş olsun.senden çok sevinmiştir o şimdi.demek göbeğini öptü eşinALLAH sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin kolay bir hamilelik ve doğum nasip etsin inş.

Son düzenleme:

allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım. allah nzarlardan korusun inşallah.aaaaaaaaaa loveli gelmiş hoşgeldin EREN nasıl

amin canım inş. hepimiz yapacaz ticerlerimizi :)))

oyy nihalim kıyamam valla gözlerim doldu okurken çok güzel bir duygu rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin eşin şimdiden böleyse tekmeler başlayınca hep göbişinde olacak desene :))) annede geçmiş olsun canım napsın kadın yavrusunun yavrusu olacak allahımın izni ile :))

canım çok mutlu oldum okuyunca Allah mutluluğunuzu daim etsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin

allahım mutluluğunuzu daim etsin
sağsalim kucağınıza alırsınız inş.

allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım. allah nzarlardan korusun inşallah.aaaaaaaaaa loveli gelmiş hoşgeldin EREN nasıl

rabbım bu güzel duyguyu sizlere yaşatacak eb kısa zamanda inşallah canlarım

bütün hamilelerimize ve hamile kalacaklara ithaf olunur...Bebek
Sen gül bebek,
Olmasın gözünde yaş,
Yürü bebek,
Çıksa da yoluna taş.
Sen gül bebek,
Solmasın yüzünde gül,
Koş bebek,
Büyü bebek,
Düş bebek,
Hayat bu demek

Önce bir adam girecek yüreğime
Beni tamamlayabilecek…
Beni çoğaltabilecek….
Beni çoğaltırken yüreğini akıtabilecek…
Yüreği yüreğimde gezinirken,
Bir cenin düşecek sevgi rahmime…
Sen düşeceksin ana yüreğime…
Senden önce sevgim büyüyüp güçlenecek
Bu güçle sana dair umutlar yeşerteceğim
Sen umudum olacaksın,
Umutların köreldiği bu koca dünyada
Sen dünyam olacaksın…
Kalabalığın ortasındaki yalnızlığımı giderecek
Bendeki ben olacaksın…
Benden önce geleceksin…
Tüm insani bencilliğimi kapatacak
Sencilliğimle bezeyeceksin dünyamı
Sana çarpacak yüreğim,
Her yanda, her anda sen olacaksın
Umutlarınla doğan güne bakacaksın
Sevginle ayaza yüz tutmuş geceleri ısıtacaksın
Sabret küçüğüm, en sevdiğim
Elbette doğacaksın…

alıntıdır ....

ay ne güzel bu yaaa ağlatıın beni ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…